- Konuyu Başlatan
Miharbiden
Üye
- Ad Soyad
- İbrahim AKDEMİR
- Meslek
- Muhasebe
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sevgili abim demek kocamustafapaşadan güvercin aşısını alan tek ben değilmişim.. bende doğma büyüme paşaliyım ve kocamustafapaşa eski bursaların ve çakalların diyarıydı...valla dediğiniz Cemal amcayı yaş olarak yakalayamasamda şanı halen daha buralarda dilden dile devam ediyor saygılar sevgiler....ayrica oynarlar 10 numara tabi uçuyorlarsa...kıvrık ve uzun gagalar çok hoş....saygilar sevgilerDörtışık' Alıntı:Maaşallah İbrahim Bey güvercinleriniz çok güzel. Ne zaman Bursa görsem ilkokul yıllarım aklıma geliyor. İstanbul Kocamustafapaşa'da Mehmet Akif İlkokulu'nda okuduğum yıllarda çok meşhur bir Bursa güvercini besleyen rahmetli Cemal Abi'nin o güzel kuşlarına derslerde camdan dalıp giderdim. Onun Bursa ve Çakal güvercinleri ak kuyruk kanat ve kesinlikle başka yerinde leke olmayan güvercinlerdi bu konuda çok hassastı ve lekeli gelen kuşlarını yeme düşünce bizim gibi yeni başlayan çocuklara parasız verirdi. Mekanı cennet olsun. Birde Mahmut vardı hemen okulun yanındaki apartmanın terasında çok büyük bir kümesi vardı kuşları bir kalktığında gökyüzü şenlenirdi. Ah gençlik ah ! Güvercin sevgisi çocuklukta kanımıza bir girdi bir daha asla çıkmadı mümkün olan her dönemde güvercin beslemek için şartlarımı zorladım. Şimdi iş nedeniyle Gebze'de oturuyorum balkonda 1 çift baska güvercin besliyorum 1 tanede yavruları var.Şartlar ancak buna müsaade ediyor.İnşallah emekli olunca müstakil bir ev alıp bu sevgimizi daha yoğun yaşayacağız Allah sıhhat sağlık verirse. Neyse çok konuştum, tekrardan Maaşallah diyelim.
Bu nedir ya valla maşallah maşallah diğer oynarcılar kaldırsin resimleri...kardeşim koyma böylr resimler nazar değdirirsin mazallah.... harbiden 10 üzerinden 8 yıldız oda uçuyormu bilmediğimden 8 yıldız saygilarMiharbiden' Alıntı:
ibrahim kuşlarına * makyaj * yapmaz !
KARABAŞLAR İLE GZL YOLDA OLDUĞUN KANAATINDAYIM .MŞLH. Sevgilerimle.