ip bağlama alıştırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ReplaXX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
suskun_23' Alıntı:
neden kimse cevap vermiyor bu forumda!!!!
veren vermiş arkadaşım ,yazanlar tecrubeli ark lar onları dinleyin gayetde acık bisekilde yazmıslar,ama bir konu on konuya bolunurse,kimse buna yetisemez,forumda kitlenir kalır bole,yardımcı olan arklara tsklerimi sunuyorum,bunları uygularsak basımızın agrıycagını sanmıyorum, emegi gecenlere tkr tskler

kardeş bende çatıda besliyorum senin yapman gereken şey önce kuşları 2 hafta çatıdaki kumese alıştır bolca yem ver çıkarma dışarı kuşlar kumeslerine alıştık tan sonra gerisi kolay yalnız kanatları bağlı olsun çatı kapısını 2 hafta sora açık bırak kuşlar kendiliğinden çıksınlar çıkarttığın gün kuşlar aç olsun mutlaka çünkü yem yemek için içeri girmeleri şart kuşlar 2 hafta kumeste kaldımı kümesin içinin güvenli olduğunu anlarlar işte bukadar:tamam:

önce kümese iyi alışsınlar, kaçmalarından çok korkuyorsan yavru al yavrular yumurtadan çıksın kapıyı aç yavrularını bırakıp gitmezler. bantla ya da ip bağla gibi yorumlar tam anlamıyla sağlıklı değildir. çünkü kuş bu kanadımda bant var ben uçmayayım demez uçmaya çalışır aşşagıya düşer ve kedilere kolay bir av olurlar. sen alışık kuşun yoksa ilk kuşlarını dediğim gibi yavrulamasını bekle zaten kümese iyice alışırlar bir sabah yavruları varken kapısını açık bırak onlar girer çıkar alışırlar.

ya da ara sıra dama kanarya muhabbet kafesi gibi etrafı göreceği kafeslerle de ara ara bir kaç saat koy alışmaları kolaylaşır. en iyi taktikler bunlardır. kafesi iyi sabitle ama çırpınırlarken düşmesin kafes çatıdan.

bn catıda beslıorum kusları kolayda alıştrdm hc bısey bılmıosan telden kafes yap ıcne koy onuda catya saglam bı yere koy akşamda alırsn ordan kumese koyarsn

aynı şekilde bendede o sorun war çatıda besleme sorunu kanadını bağlıyoruz zaten ama kuşlar çatının ucuna giderse nolucak

ya arkadaşlar konunun içinde konu var nasıl bişey anlamadım gitti arkadaş eğimli çatıda nasıl kuş alıştırıcağını yazmıs dıger arkadaslar kuslarda bıt pıre var balkonda nasıl ucar dıye yazı yazmıslar konu dagılmıs arkadas gıbı bende egımlı catıda beslıyorum kusları alıstırmak bıraz zorda olsa en sonunda oluyo fakat kafes bazı kuslara yaramıyo yaramıyo derken ne kadar tutarsan tut en sonunda cıkardıgın an kaybolup gıdıyo en mantıklısı bı arkadasında dedıgı gıbı kumese alıstıracaksın ondan sonrası rahat oluyo selamlar

Ağzını tel salmaya verceksin ne demek kardeş

Geri