gecko
Üye
- Ad Soyad
- hakan adak
- Meslek
- kasiyer
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

kazimcankurt' Alıntı:AİLEYE SELAM OLSUN ELLERİNDEN ÖPERİM BRAVO SANA BAŞKA BİRŞEY DENEMEZ...

gökay' Alıntı:Merhaba bu guzel kareleri bizinle paylaştığınız için teşekkur ederim, bende cocukluğumda balkonda kuş besledim benimde mardinlerim vardı kuş yerini sevdimi alışıyo, ama balkonda beslemenin diğer zorlukları alt katta bulunan komşular çamaşır asamazlardı kuşların yuzunden az azar işitmezdim, yerdeki sarı limoni mardinin aynısından bugun tuttum
![]()
Hoca' Alıntı:Düz terasa kıyasla balkonda kuş beslemek gerçekten çok zordur. Eğer bunu başarabiliyorsanız ne diyelim. Tabi burada seçeceğiniz kuşlar ağır taklalı olmayan pratik kuşlar olmalıki balkona rahat inebilsin.
hasan_22' Alıntı:arkadaşım gerçekten helal olsun sana tebrıkler bende balkonda baska kelebek beslıyorum ama benım ıstegım gıbı ucmuyorlar napıcam bılmıyorum valla
gökay' Alıntı:gecko; kardeşim topkapıdaki kuş pazarını bilirim(edirnekapı orası eskiden topkapıdaydı) 3 hafta önce oradaydım hatta resim cektim forumada ekledim ,kuşpazarı bölumunde yayınladım herkez cok begendi.