istanbul fatih kırmızı kuyrukçu irfan kurt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mıstık1926
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa teoman
Meslek
aaaa
İlgi Alanı
istanbul fatihten kırmızı kuyrukçu irfan kurt

allah nazardan esirgesin çok güzel kuşların maşallah bol yavru almalar paylaşım için teşekkürler.

bir kere değil yüz kere maşallah arkadaşım.oyunları hakkındada bılgı verırsen seviniriz.tüyleri kadar ömürleri olması dileğiyle.

Maşallah kardeşim kşların çok güzel en son resimdeki yavruların devamı gelir işallah sağlıkla

Resimdeki ,düz beyaz sarıkuyruklardan gelmemidir ?
Paylaşımının devamını dilerim, hastalıksız kümesler.

selamaleykum arkadas guvercinler cok guzeller takla atiyorlarmi, huzurlu beslemeni dilerim

mursel' Alıntı:
selamaleykum arkadas guvercinler cok guzeller takla atiyorlarmi, huzurlu beslemeni dilerim
a s arkadaşım bunlar mardin degil kelebek yorumun için teşekkürler

bunların kırmızı kuyrukları olduğuna göre sarı kuyruklu cinsi de olması lazım diye düşünüyorum bilgi verirmisin

hongkong' Alıntı:
bunların kırmızı kuyrukları olduğuna göre sarı kuyruklu cinsi de olması lazım diye düşünüyorum bilgi verirmisin
sarı kırmızı kuyruk mevcuttur

kardesım kusların cok guzel masallahları var tuyu kadar hayrını gor

tebrikler, işte bana görü profesyonelce yapılacka kuşçuluğa bir örnek bu arkaaş, bir kümes ve ayın ırk, aynı renk, tahminen aynı soy, üretip soy takibi yapıp kuşçuluktan zevk almaktır bu, kalite,teknik . tebrik etemekten başka birşey gelmiyor aklıma, hastalıksız bol yavrulu günler..

Geri