İstanbul/Küçükköy/akbaş baska

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K
gökay bey çevrenizde kırma baska besleyen varmı bana bi erkek lazım kırmızı çukolata veya sarı varsa bana telefonunu verebilirseniz sevinirim.

Baskalar cok guseller masallah nice yavrulara inş paylasım için tsk ler

baskaların cok güzel kardeş ben taklacı besledigim halde benim bile içim gitti kırmızı baskalarına güle güle ucur ve yavru al
paylaşım için teşekkürler

cekomato' Alıntı:
selam masaallah 1çif akbas kırmızı duble acaba yavrular sazlımı olur yoksa dublemi tsk

Duble akbaşlardan ,duble yavru genellikle gelmez, bizde dişi bir kırmızı baska var ,kostum olarak vasat bir kuş kanatları çilli birde ,ama altından kesme akbaş yavru geliyor, deneyip görmek lazım iki üç yavruda belli olur.

ilazlar' Alıntı:
gökay bey çevrenizde kırma baska besleyen varmı bana bi erkek lazım kırmızı çukolata veya sarı varsa bana telefonunu verebilirseniz sevinirim.

Merhaba;
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama kırma dediğiniz baska- bango kırmasımı, istanbulda mezat ve kuş pazarlarında bu kuşları rahatlıkla bulabilirsiniz.

ALLAH NAZARDAN SAKLASIN KUŞLARIN GERÇEKTEN GÜZEL BEN SAYA BESLİYORUM AMA KUŞLARINI BEYENDİM

SELAMLAR sarı ve kırmızı baskalar güzel alllah nazardan saklasın bol üretimli senelere

kuslar cok guzelmıs masallah..ama kırmızılar cok hosuma gıttı satmayı dusunuyosan ben almayı dusunuyom bı cıft..saygılar

Slm akbas baskalarin gercekten cok guzel ,bol yavrulu sezon dilerim. :heyo:

maaşallah abi kuşlar harika...
Özellikle kırmızılar yakıyo valla...
satılık varmı? varsa özelden mesaj atarmısınız???

O PAZAR BAYA PAHALIYA SATIYOMUŞ :S BEN DUN 5 TANE BASKA SİYAH AKPAŞLARI 35 TL MEZAAT TAN ALDIM

hackshelid' Alıntı:
O PAZAR BAYA PAHALIYA SATIYOMUŞ :S BEN DUN 5 TANE BASKA SİYAH AKPAŞLARI 35 TL MEZAAT TAN ALDIM

Güle güle besle kardeşim, mezatlar, pazarlara göre daha ucuz, yanlız mezatlardan alınan kuşları, karantina uygulamadan, kümese almayın, cok hastalık geliyor.

kirmizi akbas guzel masallah tuyu kadar omru olsun..

merhaba ismim serkan izmirdenim bende baska besliyorum kuşların maşallahı var bende sadece mavi yok
onuda buralarda bulamadım mavilerle ilgi,li fazla yavru varsa
alabilirim görüşmek istersen msn [email protected] teşekürler

abi bu kuşları gösterdiğin için sana binlerce kez teşekkür ederim.abi kuşların bir numara gercekten süper kuşların var.ben 18 yaşında bir gencim bu kuşlara lan hayranlığımı kuşcu cevremde bilmiyrm yok,o yüzden allah nazarlardan saklasın abi.teşekkür ederim.bursadan arnavut burhan

Maşallah kuşların biblo gibi allah nazardan saklasın kırmızı baskalar hayran kaldım güle güle besle
Bol yavru alma dileğiyle Paylaşım içinde ayrıca teşekkür ederim :oley:

gökay bey maşşallah baskalar bakılmaya deyer tüyü kadar hayrını görün bol sağlıklı yavrular allah nazardan saklasın

slm baskaların güzelmiş ben mustafa yeşilpınardan bende yine başladım bıraktımda bi ara sarı baska ve kırmızı lazım bana ful duple akpaş takım satarsan alırım
:slm:

maşallah çok güzel basklalar tüyü kadar hayrını görün selamlar

ABİ KUŞLARIN ÇOK GÜZEL KIRMIZI TAKIM VEYA TEK DİŞİ FİYAT NE OLUR BEN BAYRAMPAŞADAN YAZIYORUM BENİM SİTEMDE APRANTİ84.SİTEMYNET.COM ZİYARET EDEBİLİRSİN BANA MAİL ATABİLİRMİSİN MAİL ADRESİM [email protected]

saygılar abim,
MUSTAFA YAMAN
BAYRAMPAŞA-İSTANBUL

Geri