işte kilit

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan beyzade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
işte bilmeyen böyle konuşuyo.pitbull insanı sevmez sahibine sarar.Yalan bu köpek 2 senedir bizde ben yanındayken su içemez korkusundan.Ha ilk aldığımız zaman tavukları yedi makastaki bir çift postamı boğdu ama atalarımız ne demiş "us ile uslanmayanı etmeli tekdir takdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"adam oldu.

bencede bu köpekten kıral kilit bulunmaz yok dielimki bu köpegide geçtiler saglık olsun der geçersin :tamam:

buda benim ewimin kiliti kümesim çatıda :D

Ekli dosyalar

• Mzo.webp
    Mzo.webp
    55.6 KB · Görüntüleme: 1,223
Arkadaşlar Köpek Miş Felan Bunlar Bahane En İyi Güzel Bi Alarm Sistemi En garantisi..Hırsız Bir Şeyi Yapcam Dedimi Yapar O kümesi Gözüne kestirmesin Ne Yapar Ne Eder O kümesi Patlatır Ama Bunu 1 gunde Yapmazlar. İyice takip Ederler Zaten Bunlar Yabancı Kişiler Deildir Hep Yakınlarınızdır Bu işi yapanlar yada Yaptıranlar.

Alarm Sistemini Yapanlar Var Yaklaşık 20 Liraya Maal Oluyo Yapanlarda Söyle Yapıo

Pilli ZiL Ev zillerinin pillileri var .. 1 anahtar devreyi acıp kapatmak için.. kablo. telefon kablosundanda oluomus die duydum.. Bide Kapıya TAkacagınız Cıt cıt (ismini hatırlamıyorum cıt cıt diolar). eger Yaparsanız Kabloları Guzel Saklayın Ve ZİL i duyabileceginiz biyere monte edin anahtarıda tabii. sizin için daha rahat olur

Alarm olmasa bile Kumesin kapısı Demir olanlar Elektirik Verebilir ama Bi Volt u var Fazla Volt verirseniz cezasıvarmış.

beyzade' Alıntı:
"us ile uslanmayanı etmeli tekdir takdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"adam oldu.
O sözün doğrusu şöyledir "Nush (nasihat) ile uslanmayanı etmeli tekdir(uyarmalı), tekdirden de anlamayanın hakkı kötektir." Ziya Paşa

Geri