Ispartada'dan Syn. İshak ÖZDEMİR (Hünkari ,Keklik ,Sülün)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 67
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
selam değerli dostum...ishak bey in evine senin sayen de misafir oluk..resimlerini attığın güzellikleri canlı olarak gördüm..hepsi bir birinden güzel ve bir okadarda bakımlı lar..ishak bey in emek harcadığı bu bahçe ve o bahçeyi bu denli güzel yapan bu canlılar büyük bir emek ve özverinin getirisidir...her ne kadar kekliklerin penceresin den dikkat et dememe rağmen ayaklarımı göstersen de güzel bir çalışma olmuş...sülünler i tek geçtiğim bahçede muhabbetler ve hünkarilerede diyecek yok hani,,,allah bizede böyle bir bahçe nasip eder inşallah diyorum...yakın zaman da ishak beyi ziyaret edip semaverde çayını içmek isterim işte ozaman bir röportajını atarım sizlere....

selam sevgili kardeşim ömer..meslektaş olduğumuz için bu ziyaret resmimizin bir anı olarak saklanacağına emin olmanı isterim...ziyaretimize gelerek bizleri memnun ettin fakat baktığımız güvercinimiz olmaması sanırım az da olsa sizi ve bizi üzdü..inşallah emekli olduğumuzda ziyaretimize gelirsiniz sizleri ağırlamak bizlere memnuniyet verecektir...

ali hakan' Alıntı:
selam sevgili kardeşim ömer..meslektaş olduğumuz için bu ziyaret resmimizin bir anı olarak saklanacağına emin olmanı isterim...ziyaretimize gelerek bizleri memnun ettin fakat baktığımız güvercinimiz olmaması sanırım az da olsa sizi ve bizi üzdü..inşallah emekli olduğumuzda ziyaretimize gelirsiniz sizleri ağırlamak bizlere memnuniyet verecektir...

Kusunuzun olmaması şahsen beni üzmedi hakan abi zaten olmadıgını bilerek kalkttım geldim yanına.
Hep diyoruz ya kuş araç amaç dostluk dostları tanımak.
Ben senin için geldim yanına o yüzden sorun yok.
Beni çok güzel agırladıgın için de sana ayrıca buradan teşekkür ediyorum.
Enişte ile de telden konuştum selamlarını iletiyor yanına ugrayacagını soyluyor kısa zamanda ve teşekkür ediyor güzel yazın için.

sevgili kardeşim ömer bey...herzaman beklerim,ayrıca çok tabii ki ziyaretin ziyadesi ile beni çok mutlu etti isterdim ki seni kümesler ile karşılayalım isterdim ki sana bir kuş salalım uçuralım beraber seyre dalalım..neyse bu başlangıç oldu inşallah kısa zaman da oda olur..

Bu güzel fotoğrafları paylaştığınız için teşekkür ederim. Benim dikkatimi en çok hakiki hünkariler çekti ama diğer kanatlı canlılarda bi okadar güzeller. Syn. İshak Özdemir abiyide tebrik ediyorum böyle güzel bir ortam yarattığı için.

ali hakan' Alıntı:
selam değerli dostum...ishak bey in evine senin sayen de misafir oluk..resimlerini attığın güzellikleri canlı olarak gördüm..hepsi bir birinden güzel ve bir okadarda bakımlı lar..ishak bey in emek harcadığı bu bahçe ve o bahçeyi bu denli güzel yapan bu canlılar büyük bir emek ve özverinin getirisidir...her ne kadar kekliklerin penceresin den dikkat et dememe rağmen ayaklarımı göstersen de güzel bir çalışma olmuş...sülünler i tek geçtiğim bahçede muhabbetler ve hünkarilerede diyecek yok hani,,,allah bizede böyle bir bahçe nasip eder inşallah diyorum...yakın zaman da ishak beyi ziyaret edip semaverde çayını içmek isterim işte ozaman bir röportajını atarım sizlere....
Değerli dostum Ali Hakan bey;yazmış olduğunyorumdan dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca evime gelip şereflendirdiğin içinde çok daha sevindiğimi belirtmek isterim. Her zaman çaya beklerim. Sizlerinde benim ortamımdan daha güzel bir ortam hazılamanızda kolaylık sağlaması için yüce Allah'tan duacıyım. Şimdilik hoşçakalın...

selam değerli dostum..evine bizi kabul ettiğin için biz teşekkür ederiz..kurmuş olduğun güzelliği çok beğendim ,imrendim...kapının dost kapısı olduğunu görmek bizi çok memnun etti inşallah sizi ağırlamak bizede nasip olur..görüşmek dileği ile..saygılar...ali hakan..

Geri