Şebabçı2
Üye
- Ad Soyad
- Oğuz GÜNGÖR
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Yav arkadaşım bizim buralarda bu kuşun adı çorum çıplağı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
r1_primo' Alıntı:Antepte bu kuşlara istanbullu derler. Siyah cubuklu, Mor cubuklu, Ve çakmalısı var bende. Birde bunların fizik olarak daha büyükleri var onada burda Şafra derler. Hepside filoda uçar.
erdem bey normal her güvercinde olduğu gibi yeme düştükten ve kendini biraz toparlayıp kanat açmaya kalkmaya başlayınca uçuşa başlayabilirsiniz yine her kşta olduğu gibi bu ırkında yavruları heycanlı ve salak olur yani kayıp olabilme olasılığı çok yüksek kalanlarla devam ediceksiniz size bir püf noktası kuşları hep aynı saatte yemleyip aynı saatte uçurunuz.yani saatlerde bi oynama yapmayınız.istanbullu yüksek uçucu ırkına mensuptur ve bu özelliğini size sergilemekten çekinmeyecektir rahat olun uçarken hiç sıkıştırmayın kendi kendilerine kalkmalarını sağlayın uçarken sopa fln sallamayın zaten onlar gereğini yapacaklardır.uçus cevresi olaraktan kümesin üstünden bi yere gitmezler ben görmedim.güzel ve ılık havalrda yani görüş açısının çok olduğu bulutsuz günlerde nokta diye tabir ettiğiniz seviyede uçarlar.diğer bulutlu günlerde flnda biraz alt seviyede ama yine nokta şeklinde uçarlar.size bir detay daha vereyim şimdi damızlık ve uçarları ayırın yani 2 kümesiniz varsa bu konuda dahada rahat edersiniz.verilen yemleme konusundada bu ayrı kümesler size çok yarar sağlayacaklardır.çünkü uçarlara biraz daha performans katkısı için daha zengin katkılı bi yemleme yapmalısınız.aksine damızlık kuşlarınızda kilo almaması ve hantallaşmaması için biraz daha sade yemler vermelisiniz.inşallah size yardımcı olmuşumdur bu arada biraz gec cvp verdiğim için kusura bakmayın evde deildim yani net şansı yoktu.ii günler sağlıklı kuşlar