istanbul fatih kırmızı kuyrukçu irfan kurt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mıstık1926
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
nazar değmesin güzel güvercinler..oyunlarıyla ilgili bilgi verirmisin..sağlıklı sezinlar geçirmen dileğiyle..

Arkadaşlar bu kuşlardan 4 adet bendede bulunmakta bi yakınım tarafından irfan beyden getirildi.Şunu söylemek istiyorum bu kuşlar birer harika hem damar olarak hem uçum olarak süperler ben şahsen 1 senedir kuş besliyorum daha yeniyim ama bu kuşların bende ayrı bir yeri var.Yalnız kuşların hepsi erkek çıktı şuan tek üzüldüğüm nokta bu kuşlardan yavru alamamak.Kuşların soyunun bozulmasını istemediğim için başka dişi kuşlarla da eşlemiyorum ama bir tanesini deneme amaçlı mecburiyetten eşledim bir hafta sonra yavrular çıkıcak inşallah.Ama ben bu soydan devam etmek istiyorum acaba kuşlarınızdan en azından bir dişi konusunda yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.saygılar

İrfan tek kelimeyle mükemmel kuşların yakından görmedim ama anlattığın kadar varmış doğrusu Allah nazardan saklasın kardeşim.

kardes bu sarı kuyruklardn satılık varmı bir dişi lazımda acil varsa fiyat verirmisin

selamlar kuşlarınız gerçekten güzeller tertemizler buda kümesinizden kaynaklanıyo çok güzel kümesiniz var yetbrik ederim

MRBLAR KUŞLAR HARİKA SADELİĞE SAHİP EMEĞİNİZE SAĞLIK.
GERÇEKTEN BRAVO BEN BUKADAR SADE OLANI BİR ARADA İLK DEFA GÖRÜYORUM MAŞAALLAH.

Yüzlerce kez maşallah abi Allah bol sağlıklı üretim nasip eylesin. tel kuyruk gördümde bunu ilk defa gördüm çok şaşırdım vallahi.Yeni görüntülerinide görmek isteriz hayırlısıyla...
Sağlıcakla..

İrfan Bey bu kırmızı kuyrukların yeni resimleri yok mu?

Geri