imprezablue
Gold Üye
- Ad Soyad
- adem yilmaz
- Meslek
- tic
- İlgi Alanı
- Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=empsYySeYmU[/youtube]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kuscu_marik' Alıntı:S A MASALLAH ADEM KARDESİM ELİNE EMEGİNE SAGLIK ÇOK GÜZEL SESLİ SOLUKLU TAKLALI MESAFESİDE GÜZEL TAM PERDAHINI ALMAMIS SANIRIM AKLI BASINA GELDIKCE DAHADA GÜZEL OLUR YATIRMAZ DA BU KUSLARI BURADA ÇOK MERAK EDENLER VARDI ONLARADA BU İMKANI SUNDUGUNUZ İÇİN SİTEMİZ VE KENDİM OLARAK TESEKKÜR EDİYORUM
GÜLE GÜLE UÇURUN BESLEYİN PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER
SAYGILAR
saygılar bizdenimprezablue' Alıntı:Sinan kardesim haklı olabilirsin,sadece bana verilen bilgi bu sekilde idi,aydınlattığın için teşekkür ederim,
Fakat kuşu bende canlı izleme imkanı bulmuştum,Cevdet abiye bu konuda hak verebilirim,kuş iste hergünü aynı
Olmuyo. Saygılar
canım kardeşim murat yazılanları okursan kimse matbacıların kuşlarının yapıstığından bahsetmiyor biz sadece adem abiyle biraz sohbet ettik o kadar matbacı kardeşlerin nasıl bir insan oldukları beni ilgilendirmez. yetiştirmiş olduğu kuşlardan bahsederek emeklerini görmezden geldiğin kişiler de emnin ol böyle bir konuya dahil olmaktan rahatsızlık duyarlar. o yüzden konuyu burda kapatalım. saygısızlık olmasınmurat şahin' Alıntı:MATBAACILARIN KUŞLARI YAPIŞIYOR AMA BULUTA DOGRU
bu yorumlara dayanamadım yazdım,hatta matbacı orhan abiye sordum,gerek yok bizi bilen bilir dedi bu abilerimiz cok karakterli kişilerdir,derneklerde görüyormusunuz dört kupa aldılar kümesleri calındı,ekeleri dükyanlarının içinde beslediler ,istanbullu adem beyin uçurdugu beyazın annesini üç sezon seyrettik hatasız bir kuş,uçuş cıkış geliş dört dörtlüktü.sincan kupasına metin beyin istegi üzerine uçtu,bnde ordaydım ,fırtına cıktı,yedi seferini aldılar,15 e yakın seferi yüksek diye almadılar,hakem heyeti iptal edelim dediler orhan abi bir saati gecti laf olur diye etiirmedi o fırtınalı havada vura vura on taklayla yerine indi,bundan önce dört yaşında bozdumanlı erkek yawru seyrettik eke ankara seyretti,nizami hocaya satıldı,bu kuşların eke konanını görmedim,sincanda selmani beyde uçan bozdumanlı benekli oda bu kuşlardan, kuşlar kendini kanıtlamışlardır,kuşcu camiasına saygılar sunuyorum.Murat Şahin
k.murat' Alıntı:maaşallah maaşallah kem gözlere şiş diyelim uzun zamandan beri bu konuyu takip ediyorum ve en sonunda bir video eklendi ve kuş daha olmamış mümkünse 15 gün sonra daha güzel olacagı kanısındayım tekrardan bir video atarsanız bizleride konuyuda aydınlatmış olursunuz videolarınızı bekiliyorum
bu arada uçum alanınız çok güzel
mahmut hocam hiç olmamış. eğer dediğiniz gibi olsa kimsenin video koymaması lazım .yani mesela sizin de isal olan kuşunuzun videosu gibi değil mi :hayir:mahmutabiks' Alıntı:arkadaslar bu kuş bilmiyorum ama video ya alınacak kuş degıl bı sey ler yapmaya calışıyor ama yınede cok sallanıyor bilinçsiz yenı teke aLINMIS NE YAPTINI BİLMİYOR BENCE bu kadar övgüyü hak etmiyor...nasip olursa 15 gun sonra kı videoyu atarsanız ınısıyle daha saglıklı olur kanatındeyım...kımse elşeştırı yapmamış bu kusa ...ınsanlar oyun kusunu bu sekılde tanırsa yenı baslayan arkadaslar olumsuz etkılenır
mahmutabiks' Alıntı:arkadaslar bu kuş bilmiyorum ama video ya alınacak kuş degıl bı sey ler yapmaya calışıyor ama yınede cok sallanıyor bilinçsiz yenı teke aLINMIS NE YAPTINI BİLMİYOR BENCE bu kadar övgüyü hak etmiyor...nasip olursa 15 gun sonra kı videoyu atarsanız ınısıyle daha saglıklı olur kanatındeyım...kımse elşeştırı yapmamış bu kusa ...ınsanlar oyun kusunu bu sekılde tanırsa yenı baslayan arkadaslar olumsuz etkılenır
serkankutas' Alıntı:kimse kusa bok atmasın ben anasınıda izledim soyunu sopunuda kusların eke oyunu bi baska yeni besleyenler olumsuz etkilenirmiş siz önce kus ucurun buraya videosunu koyun ondan sonra sizi örnek alırlar zaten kusculukta bu var baskasının ki bi bok etmez sizinki ejderha olur
serkankutas' Alıntı:kimse kusa bok atmasın ben anasınıda izledim soyunu sopunuda kusların eke oyunu bi baska yeni besleyenler olumsuz etkilenirmiş siz önce kus ucurun buraya videosunu koyun ondan sonra sizi örnek alırlar zaten kusculukta bu var baskasının ki bi bok etmez sizinki ejderha olur