ıspartadan baroncemin dolapçıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baroncem032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cem tastekın
Meslek
ıscı
İlgi Alanı
Balıklar
my.php

pic0055.jpg

pic0052.jpg

pic0070.jpg

Merhaba Cem bey,kırkbir kere maşallah.Kuşlarınız her yönüyle harika gözüküyorlar.Dolapçı ırkından anlamayan birisi olarak,kuşlarınızın duruşu sanki ırk hakkında bilgi verircesine bir atmosfer yaratıyor.Allah atmacasız bol ve sağlıklı kümesler nasip etsin.

selamlar aramıza hoşgeldınız.. gerçekten kuşlarınız süper diyebılırım gerek kuşlar olsun gerek resım kalıtesı olsun gerçekten cok guzell allah hepsini nazarlardan korusun,sağlıklı bol yavrular dileri..yalnız keşke dolapcı bolumune konuyu açsaydınız.

saygılarımla

Maşallah Allah c.c. nazarlardan saklasın.Hepsi birbirinden güzelller.Sağlıklı,bol yavrulu kümesler dileğiyle.Saygılar...

Allahım esirgesin maşallah maşallah renkleri gerçekten ben burdayım diyor kuşlarınız çok güzel

Selam aramıza hoşgeldiniz.güzel dolapçılar.paylaşım için teşekkürler.

...................:uŞaKTaN___SeRDaR___aRSLaN:.................

maşallah diyelim...kuşların gerçekten güzel görünüyor..fiziki yapıları güzel sallı kuşlar..ama kırmızıların daha çok hoşuma gitti..bol yavrular almanız dilegiyle allaha emanet olun

cem abi h.g aramıza kuslarını ben bılıorum benım bı sey dememe gerek yok bol yavru alman dılegıyle

arkadaslar bende hepınıze ayrı ayrı tesekur edıyorum senelerın bırıkımını sızlerle paylasmak ıstedım sadece bır hatamız oldu fotograf makınasının azızlıgıne ugradık fotagragların altında 2008 yazıyor yalnız onlar tamamen 2009un kusları herkese selamlar.fotograflar devam edecek

pic0080l.jpg

arkadaslar tel nosu ıcın ozur dılerım bıdaha tekrarlanmayacak

gerçekten şuana kadar gördüğüm en iyi dolapcılardan birileri..donuşleri hakkında bilgi verirmisiniz?

cıhan kardes sen ne tarzda ıstıyosan var gogsunun uzerıne dıdaktan kafasını kanadının altına alıp dusende var ılgın ıcın tesekkurler saygılar..

Aramıza hg. niz Cem bey;
Dolapcıların maşallahı var, fotoğraf makinası olarak dijital makinamı kullandınız, yoksa d-slr makinamı ?

ılgın ıcın tesekurler nızam bey d-slr saygılar gorusmek dılegıyle

kardeş aramıza hoş geldin kuşların oldukça bakımlı gözükuo iyi gunlerde besleme dılegiyle saygılar

usaktan........................f_o_t_e_k_s_S_s.........................

Geri