ISPARTA'dan kızmızı dolapçılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ekremcengiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ekrem cengiz
Meslek
elektrik ustası
İlgi Alanı
Balıklar
Selamlar,ISPARTA'dan sevgiler.Kendi damızlık dolapcılarımı sizler le paylaşmak istedim.umarım beğenirsiniz.
k.us/img397/resim038bg1.jpg/1/w

.us/img397/ds
cn0650cg2.jpg/1/w640.png[/IMG][/URL]640.png[/IMG][/URL]

http://img222.imageshack.us/img222/dscn0536lp6.jpg/1/w640.png[/IMG][/URL]

Resimlerin hepsi birbirinden güzel.
Ama benim merak ettiğim bu ısparta gökleri bu kuşları bize biraz tanıtırmısınız_?​

TŞKLER. ne konuda anlatayım anlamadım.gökleri.

oyun olarak çok güzel performasları vardır,artı sağlam ve kafaları çok akıllıdır.Fizikleride görüldüğü gibi çok güzeldir. kuyruk sayıları 14 veye 16 tır , sibob denilen kuyruk üstü yoktur.bazıları da oyun olarak dönekleri aratmıyacak kadar düzgün oyun yaparlar.

arkadaşım dolapçılarınız güzel görünüyor.hele kırmızı çiller bir harika.tepeli olanlar dolapçı mı????pek fazla ilgim olmamasına rağmen dolapçının tepeli olanını yeni gördüm.inşalllah bol yavrular alırsınız.

teşekkürler cüneyt. evet tepeli olanda dolapcıdır

ısparta gökleri olarak sizin oraya has gökleriniz yokmu?
hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatırsanız sevinirim.

ekrem kardeş kuşların maşallahı var.
özellikle son resimdeki mavi muhteşemmiş.
bu kuşlardan ıspartada bir çifti ortalama ne kadara satılıyor?
Bilgi verirsen sevinirim.
Saygılar.

TEŞEKLERLER AZUSA. arkadaşım fiyat vermek burda ne kadar doğru olur bilemiyorum. ben size msn adresimi vereyim orda detayklı konuşuruz. sizce mahsuru yoksa. msn adresim :( [email protected] ) istediğiniz dolapcıyı bulmanızda yardımcı olurum size.

yıllardır kelbek ve dönek bakıyorum bir türlü şu dolapçılardan edinmek nasip olmadı, geçen bi arkadaşım hediye olarak gönderdi yukarıdaki 3.resimdeki düz kırmızılardan ama hafif tozluklu, bide ik oldu başkasına yakalanıyorlar, bildiğim kadarıyla dolapçılar çok akıllı olur ama nasip değil herhalde edinmek, neyse görmekte güzel ,,,

Selamlar

Maşallah kuşlarınız çok güzeller allah nazardan korusun paylaşım için teşekkürler..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Ömer bey ilgilendiğiniz için sağolun. ıspartan da sizin gök olarak dediğiniz kuşlara biz boz diye tabir ediyoz. boz ırkı ıspartanın eski yani yerli ırkı olarak yoktur,ıspartanın yerli kuşları kara, karaçil, bıyıklı, benli, çapar ve akçillerdir. boz ırkı genelde izmir den gelmiştir. geçmişi selaniklerden gelmektedir,oyun olarak ne kadar dolapcı olasada dönek stilindede oyun yaparlar,eskiden kuşun ırkı kara ve çillerle kırıldığı için şimdi karalar dan da bozlar üremektedir. bazıları siboblu yani kuyruk üstülü ,12 kuyruklu olsada bunlar azdır,çoğu sibobsuzdur 14 veya 16 kuyruktur.şunuda yazmak isterimki bozlar ne kadarda ıspartamızın yerli kuşu olmasada şuan en gözde kuşlarından dır,en azıdan kırk senedir beslemekteyiz.bu kuşların kafaları genelde çok iyidir ,atmaca almadıkca evlerini rahatca bulurlar. Ömer bey inşalllah yardımcı olabilmişimdir.

arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim. yolu düşen bütün herkesi Ispartaya beklerim misafirim olun.artı dolapcı beslemek isteyen arkadaşlara yardımcı olurum. msn adresim ( [email protected] ) telefonum ( 0532 717 78 68----0543 601 77 29 )

Selamlar
Ekrem Abi Maşallah kuşlarınız Çok Güzel Allah Nazardan Saklasın Sağlıklı Bol Yavrulu Günler Dilerim...

Saygılarımla...
[renkli]BosnakOglu[/renkli]

ekrem abi banada dolapcı lazım yardımcı olurmusun

senin evin üst sokagında oturuyorum

aliosman gel abim yardımcı olurum :evet:

ekrem abi kuşların çok güzel nasipse birgün ziyaret edip kuşlarını yakından görmek isterim ıspartanın neresinde oturuyosun bende ıspartadan ve atabeyliyim

her zaman beklerim mümin. fatih mahallesin de oturuyom,iyaş ın üstünde. cep numaram var üstde ordan ulaşabilirsin.

sevgili ekrem abi gercekten kuşların gözkamaştırıcı gectimiz yaz kümeslerini görme şansı bulmuştuk hatırlarsan murat abiyle gelmiştik havada seyretme şansımız olmuştu havada performansları gayet iyi ogün senin dolapcı kuşuna nekadar meraklı oldunu yakından gördüm kuşlarının tüykadar hayrını gör ...saygılar

Barış çok teşekkürler abim.seninle burda tekrar görüştüğüme çok sevindim.kendine iyi bak tekrar görüşmek üzere. birşey lazım olursa ulaş bana. :slm:

ekrem bey kırmızılarınız muazzam görünüyor,boz renkli dişinizde güzel fakat ilk bakışta insanlar dolapçılarda tepeye alışkın olmadıkları için kırık sanıyorlar bol yavrular almanız dilegiyle allahaemanet olun.............

Kırmızı çilli dedin mi biraz durcaksın.çok güzel kuşlar.paylaşım için tşkler.

Bende sizlere teşekkür ederim arkadaşlar :heyo:

kuşların çok güsel abi beğendim .bana 1tane dişi lasım sende boş varmı

lavinya' Alıntı:
ekrem bey kırmızılarınız muazzam görünüyor,boz renkli dişinizde güzel fakat ilk bakışta insanlar dolapçılarda tepeye alışkın olmadıkları için kırık sanıyorlar bol yavrular almanız dilegiyle allahaemanet olun.............
ekrem abimin kırmızıları ve tepelileri oyun olarakta saglamlık olarakta cok harikadırlar

aliosman çok sağol abim gösterdiğin ilği için. :oley:

turgut kara kırmızılardan dişi var almak istersen ayarlarım. sevgiler :evet:

Slm kuslarınınız gercekten guzel ve saglıklı gorunuyor
bol yavru almanız dılegyle...

Geri