7 Nis 2009 #1 S santana1055 Üye Katılım 13 Şub 2009 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et Ad Soyad seyfettin ömer Meslek serbest İlgi Alanı arkadaşlar benim beyaz kuşum üç3 gün önce yumurta yaptı ama 2. yumurtayı yapmadı 3 gün aradan geçti sizce yaparmı 2. yumurtayıda?
arkadaşlar benim beyaz kuşum üç3 gün önce yumurta yaptı ama 2. yumurtayı yapmadı 3 gün aradan geçti sizce yaparmı 2. yumurtayıda?
7 Nis 2009 #2 A alitass1 Üye Katılım 5 Nis 2009 Mesajlar 47 Tepkime puanı 0 Yaş 60 Siteyi ziyaret et Ad Soyad alitass Meslek isci İlgi Alanı Belirtilmemiş selam bazen yetisdiremiyebilir ikinci yumurtayi olsun tek yatsin bisey olmaz
7 Nis 2009 #3 F fatih Eroğlu Üye Katılım 3 Ocak 2009 Mesajlar 737 Tepkime puanı 1 Yaş 46 Siteyi ziyaret et Ad Soyad FATİH EROĞLU Meslek ECZ KALFASI İlgi Alanı Kemirgenler Bazen arkadaşın dedigi oluyor dişi tek yumurta yapıyor.Bunun zararı olmaz nedeni kalsiyum eksikligi olabilir.Kuşlarına paket halınde satılan vıtamın mıneral taşlarında yedirirsen faydası olur.Ben düzenli kullanıyorum.Çok faydası oluyor.
Bazen arkadaşın dedigi oluyor dişi tek yumurta yapıyor.Bunun zararı olmaz nedeni kalsiyum eksikligi olabilir.Kuşlarına paket halınde satılan vıtamın mıneral taşlarında yedirirsen faydası olur.Ben düzenli kullanıyorum.Çok faydası oluyor.