İstanbul/küçükköy/Kelebek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et

[
50945209fe9.jpg

dsc08642cf1.jpg

dsc08644qb2.jpg

dsc08645dk2.jpg

dsc08647eg7.jpg

96386147lc7.jpg

53784957ao1.jpg

ne kadar güzel kuslara ve besleme alanına sahipsiniz hep böyle bir yerde kümesim olsun istemiştim.
çok şanslısınız.
kalayca uçurup izleyebilirsiniz.
ayrıca ilk resimdeki kuşa hasta oldum öyle bir poz vermiş gibi tam kapak resmi.

kuşlarınız gerçekten çok güzel. allah bol yavru aldırsın.

Maşallah maşallah. Kuşlar bakımlı temiz ve güzel kostümleri. Karabozalının orjinal kostümü denebilir.
Paylaştığınız için teşekkürler.

Kuşlarınız gerçekten çok güzel
Maşallah

küçük köylü kuşların çok güzel maaşallah bende şemsi paşadayım belkide birbirimizin kuşlarını görüyoruz

Şeref bey, sizin o tarafta bitane arap kelebek ucuyo güzel dönuşlu, sizin kuşlarınızdan olabilirmi :)

kuşların çok güzel maaşlah. her ne kadar karabaşa eskisi kadar rağbet olmasa da seninkiler 1 numara,sadelik dersen sadelik, renk dersen renk. bişey soracam resimdeki arap karaşlardan mı gelme yoksa saf kan arapmı, çok beğendim,bende balıkesirde kelebek ve birkaçtanede dönek bakıyorum. ama kelebeği hiç bir kuşa değişmem, dönek e merak sardım, uçuruyorum sizin gibi yüksek yerde bakıyorum, ilk gördüğü parıltıya hortum çıkartıp gidiyor, kelebeklerim en sadık kuşlarım birde baskalarım. bol yavrulur hastalıklsık günler dilerim.gönenli :buyrun:

41 kere maşallah gökay bey,insan beslicekse böyle kelebek beslesin derim,allah nazarlardan korusun.

o gördüğün zaferin mavi çaparı oda karabaşçı muhtemel onu görüyosundur kumlu çifliğe doğru okeymi

Merhaba mehmet bey;arap iki senedir bende kuş pazarından almıştım soyu ile ilgili bilgim yok,bende 2 değişik kuşla eş aldı bitanesi resimde görulen karabaşla,bunlardan cıkan yavru en alttan ikinci sıradaki çapar, öteki kardeşi annesi gibi kafa kuyruk verdi,ikinci eşi araptı , devamlı arap yavru verdi, aslında kelebekçilikte arap kuşa beyaz eşleştirilir,karabaş karabaşla, kostumun ve ırkın bozulmaması için,damarı sağlam bir kuş.Sizinde dediğiniz gibi kelebek kuşuna eskisi gibi rağbet yok, bende bango kuşunu beslemeye başladım ,kelebekleri ya bakıcı olarak kullanıyorum yada ucurmak için.Herkeze iyi dilekleri için teşekkur ederim.

YAVRU KELEBEKLERİM

gökay 1,inoi resimdeki beyaz erkği yakaladınmı kaçırdığım kuşa çok benziyor kırmızı boncukta dahil

şeref bey kacan kuşunuz için üzüldüm;
Resimdeki bütün beyaz kuşlar kendi yavrumdur rahmi bey, ayağındaki isim markalarıda bana aittir.

2 maymunalı iki kafa kuyruk yavruya talibim satmak istersen [email protected] adresim haber verirsen sevinirim.saygılar..

Serkan söylediğin kuşları sattım malesef, dördünü 30 liraya, ilgilendiğin için teşekkurler, izmire slm lar.

Gokay bey
kusura bakmayin kelebek yarismasi icin resmi sizlerle paylasamadim
olmadi bidaki sefere insallah
SAYGILAR
SEVGILER
M.GUCLU

M.Güclü bey, kelebek yarışması olarak olaya bakmıyorum, önemli olan, katılım resim paylaşımı, katılım az oldu birde herkezin fotoğraf cekip yollama imkanı yok ,inşanlah bu bir başlangıc olur ilerde daha cok katılım olması, dileğiyle hoşcakalın.

maşallah küçüköylü kuşlar tertemiz ve görüntü olarak güzeller allah güle güle beslemeyi nasip etsin.. 500 evlerden esko.. saygılar

ömer abi sana katılıyorum ya çok güzel bi alana sahip hep böyle bi yer olsun istedim ama hayla olmadı bide çinili falan biryer çok güzel yakışır kuşlar oarya valla

Merhaba Küçükköylü sayalarınız kostüm olarak mükemmel.umarım oyunlarıda mükemmeldir.ALLAH keyifle uçurmayı nasip etsin.SAYGILAR
ÖMÜR DENİZ

slm.lar küslarin güzel iyi ucurmalar iyi beslemeler dilerim

ğerçekten kuşlar çok ğüzel karakafalar mükemmel allah can beklihi versin emeklerinin karşılıhını alırsın inşallah BURSADAN SİNAN

Nizam bey kelebek yavrularınız gayet sahlıklı görünüyorlar,Allah nazardan saklasın.Ayrıca kuşlarınız ile nekadar ilgilendiğiniz temizliklerinden belli oluyor pırıl pırıllar maşallah.
Edirne'den sevgiler Allaha emanet olun..

kafa kuyruk onu çok beğendim allah nazarlardan saklasın maş.
KUBİLAY saygılarımla.......

Geri