ist'dan adem yılmaz ın yeni başlayan beyaz yavrusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imprezablue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K

imprezablue

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
adem yilmaz
Meslek
tic
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=empsYySeYmU[/youtube]

ist'dan adem yılmaz ın yeni başlayan beyaz yavru

maşallah adem bey emeğinize sağlık yavru güzel başlamış, ses çok iyi, kuş iyice perdahını almış gözüküyor inişini de çekseydiniz tam bir fikir yürütebilirdik yavru hakkında, bu haliyle de güzel gerçi ama tam çekim olurdu, güle güle besleyin uçurun izleyin izlettirin selamlar...

ist'dan adem yımaz ın yeni başlayan beyaz yavrusu

s.a arkadaşlar herkeze hayırlı cumalar gecen hafta cep telefonundan videoya cekmeye calıştığımız beyaz yavruyu
görüşlerinize sunuyoruz,yavrunun cıkışları henüz düz ve dik değil fakat hırslı ve istekli gözüküyor

maşallah güzel hayvan..

maşallah kuş fazla söze gerek bıraktırmamış.. beyazın oynayanı az çıkar derler ama bu maşallah dedirtiyor kendine...

S A MASALLAH ADEM KARDESİM ELİNE EMEGİNE SAGLIK ÇOK GÜZEL SESLİ SOLUKLU TAKLALI MESAFESİDE GÜZEL TAM PERDAHINI ALMAMIS SANIRIM AKLI BASINA GELDIKCE DAHADA GÜZEL OLUR YATIRMAZ DA BU KUSLARI BURADA ÇOK MERAK EDENLER VARDI ONLARADA BU İMKANI SUNDUGUNUZ İÇİN SİTEMİZ VE KENDİM OLARAK TESEKKÜR EDİYORUM

GÜLE GÜLE UÇURUN BESLEYİN PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

a.s , güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum kuş konusunda hiçbir zaman çok iddalı olmak,işin sonunda kimseye fayda getirmemiştir umarım güzel kuşlar herkeze nasip olur,bu yavrunun annesi bahadır ve orhan abinin mekanında defalarca izleme imkanı bulmuştum hatasını görmedim,yavrusu anaya çekmişse kısmetimize :)

SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
S A MASALLAH ADEM KARDESİM ELİNE EMEGİNE SAGLIK ÇOK GÜZEL SESLİ SOLUKLU TAKLALI MESAFESİDE GÜZEL TAM PERDAHINI ALMAMIS SANIRIM AKLI BASINA GELDIKCE DAHADA GÜZEL OLUR YATIRMAZ DA BU KUSLARI BURADA ÇOK MERAK EDENLER VARDI ONLARADA BU İMKANI SUNDUGUNUZ İÇİN SİTEMİZ VE KENDİM OLARAK TESEKKÜR EDİYORUM

GÜLE GÜLE UÇURUN BESLEYİN PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

Bu beyazın annesini geçensene sen ömer ve ben beraber seyretmiştik ondan sonra beyaz perçemli dişiyi ben yavruların üstünde gene seyrettim,yavrular büyüyünce gene seyrettim ve bu siteyede yorumsuz olarak gördüklerimi aktardım.

Benim yuvada gördüğüm beyaz yavru herhalde bu videosunu seyrettiğimiz yavru olmalı,bunun kardeşinide geçenlerde atmaca almıştı.
Ademin aldığı dumanlı anne ve babanın son dumanlı yavrularınıda matbacıların orada atmaca aldı.
Yıkamacı Cengizin orada oynayan dumanlı yavrununda kanatlarını kesip damızlığa ayırdılar,enson biradam boyundan aşağıdan alıp bu beyazdan uzun gittiğini söylüyorlar,hem Adem yiğenim hemde cengiz ve nizam hoca güle güle beslesinler,tüyleri sayısınca hayırlarını görsünler.

maşallah güzel bir yavru güle güle besleyin umarım emeğiniz zayi olmaz . kuş oynatmak ne kadar zor biliyorum . yanlız rahatsız eden bazı şeyler var bir sakıncası yoksa bu beyazın annesi perçemli beyaz bildiğim kadarıyla 2012 sincan kupasına kaldırıldı . sakıncası yoksa kaç puan aldığını öğrenebilir miyim.

Merhaba Adem Bey,
Dediğiniz gibi hırslı ve istekli başlamış, inşallah devamını da aynı şekilde getirir.
Güzel günlerde uçurmanız temennisiyle...
Khalid

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Cevdet abim saygilarimi sunuyorum,evet bu kus atmacanin aldigi kusun kardesi,Yikamaci Cengiz abinin ucurdugu kuşun bir kardesinide İst da uçuruyoruz henüz hazır değil,hazır olunca paylaşmak isterim.
Sinan kardesim Bildigim kadarıyla kuşu hava şartları nedeniyle kupaya kaldıramadilar gecenlerdede
Kanadını makasladilar,sonrada kuşu İst da getirdik, saygılar sunuyorum ......

teşekkürler size yanlış bilgi verilmiş kuş puanlanmış. ben sadece gördüğüm için paylaşmak istedim. anlatılanlara bakılırsa anneleri çok iyi bir kuş fakat kupada görev yapmamış saatini doldurmadan inmiş 12.5 puan almış. yanlışım varsa kusura bakmayın fakat ben puan çizelgesini gördüm eke beyaz perçem dişi. bunu kuşları kötülemek için yazmıyorum hiçbirzaman da böyle birşey yapmadım fakat cevdet amcanın sürekli beyaz prçem dişinin oyununu övmesi bana bunu paylaşma isteği doğurdu . duyduğum kadarıyla kupaya uçtuğu gün hava rüzgarlıymış onun etkisi olabilir. saygılar.

Sinan kardesim haklı olabilirsin,sadece bana verilen bilgi bu sekilde idi,aydınlattığın için teşekkür ederim,
Fakat kuşu bende canlı izleme imkanı bulmuştum,Cevdet abiye bu konuda hak verebilirim,kuş iste hergünü aynı
Olmuyo. Saygılar

ist dan adem yılmaz ın yeni başlayan beyaz yavru

MATBAACILARIN KUŞLARI YAPIŞIYOR AMA BULUTA DOGRU
bu yorumlara dayanamadım yazdım,hatta matbacı orhan abiye sordum,gerek yok bizi bilen bilir dedi bu abilerimiz cok karakterli kişilerdir,derneklerde görüyormusunuz dört kupa aldılar kümesleri calındı,ekeleri dükyanlarının içinde beslediler ,istanbullu adem beyin uçurdugu beyazın annesini üç sezon seyrettik hatasız bir kuş,uçuş cıkış geliş dört dörtlüktü.sincan kupasına metin beyin istegi üzerine uçtu,bnde ordaydım ,fırtına cıktı,yedi seferini aldılar,15 e yakın seferi yüksek diye almadılar,hakem heyeti iptal edelim dediler orhan abi bir saati gecti laf olur diye etiirmedi o fırtınalı havada vura vura on taklayla yerine indi,bundan önce dört yaşında bozdumanlı erkek yawru seyrettik eke ankara seyretti,nizami hocaya satıldı,bu kuşların eke konanını görmedim,sincanda selmani beyde uçan bozdumanlı benekli oda bu kuşlardan, kuşlar kendini kanıtlamışlardır,kuşcu camiasına saygılar sunuyorum.Murat Şahin

imprezablue' Alıntı:
Sinan kardesim haklı olabilirsin,sadece bana verilen bilgi bu sekilde idi,aydınlattığın için teşekkür ederim,
Fakat kuşu bende canlı izleme imkanı bulmuştum,Cevdet abiye bu konuda hak verebilirim,kuş iste hergünü aynı
Olmuyo. Saygılar
saygılar bizden
umarım emekleriniz zayi olmaz. dediğiniz gibiyse gerçekten çok güzel bir kuşmuş. haklısınız kuşun her günü aynı olmuyor.
güle güle besleyin...

murat şahin' Alıntı:
MATBAACILARIN KUŞLARI YAPIŞIYOR AMA BULUTA DOGRU
bu yorumlara dayanamadım yazdım,hatta matbacı orhan abiye sordum,gerek yok bizi bilen bilir dedi bu abilerimiz cok karakterli kişilerdir,derneklerde görüyormusunuz dört kupa aldılar kümesleri calındı,ekeleri dükyanlarının içinde beslediler ,istanbullu adem beyin uçurdugu beyazın annesini üç sezon seyrettik hatasız bir kuş,uçuş cıkış geliş dört dörtlüktü.sincan kupasına metin beyin istegi üzerine uçtu,bnde ordaydım ,fırtına cıktı,yedi seferini aldılar,15 e yakın seferi yüksek diye almadılar,hakem heyeti iptal edelim dediler orhan abi bir saati gecti laf olur diye etiirmedi o fırtınalı havada vura vura on taklayla yerine indi,bundan önce dört yaşında bozdumanlı erkek yawru seyrettik eke ankara seyretti,nizami hocaya satıldı,bu kuşların eke konanını görmedim,sincanda selmani beyde uçan bozdumanlı benekli oda bu kuşlardan, kuşlar kendini kanıtlamışlardır,kuşcu camiasına saygılar sunuyorum.Murat Şahin
canım kardeşim murat yazılanları okursan kimse matbacıların kuşlarının yapıstığından bahsetmiyor biz sadece adem abiyle biraz sohbet ettik o kadar matbacı kardeşlerin nasıl bir insan oldukları beni ilgilendirmez. yetiştirmiş olduğu kuşlardan bahsederek emeklerini görmezden geldiğin kişiler de emnin ol böyle bir konuya dahil olmaktan rahatsızlık duyarlar. o yüzden konuyu burda kapatalım. saygısızlık olmasın

Maşallah,beyaz yavru çok güzel,sesli ve rahat tırmanıyor.İzlemesi keyifli bir kuş.İnşallah daha iyilerini'de yapar.Bu güzel fişeklerin finalini'de yani kuşun inişini'de eklerseniz,oyunu bütün olarak görmüş olurduk.Emeklerinize sağlık.Saygılar.

maaşallah maaşallah kem gözlere şiş diyelim uzun zamandan beri bu konuyu takip ediyorum ve en sonunda bir video eklendi ve kuş daha olmamış mümkünse 15 gün sonra daha güzel olacagı kanısındayım tekrardan bir video atarsanız bizleride konuyuda aydınlatmış olursunuz videolarınızı bekiliyorum

bu arada uçum alanınız çok güzel

teşekkür ederim murat kardeşim .....

k.murat' Alıntı:
maaşallah maaşallah kem gözlere şiş diyelim uzun zamandan beri bu konuyu takip ediyorum ve en sonunda bir video eklendi ve kuş daha olmamış mümkünse 15 gün sonra daha güzel olacagı kanısındayım tekrardan bir video atarsanız bizleride konuyuda aydınlatmış olursunuz videolarınızı bekiliyorum

bu arada uçum alanınız çok güzel

:hayir: :hayir: :hayir: :hayir:

arkadaslar bu kuş bilmiyorum ama video ya alınacak kuş degıl bı sey ler yapmaya calışıyor ama yınede cok sallanıyor bilinçsiz yenı teke aLINMIS NE YAPTINI BİLMİYOR BENCE bu kadar övgüyü hak etmiyor...nasip olursa 15 gun sonra kı videoyu atarsanız ınısıyle daha saglıklı olur kanatındeyım...kımse elşeştırı yapmamış bu kusa ...ınsanlar oyun kusunu bu sekılde tanırsa yenı baslayan arkadaslar olumsuz etkılenır

mahmutabiks' Alıntı:
arkadaslar bu kuş bilmiyorum ama video ya alınacak kuş degıl bı sey ler yapmaya calışıyor ama yınede cok sallanıyor bilinçsiz yenı teke aLINMIS NE YAPTINI BİLMİYOR BENCE bu kadar övgüyü hak etmiyor...nasip olursa 15 gun sonra kı videoyu atarsanız ınısıyle daha saglıklı olur kanatındeyım...kımse elşeştırı yapmamış bu kusa ...ınsanlar oyun kusunu bu sekılde tanırsa yenı baslayan arkadaslar olumsuz etkılenır
mahmut hocam hiç olmamış. eğer dediğiniz gibi olsa kimsenin video koymaması lazım .yani mesela sizin de isal olan kuşunuzun videosu gibi değil mi :hayir:

mahmutabiks' Alıntı:

SA

benimde en sevmediğim iştir iğneyi kendine ayırıp çuvaldızı insanların neresine gelirse saplamak !
hocam açık konuşayım ben de kuşun gelişini pek sevmedim, sıkıntılı gözüküyor, kesin bişey demek bizim haddimiz değil ama benim görüşüm o yönde, haksız da çıkabiliriz bilemem çünkü kuşun soyunu takip eden ben değilim...sahibini tatmin ediyorsa bize Allah güle güle uçurmak nasip etsin demek yakışır, lap diye konar bu kuş demek veya onu kastetmek değil !
şimdi; senin çırçır kuşununda inişi yok napıcaz ? senin kuşuna da maşallah dedik demesemiydik ? bu kuşun gelişi hariç her şeyi senin kuşundan 40 kat daha kaliteli bu arada ! senin kuşunun nefesi yetmez o kadar deapara, bu kadar kıyıcı olmayın dünyanın emeği var, bi sürü paralar veriyor insanlar saygı duymak lazım, yeni başlayan arkadaşlar bizi takip etmiyorlar zamanı gelince öğrenirler öğrenmeleri gerekenleri biz bunun tasasına düşmeyelim hoşgörülü olalım bardağın dolu tarafını görelim, Allah kuşunu hayırlı etsin hata yapmaz da iyi olur inşallah deyip geçelim arkadaşlar, gerisi olayın boyutunu değiştirir polemiğe sokar, selamlar...

Bu kuşun gelişinden yola çıkarak bu kuşa yapışacak demek yanlış. Kuş bazı seferlerinde geniş açı ile dört bir yanını göstererek yol alıyor.. şakül gibi düz olsa çok çok iyi lakin, ben böyle fişek yapan bol taklalı kuşları da severim.. ayrıca ekeliğini görmek gerek herşey değişebilir.

kuş ayrıca yüksek alıyor tam bitmemiş yorum için çok erken..

Allah sahibinin gönlüne göre versin Maşallah..

maasallah taklalı baslamış ama tam fisegini oturturmamış zamanla daha iyi olur insallah takip edipp görmek lazım kusu ucuranın emegine saglık kazasız belasız ucurrur insallah saygılarımla.

allah nazardan kazadan beladan saklasın çok keyif verdi bana dahada düzelecektir bu kuş ekeleğinide göreceksin kardeş :tamam:

salemün aleyküm adem bey allah nazrdan saklasın öncelikle emegine saglık insan oglu hz ademden bu yana böyle bi kus izlemedi türkiye cumhuriyeti aya uydu göndermedi ama sayenizde bi kus gönderdi böyle güzel oynayan kusların videolarını siteye koydunuz icin ayrıca tesekkür ederiz sagolun

ist'dan adem yılamaz ın yeni başlayan beyaz yavru

kimse kusa bok atmasın ben anasınıda izledim soyunu sopunuda kusların eke oyunu bi baska yeni besleyenler olumsuz etkilenirmiş siz önce kus ucurun buraya videosunu koyun ondan sonra sizi örnek alırlar zaten kusculukta bu var baskasının ki bi bok etmez sizinki ejderha olur

serkankutas' Alıntı:
kimse kusa bok atmasın ben anasınıda izledim soyunu sopunuda kusların eke oyunu bi baska yeni besleyenler olumsuz etkilenirmiş siz önce kus ucurun buraya videosunu koyun ondan sonra sizi örnek alırlar zaten kusculukta bu var baskasının ki bi bok etmez sizinki ejderha olur

SERKAN KARDESİM SAKİN LÜTFEN KONUYU TARTISMALARDAN UZAK TUTALIM HERKES SİZİN GİBİ DÜŞÜNMEYEBİLİR SİZ YORUMUNUZU YAPMISSINIZ BEGENMİSSİNİZ NE GÜZEL HER KESİN BAKIS AÇISI FARKLI ELESTİRİLER OLACAKDIR OLACAKKİ EKSİKLİKLER FAZLALIKLAR FARK EDİLEBİLSİN BURADA HEPİMİZ OLARAK KİMSEYE KENDİMİZ GİBİ DÜSÜNMELERİNİ SÖYLEYEMEYİZ HER KES KENDİNCE GÖREBİLDİKLERİNİ DOGRU SANDIKLARINI SÖYLERLER NORMAL KARSILAMAK GEREK

BURASI BİR PAYLASIM ORTAMI KARSILIKLI BİRBİRİMİZİ ANLAYABİLDİGİMİZ SÜRECE DAHADA GÜZELLİKLERLE KARSILASABİLİRİZ ORTAMI SIKINTIYA SOKACAK SÖYLEMLERDE BULUNMAYALIM LÜTFEN
SAYGILAR

serkankutas' Alıntı:

Kuş Paylaşılmış ki Yorum da yapılsın Tebrikde edilsin.. Video atan yorumlarını yazmayın diye bir not düşmemiş. Kuşları soyu sopu yada karakteristini bilmeyiz ama kuşu o kadar çekipte sonunda bir inişini çekmemek herkezi şüpeye sokar. O kadar altında oturup da sefer çekipte son inişinde 2 takla çekmemek ilginç. Bizim kuşa iyi kötü dememize yada besleriz beslemeyiz dememiz bişey yapmaz. Yanlız biraz sakin olun. Herkez iyi yorum yapacak bişey yok. Belkide iyi kuştur ama izleyen anlamıyordur. Kötü der :))

Kuşun oyun tarzı biraz sıkıntılı şuanda zamana bırakmak lazım ama Sonu umuruyoruz verilen emekler değer.
Bide Lütfen kuşun sahibi kuşu savunursa seviniriz Her Kafadan bir lakırtı çıkmasın..

Anası babası güzel diye kuşun güzel olması gerekmiyor. 5 parmak bile birbirinden farklıdır. Sonuçu görmeden lakırtıya gerek

Uçuranın Emeğine sağlık. Umarız aradığı bir hayvan olur. Her zaman ağız tatıyla Beslerler

Geri