ıspartadan baroncemin dolapçıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baroncem032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
pic0076.jpg

aramıza hoşgeldin kardeş.
görüntü itibari ile on numara kuşlar.
ALLAH sağlık sıhhat versin.
ısparta merkezdemi besliyosun kuşları.

kardesim uzun zamandır kuslarını görmüyordum masallah cok güzeler allah bol yavru almayı nasip etsin görüsmek üzre

arkadaslar hepınıze ayrı ayrı bende tesekur edıyorum onder kardesım ısparta merkezde beslıyorum saygılarımla k.ı.b

Maşallah kuşlarınızın fiziki yapıları gerçekten çok mükemmel. Elinizde resimleyebileceğiniz şekilde çili az (kaplan) kara çilleriniz varsa resim koyabilirmisiniz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

masallah allah nazardan saklasın kuşların çokgüzel

huseyın bey ılgınıze coktesekurler sızın ıcın ıstedıgınız fotografları yayınlayacagım ercan bey sızede cok tesekur ederım saygılarımla kardesın

kuşların maşaallahı var

sayın huseyın bey cılı az kaplancıllerden fotograf ıstemıstınız gectım baktınızmı saygılarımla

cem kardesım oncelıkle aramıza hos geldın umarım sıtemızden zwvk alır dayımı aktıf olursun.kuslarına gelınce baya cesıf dolapcıların var ama hepsı kostum olarak gercekten guzel emınımkı performans olarakta ıyıdırler sımdıden bol yavrulu bı sezon dılegıyle usaktan ARS. :oley: :oley: :oley:

s.a usta aramıza hoşgeldin gercekten arkadaşların da dediyi gibi kuşlarınız cok güzel ben bu ırkları fazla beyenmezdim ama sizin kuşları görünce fikrimi deyiştirdim cok hoşuma gitti inşallah kuşlarınızın devamı gelir saygılarla !!!

kardes kuslarım gercekten cok guzelmıs allah tuyunce yavrusunu almayı nasıp etsın. bende bır çıft almayı dusunuyorum. ne kadardır parası ıspartanın neresınde tam olarak oturuyosun. ben ıstanbuldayım.

abi kuşlarına bir kez daha girip baktım hakikaten maşallah cok güzel kuşlarınız var

Maşallah guzel kuslar.bol yavrulu sezon dileğiyle .saygılar...

Geri