işte kilit

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan beyzade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

beyzade

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Engin ÇAVUŞ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
benim kümesin kilidi.

Ekli dosyalar

• ila1.webp
    ila1.webp
    166.8 KB · Görüntüleme: 2,827
  • ila.webp
    ila.webp
    209 KB · Görüntüleme: 2,795
en iyisi bendede bitane kangal war kapı felan tamıom dama hem çok sadıklar...

İki günde bir gelip etle, kemikle alistirmasinlar bu hayvani ^^

Değerli arkadaşım iyi akşamlar,hırsıza kilit olmaz.bekcilerin maşallahı var .Bendede kangal var,fakat adamlar işin okadar erbabı kitavuğun içine şiringayla ilac koyup arabayla gecerken atıyorlar. bir süre sonra bakıyorlar, bayıldıysa kümesi bosaltıyorlar.köpek sağlamsa o zaman taknede kücük mercan capaları olur. Kücük capa ona bağlı 4 veye 5 metrelik bir zincir, köpek kümesin önünde zincire bağlıysa,capayı sallıyarak , köpeğin zincirine taktırıp, kastırıyorlar.ve biride işleniyor. arkadaşlar bu şekilde çok arkadaşımın canı yandı.SAYGILAR

Belki dedikleriniz köpekler için doğru olabilir.ama kazlar kadar bişey gördümü yaygara yapan hayvan görmedim bizde bir çift kaz vardı yazın çocuklar dışarıda oynuyo tabi onların sesini bile duyunca gak gak ortalığı ayağa kaldırıyolardı bizde satmak zorunda kaldık.ama yeri müsayit olanlara şiddetle kaz beslemelerini tavsiye ederim 4-5 kuşun yediği yemi yiyiyolar.

baya sağlam bir kilit miş.selamlar.ŞEREF

beyzade' Alıntı:
Belki dedikleriniz köpekler için doğru olabilir.ama kazlar kadar bişey gördümü yaygara yapan hayvan görmedim bizde bir çift kaz vardı yazın çocuklar dışarıda oynuyo tabi onların sesini bile duyunca gak gak ortalığı ayağa kaldırıyolardı bizde satmak zorunda kaldık.ama yeri müsayit olanlara şiddetle kaz beslemelerini tavsiye ederim 4-5 kuşun yediği yemi yiyiyolar.
Çok guzel bı cozum bence, kopek ıse yaramaz kopekler cana yakın hayvanlardır, 3 aksamda kralını alıstırırım kendıme :D:D

Bencede köpeği alıstırmak kadar kolay bisey olamaz biraz bişiler ver yedir korktugunu belli etme iş tamamdır :)

resimdeki köpek orijinal pitbull.annesi dövüş köpeği bunu hırçın olmasın diye el bebek besledik ama yinede kan çekiyo bağsız durmuyo.geçen sene doğurdu 3 yavrusunu yedi .aç bırakmışsındır diyeceksiniz değil veterinere götürdük kıskançlığından yemiş.

Kuşlarıyla birlikte köpeğide çalınan o kadar çok insan varki; bunun sadece kedilere ve sansara karşı bir önlem olabileceği konusunda sanırım herkes hemfikirdir.

kaz daha iyi bir koruma yontemi ama çok ses çıkartıyolar:D ve ayrıca ısırdılarmıda kopek kadar olmasada baya bi acıtıyolar:) yeri müsait olan bencede kopek yerine kaz beslesin :)

beyzade' Alıntı:
:ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:
KUBİLAY saygılarımla......

güzel kilit :D neresinden açılıyo xD...

Güzel köpek ama eğitilmesi lazım.

resme bakınca eğitimsizim benmi diyo :haha:

Hayır o anlam değil benim köpeklerimin aldığım kişide kardeşleri var.Adam hayvanları insanlardan uzak,kapalı bir yerde bakmış 4 aylık olmalarına rağmen insanı paramparça ederler ama benimkiler ise itaatkar ve tehlikeliler.Bence köpeğine efendisinin sen olduğunu öğret sonra başına çok iş açar yaşıda ilerlemiş zaten seni dinlemez hayvan.

bende de kümesin önünde köpek var ilk getirdiğimde köpeği kuşlar birz ürktü çatıdan indiremedim kuşları sonra zamanla alıştılar

arkadaşım köpeginin maşallahı var ama hırsızlar o hayvanı zehirler önüne bi kemik atarlar onu yaparlar bunu yaparlar bi şekilde o hayvanıda yola getirirler ne olursa olsun sen yinede kümesini gercekten saglamk kitle cünkü hırsızlar ne kilit tanıyo ne köpek nede başka bişey dogru deyilmi arkadaşlar

bn ne hırsızlar degil kopek adamlar bekciyi kafalıyp kusları calıyolar bi hırsız calcam dedimi calır bunu unutmayın.

köpek çok güzel tipine bakılırsa kolay kolayda kimseye alışmaz gibi görünüyor yani için rahat olsun senin yok ona alışıcak kümesimi patlatıcaklar yok bu bayıltıcak fala n hiç korkma sen durmak yok yola devam xD

adamlar köpeqi salaklayana kadr camdan kumese bakamazsanız ayıp köpeqinz heralde sessiz havalamıyordur=)

evet arkadaslar hırsıza ne kilit ne kapı ne duvar hiç birsey dayanmıyor en iyi çözüm kümesin etrafını tel edip elektirik verceksin veya gizli kamera koyacaksın

Maşallah kılıt güzelde allah kımseyi karşılaştırmasın bu tip olaylarla saygılar.

bursa oynar' Alıntı:
tamam da o kilit deil bu deil en iyi kilit ne dir sizece

en iyi kilit bence elektirik biraz acımasızca oluyo ama olsun kümesine her ay hırsız giroyo canın yanıyosa yerleri ıslat suyla ver elektigi carpılsın bida kimse gelmez bizim mahallede camur şevket diye biri şarapcı adam ole yapıo daha kimse giremedi

pittbull sahibinide takmaz köpek ilerki yaşlarında sizi yemesin çünkü köpek çok umursamaz bakıyor benim kümesimin önünde doberman var daha kimse giremedi zehirli et atmışlar önüne kokusunu almış yememiş :) bu köpek başınıza çok bela açar sölemedi demeyin eğitimsiz doberman veya pittbull petrol ofisinde sigarayla dolaşmak gibi bişeydir :D

arkadaşlar pittbullu çok büyütmeyin pittbull köpeği insanları sevmez sahibi dahil

Geri