ist'dan adem yılmaz ın yeni başlayan beyaz yavrusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imprezablue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K

Herkeze selamunaleykum... Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum,güzel temenniler güzel sözler,veya eleştiriler,hersey çok güzel.fakat her yapılan övgü veya eleştiri kisiyi basarıya götürecek sekilde olmalı aksi halde insanlar kırılır üzülür,hayatta hicbirsey insanları kırmak ve incitmek için geçerli sebep değildir,hele konu sosyal bir paylaşım olan kuş ise!
Konu başlığında belirttiğimiz gibi video çekimi yapmaya çalıştığımız kuşu,matbaaci Bahadır ve orhan kardeslerden aldık
İst da uçurmaya başladık,zaten basta belirttiğim gibi kuş dik ve Duzgun çıkmıyor ve hiçbir sekilde iddali bir cümlede kullanılmadı,ama inşallah kuşun sonu güzel ve doyurucu olur herkez gibi bende merak ediyorum,buna ilk önce kuşun soy ağacına sahib olan matbaaci abiler sonra biz seviniriz.
Bütün güvercin meraklısı arkadaşları selamlıyorum,hayırlı ve bereketli bir ramazan ayı geçirmenizi temenni ediyorum...

ist'dan adem yılmaz ın yeni başlayan beyaz yavru

yanlız orda ince bi nüansı yazmayı unutmus adem bey o kusun uctugu gün havada 36 derece sıcaklık vardı ve nem oranı% 80 di ve ona rahmen o kus bu basları cıkardı helal olsun derim o kusa adem beyin tek hatası inisinide cekseymiş iyi olurmus ama ben defalarca izledim bos attıgını hic görmedim kus inerken aglıyo resmen ve kus basını yaptımı en az 8 dakika kayıp görünmüyo burda videoda nedense atısı kısa yapmıs ama kusun atısı cok uzaktan tıpkı anası gibi

imprezablue' Alıntı:
Herkeze selamunaleykum... Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum,güzel temenniler güzel sözler,veya eleştiriler,hersey çok güzel.fakat her yapılan övgü veya eleştiri kisiyi basarıya götürecek sekilde olmalı aksi halde insanlar kırılır üzülür,hayatta hicbirsey insanları kırmak ve incitmek için geçerli sebep değildir,hele konu sosyal bir paylaşım olan kuş ise!
Konu başlığında belirttiğimiz gibi video çekimi yapmaya çalıştığımız kuşu,matbaaci Bahadır ve orhan kardeslerden aldık
İst da uçurmaya başladık,zaten basta belirttiğim gibi kuş dik ve Duzgun çıkmıyor ve hiçbir sekilde iddali bir cümlede kullanılmadı,ama inşallah kuşun sonu güzel ve doyurucu olur herkez gibi bende merak ediyorum,buna ilk önce kuşun soy ağacına sahib olan matbaaci abiler sonra biz seviniriz.
Bütün güvercin meraklısı arkadaşları selamlıyorum,hayırlı ve bereketli bir ramazan ayı geçirmenizi temenni ediyorum...

ADEM BEY SELAMLAR;
KUŞUN HATALARIDA,DOĞRULARIDA ELBETTE YAZILACAK BU KAYBETTİRMEZ KAZANDIRIR.EMEK HARCAMIŞSINIZ SONUÇTA ORTAYA BİR ŞEY Ç.IKMIŞ BEĞENENDE OLACAK BEĞEBMEYENDE AMA EMEĞİNİZİ KİMSE HOR GÖRMEZ EMİN OLUN.
KUŞ İÇİN ELEŞTİRİYİ SİZDE YAPMIŞSINIZ TEBRİK EDERİM.ÖZ ELEŞTİRİ YAPABİLMEK ÇOK ÖNEMLİ.ÇÜNKÜ NE SORUN ÇIKIYORSA BURADAKİ ÜÇÜNCÜ DÖRDÜNCÜ İNSANLARIN YORUM TARZINDAN ÇIKIYOR.BENDE ELEŞTİRDİM SOHBET BÖLÜMÜNDE BU KUŞU HEDEFTE BEKLEYİŞİ,ESNEMESİ ,FİŞEKTE YATIRMASI BİR OYUN KUŞU İÇİN HATALI DURUMLAR.AMA EMEĞİNİZİ KİMSE HOR GÖRMEZ EMİN OLUN...İNŞALLAH BURADA HEP BİRLİKTE KENDİMİZİDE KUŞLARIMIZIDA GELİŞTİREREK DAHA GÜZEL SONUÇLAR ÇIKARACAĞIZ....
SAYGILAR.......

insanlar arasında fark ufak gibi görünür

ancak bu ufak fark büyük farklılıklara yol açar

ufak farklar kişilerin tutumlarıdır

büyük farklılıksa bu tutumların olumlu yada olumsuz oldugudur

onun için her tür elestiri yapılabiliniyor ama elestirirkende yıkıcı olmamak gerek ortada emek var

allah herkesin emeklerinin karsılıgını fazlasıyla verir insallah bu platformda paylasım alanında hepimiz olarak bir sekilde kolkola yürüyebilmenin amacını gütmeliyiz ki ortaya daha güzel paylasımlar arkadas ve dostluklar ve bilgi birikimi çıksın ve hepimiz olarak kazanan olalım

mükemmele odaklanmak iyidir kişiyi her zaman daha iyiye tesvik eder ancak bu devamlı elestirme hakkı ve yıkıcı olma izlenimi vermemeli aksi halde hayli rahatsız edici biri durumuna düsebiliriz bu duruma düşmemek için öncelikle kendimize çözüm sunamayacagımız konular hakkında elestiri yapmama sözüde verebilmeliyiz bir seyi yada bir kişiyi elestiriyorsanız

o konuda gerçekden ne yapılmasını gerektiginide söyleyebilecek durumda olmalıyız
saygılar

abi bı yorum yazdık ne kadar tepkı verdıniz yani kuşu beyenmedım dogru Benım kusum kendıme alın 3 gunluk yavru http://www.facebook.com/photo.php?v=101 ... =3&theater ızleyın isal olAN vıdeoya gelınce o kus sıvasta kış yavrusu ıdı bı de askerdım ılgılenemedım sımdı ankara cubuk sanayıde okullar acılana kadar ordayım sukur kusumuz var o zamana kadar kuşumuz kapımızda ucar gelen mısafırımız olur ızler ben bu vıdeodakı kuşu bıle bicimsız buluyorum ne tAKLASI TAKLA NEDE OYNAYISI BIZ BUNU BEgennip kuyMUYORUZ ELESTIRIYE GELEMIYORSUNUZ SIZI TEMIN EDRIM DAHa GUzellerını yEYTISTIRIP BU RADA YAYINLAYACAGIM SAYGILAR BIDE UZAYA GITTI DIYE YORUM MU OLUR ne cok sevıyorsunuz SAKKAGI

Güzel kuş maşallah tüyünce hayrını görün herkez iyi kötü fikrini sunacak eleştiriye açık olmak lazım kuş sahibi zaten iyisiyle kötüsüyle söylemiş eksikliklerini takdir etmek lazım yorumlardada görmedim kimse kuşa bok atmadı butür söylemlerde yanlış tasvip etmiyorum.

mahmut kardesim tartısmaya girmek istemiyorum ama senin koymus oldun videoyla bu kus nasıl kıyaslıyon gercekten cok merak ediyom işte benim dedim gibi gargaya yavrusu şahan gelirmiş misali hepsi bu :hhh: :hhh: :)))

Emeğinize saygı duymakla birlikte, nacizane düşüncelerimi ifade etmek isterim.

Öncelikle kuşun bu masafede oynamasa iyi yanlız kuş bazı meziyetleri eksik gibi bir de kuşun iniş anı çekilmemiş taklasız mı iniyorda çekilmedi. ? işareti

Konumuna göre iyi bence henüz yavru olduğu seöyleniyor 3-4 telege gelince tekrar bir video çekerseniz iyi olur...

Saygılarımla

mahmut kardeşim kuşun mükemmelmiş ! öyle kuşlar beslersen bu şekildeki kuşlara kıyıcı yorumlar yapman normal, senin kuşun ayarında olabilir mi bu kuş, tabiki haklısın videoya alınmaya değmez bi kuş, hayrını gör ^^7^^ metre oynayan kuşunun kardeşim, selamlar...

bi de sana şunu söyliyeyim video çekiminle alakalı da benim şüphelerim var, kuş küt diye kümesin önünde bitiyor 10 larca kez durdurup oynattım videoyu ama inandırıcı gelmedi kopuk bi çekim, sanırım montaj...

s.a ali kardeşim değerli yorumların için teşekkür ediyorum,umarım bu sitede güzel kuşları paylaşma imkanı buluruz,
bırak insanlar özgürce yorumlarını paylaşsınlar aynı sertlikle karşılık vermek bizi doğruya götürmez,
arkadaşları teşvik edelim,sevdirelim ve paylaşalım bu şekilde yanlışlarda düzelicektir.....
SAYGILARIMLA

ben bırakırım da saygı çerçevesinde yazacak, şaşakçı ne demek ? biz de eleştirdik kuşu ! ama SAYGI CERCEVESINDE, ...

imprezablue' Alıntı:
s.a ali kardeşim değerli yorumların için teşekkür ediyorum,umarım bu sitede güzel kuşları paylaşma imkanı buluruz,
bırak insanlar özgürce yorumlarını paylaşsınlar aynı sertlikle karşılık vermek bizi doğruya götürmez,
arkadaşları teşvik edelim,sevdirelim ve paylaşalım bu şekilde yanlışlarda düzelicektir.....
SAYGILARIMLA

S A ADEM KARDESİMİZE YAKLASIMINDAN DOLAYI TESEKKÜR EDİYORUM

KUSLARA MASALLAH DİYORUZ DİYORLAR BUNUN NERESİNE MASALLAH DİYORSUNUZ

YADA KUSDA SU SU EKSİK SÖYLE OLSA DAHA İYİ OLUR DİYORUZ DİYORLAR DAHA İYİSİ SİZDE VARSA UÇURUNDA GÖRELİM DİYORLAR YANİ ELESTİRİ NASIL OLURSA OLSUN ANLASILMIYORUZ

HALBUKİ ELESTİRİ YAPICI OLDUGU SÜRECE FAYDALIDIR KİŞİ EKSİKLERİNİ HATALARINI GÖRÜR KAZANIR

NE GÜZEL DEMİŞ ADEM KARDESİMİZ ELESTİRİN DİYE TEKRAR KENDİSİNE TUTUMUNDAN DOLAYI TESEKKÜR EDİYORUM

SAYGILAR

videoyu yayınlayan arkadaş herhangi bir iddiada bulunmadan yayınlamış.bu durum ,kuşların kanatları kesikken, onlar yerde dolaşırken bile yanında çayını paylaşacak ,sohbet edecek kuşcu arkadaşlara ihtiyaç duymak gibi bir durum.uçurmuş emek vermiş ve sağolsun bizlerle de paylaşmış.elbette yorum yapılacak ancak bizlerin yapması gereken önce bu yazdıklarımızı düşünüp bizlerle paylaştığı için kendisine teşekkür etmektir.asla yanıt yazılmayacak densizliklerle de karşılaşıyoruz maalesef .bunlar oldu, olacak da oynamayan kuşa yem verdiğimiz gibi o şahıslara da yanıt vermeyeceğiz.paylaşımınız için teşşekkürler.
saygılar.

SEYİR ZEVKİ VEREN BİR KUŞ.GÜLE GÜLE BESLEYİN İNŞALLAH DAHA İYİLERİNİ DE UÇURURSUNUZ. NAÇİZANE ŞUNU DA EKLEMEK İSTİYORUM YAVRU KUŞ İÇİN FİŞEK MESAFESİ İLE TAKLA SAYISI ORANTISINDA SIKINTI VAR.

haklısın levent kardeşim,kuşun fişek mesafesi fazla fakat takla sayısı az,arasını doldurmasını umuyorum..

maşallah güzel yavru tüyükadar ömrü olsun .

Saygılarımla,

Ramazan ABA

Maşallah güle güle besleyin tüyü kadar yavrusu olsun selamlar saygılar...

s.a . yavruyu merak ettim şu an ne durumda bilgi verirseniz yada varsa yeni videosu yayınlarsanız çok sevinirim
umarım daha iyi olmuştur.
saygılar...

a.s yavru tüy döneminde arasıra nefes vermek amaçlı uçuruyoruz en kısa zamanda yeni videosunu yayınlarız inşallah

imprezablue' Alıntı:
a.s yavru tüy döneminde arasıra nefes vermek amaçlı uçuruyoruz en kısa zamanda yeni videosunu yayınlarız inşallah
MASALLAH EMEGİNİZE SAGLIK PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

Maşallah daha yeni başlamış bir şeyler yapmaya çalışan bir yavru kuş ama benimle uğraşın emeklerinizi boşa çıkarmam diyor sesli,tempolu fişekler yapmaya çalışıyor tüy ve teleklerini düzdükten sonra her halde daha düzgün seferler yapacağı kanaatindeyim.Uçuran arkadaşın emeğine sağlık,güle güle beslesin ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasib etsin.Ayrıca paylaşım için çok teşekkür ediyorum.Selamlar

Maşallah güzel hayvan Allah nazarlardan saklasın güle güle uçurun
Saygılarımla

kuscu_marik' Alıntı:
imprezablue' Alıntı:
MASALLAH EMEGİNİZE SAGLIK PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER
?

kedi yemiştir kedi

Adaşım ısrarla soruyor . Neden acaba

Bu kuşun 1 seneden bu yana başka videosu niye yok ? Koyulacaktı güya. Oyun mu kesti ?

sibersahne' Alıntı:
Bu kuşun 1 seneden bu yana başka videosu niye yok ? Koyulacaktı güya. Oyun mu kesti ?

zorlama mecburiyet yok ister yüklerler ister yüklemezler :tamam:

Îki videon iyiydi. Ama bunu beğenmedim. Seferi yan taban yok üişten alıyor

Bingöllü fatih kardeşim videoları izliyosun öncelikle teşekkür ediyorum
yazılan cevaplarıda izlersen anlaşıcaz seninle
kuşu damızlığa aldık yavrusu uçursam olurmu ?
neden bu kuş polomik meselesi oldu anlamadım
serkan kardeşimizin de yorumu için teşekkür ediyorum kendisi yorumunda haklı

Geri