ISPARTA'dan kızmızı dolapçılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ekremcengiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
ekrem abıcım enım hayvanlarımı begenmıssın allah razı olsun ılgın ıcın ama senın hayvanların bır baska sen kumesıne bır nazar boncugu as usaklı kardesınden tavsıye ....massallah .massallah ..massallah .abı .abı. uzatmadan abı cok memnun oldum .kuslarınında senınde .sular kadar omrunuz olsun abı a.e.o.usaga yolun duserse ara benı abı 05368103333.saygılar paylasmayı seven ...ARS...

Güzel dolapçılar bol yavrulu günler paylaşım için tşkler.UŞAK"tan SERDAR ARSLAN.

kırmızıların çifti kaçpara kardaş

maaşallah kuşlar güsel duruyo...
Özellikle tam kırmızı olanlar süper (tabi renklerinden dolayı performanslarını bilemem) :heyo:

abi bende bursadan oktay mert bende dolapçıya yeni başladım kuşlarım 4 tanesi istden recep özmeriçin oda kuşlarına 4 senedir hizmet ediyormuş kuşlar sigortacı salihin kuşlarında bir altınbaş gükkuyruk biri martıçil biri gükçil diğeri anneleri anaç dişi gük mavi tepeli

ekrem abıcım neler yapıyosun hıc sesın solugn cıkmıyo .uretıme devammı .hayırlı geceler.usaktan kardesın ..ARS.. :heyo: :heyo: :heyo:

Rennie' Alıntı:
abi bende bursadan oktay mert bende dolapçıya yeni başladım kuşlarım 4 tanesi istden recep özmeriçin oda kuşlarına 4 senedir hizmet ediyormuş kuşlar sigortacı salihin kuşlarında bir altınbaş gükkuyruk biri martıçil biri gükçil diğeri anneleri anaç dişi gük mavi tepeli
Abim sende dolabçı grubuna girmişsin çok sevindim. Bursa da hasan ve ibrahim var tanıyormusun bilmiyorum,kendileriyle konuşuyorum ama senlede tanıştığım için mutluyum. :tamam:

ekrem abıcım yenı fotolar koydum ılgını cekerse bı bak usaktan senı seven kardesın ars :tamam: :tamam: :tamam: :tamam:

ekrem abı sanırım benım fotolara bakıyon sıtede aktıfsın .su an .saygılar

maşallah luşlarıız cok güzel nazar deymesin tüyü kadar ömrü olsun hepsinin

ekrem abi banada geçen yaz isteden recep özmeriçten 4 tane dolapçı geldi hepsi 16 kuyruk iki martıçil 1 gükçil bide dişi mavi tepeli var kuşlar sigortacı salih ustanın kuşların kanından şimdi böyle yazılar oluyo tepeliler hakkında bunlar dolapçı değilmi ya da kırmamı kuşlarda sibop yok
oktay mertcan bursa

Rennie' Alıntı:
ekrem abi banada geçen yaz isteden recep özmeriçten 4 tane dolapçı geldi hepsi 16 kuyruk iki martıçil 1 gükçil bide dişi mavi tepeli var kuşlar sigortacı salih ustanın kuşların kanından şimdi böyle yazılar oluyo tepeliler hakkında bunlar dolapçı değilmi ya da kırmamı kuşlarda sibop yok
oktay mertcan bursa
slm lar Oktay, tepelileri sormuşsun dolapçılardan da tepeli olanlar var ,bunlar kırma değillerdir . Dolapçılardan siboblu olanlarda vardır bunlar genelde 12 tel kuyruk sayıları vardır,normal sibobsuz olanlar daha çok kuyruk tel sayıları oşur yani 14-15-16 ya kadar çıkabilirler. bir kuşun kırma olduğunu bilmek için kuşun tipine veya geçmişine bakmak gerek. umarım yardımcı olabilmişim dir abim, :heyo:

ekrem abi merhaba. ben uşaktan ümit ertürk. ben ve arkadaşlarımla ıspartada ilgilendiğin için bi kez daha teşekür ederim. bizim buralarda dolapçı uçurulmadığını sadece renk için beslendiğini senin sayende anladım. gerçekten tebrik eder başarılarının devamını dilerim. umarım senin kadar başarılı kuş uçurmak bizede nasip olur.......

ümit tşkler abim .sizi ıspartada mutlu edebildiysem ne mutlu bana. :heyo:

Değerli ekrem Bey Kardeşim
Yüreğinizde kuşlarınız kadar güzel ve temiz. Bu başlıkta genç kardeşlerimize tek tek cevap vermeniz,onlara gösterdiğiniz ilgi gerçekten takdire şayan.
Tebrik ve Teşekkür ederim.
sevgiler saygılar
Doğan Toker
Ankara

ekrem abı ben bursadan ahmet bende dolapcı beslemeye yenı basladım sızınle msn de gorusursem ıyı olacak ama sızınle hıç gorusemedık daha
saygılar bursadan ahmet hafızoğlu

ekrem abı ben bursadan ahmet bende dolapcı beslemeye yenı basladım sızınle msn de gorusursem ıyı olacak ama sızınle hıç gorusemedık daha
saygılar bursadan ahmet hafızoğlu .......sevgiler ahmet abim. ulaşırsan bana yardımcı olurum,elimden geldiği kadarıyla.msn adresim var zaten sitede.

selamun aleykum dostum kırmızı dolapcı arıyorum satılık dolapcınız warmı ?

byenes' Alıntı:
selamun aleykum dostum kırmızı dolapcı arıyorum satılık dolapcınız warmı ?
.........slm kardeş. evet kırmızı dolapçılardan var satılık almak istersen yardımcı olurum

kardesım kusların guzel masallah gule gule besle

ekrem abıcım nasılsın uzun zamandır gorusemıyoz sıtemızde ne var ne yok bır bakıyım dedım kuslarımı soracak olursan sattım 3 cıft damızlıgım kaldı bırde evıde tasıdım allah nasıp ederse kendı evımı yapıyprum en kısa zamanda aranıza donecem usaktan kardesın ars

kuşlarınız gercekten cok güzeller bol yavrulu sezonlar

Geri