İYİ KUŞ SEYREDİN 1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan POLİS HASAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
HASAN ÇELİK
Meslek
KAMU
İlgi Alanı
Kediler
[dailymotion]xeeks3?width[/dailymotion]

HAYIRINI GÖR..

selamunaleykum
paylasim icin tesekkur ederim huzurla guzel gunlerde baslemenizi dilerim
saygilarla

masallah cok guzel kapanıyor.

SAĞOLUN ARKADAŞLAR MESAJLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM..

maaşallah tüyü kadar yavru alırsın inşaallah abi..

güle güle besleyin maaşallah güzel kuş.

videoda dikkatimi çeken iki nokta oldu cekimi biraz uzak tutulmuş degeri ise gözlemledigim kadarı ile kuş hedefin üzerinde kendimce gereginden fazla yavaşlıyor belirli bir mesafeden sonra süratleniyor şu an ne durumda oldugu hakkında bilgi verirseniz sevinirim

güle güle besleyin maaşallah güzel kuş.

videoda dikkatimi çeken iki nokta oldu cekimi biraz uzak tutulmuş degeri ise gözlemledigim kadarı ile kuş hedefin üzerinde kendimce gereginden fazla yavaşlıyor belirli bir mesafeden sonra süratleniyor şu an ne durumda oldugu hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Kardeş çekimi uzak tuttum altından çeksem kuşun ne kadar gittiği anlaşılmıyor. Bu kuş yavru ekesi idi şu an tüye girdi kestim. Yaklaşık 1 aydan fazla uçtu oynadı, yaklaşık 8 ile 12 sefer yapıyordu, ses tonu kırık, 10-15 dakikada sefere geliyordu, arada boş geçme yapıyordu, gezmesi iyi deyil atması yakın mesafeden, kuşun yürümesi seriliği iyi, 90 dakika ile 120 dakika arası uçuyordu inişide taklalı güzeldi.

SA
MERHABA ARKADAŞ

KUŞUN HAYRINI GÖR. KUŞ GÜZEL YÜKSEK KALDIRIYOR. İSTEDİĞM GİBİ BİR KUŞ. TAKLA SAYISIDA 8 İN ÜSTÜNDEYMİŞ O DAHA İYİ. BENDE KAMUDA ÇALIŞIYORUM GÖRÜŞELİM. 05335549623

on üzerinden 7 puan bence. sahibine on üzerinden on nedenine gelince gerçekleri yazmış palavra yok.
tüyden çıkınca iyi uçurmalar dilerim.

net osla daha güzel olurmuş hayrını gör kardeş

Paşa merhaba kuş gayet iyi yolda inşallah tüyden sonra yazdığın eksikleri tamamlarda zevlek izleriz güle güle besle emeğine sağlık Ankara'dan Erkan

S A Hasan kardeşimi tebrik ediyorum güle güle besle yumurta görüp ekeliginde daha güzel olabilir izlenimini taşıyorum inşallah daha güzel olur bu güzelligi buraya taşımanız bile takdir edilir
AÇIK SÖZLÜ
DÜRÜSTLÜGÜNÜZ İSE ALKIŞLANIR
GENÇLERİMİZ VE YENİ YETİŞENLERİMİZE ÖRNEK BİR DAVRANIŞ
SİZİ TEBRİK EDİYOR HERZAMAN KAZANAN OLACAGINIZA İNANIYORUM TEŞEKKÜR EDİYORUM SAYGILARIMI SUNUYORUM

güzel kuş güle güle besleyin

s.a hasan kardeş kuş güzel güzelde sizcede ağır almıyormu başları ve zikzak çizmiyormu yanlış anlamayın tabiki sizin bu kuşunuz bile çoğu kimsede yok ve taban taklası belli olmuyor ben görmedim inişinide görseydik çok güzel olacaktı çünkü böyle derin dalan ve ağır çıkan kuşlar yapışır sonunda bizde zeğel deriz bu kuşlara neyse tüyünü doldursun kanadını tamamlasın yumurtayı yavruyuda görsün bakalım sonra videosunu koyun görelim iyi kuş seyredelim hasan kardeş saygılar.

Allah nazarlardan korusun... Maşallah...

ARKADAŞLAR İYİ NİYETLERİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM... DAHA İYİLERİNİ SİZLERİN UÇURMASI DİLEĞİYLE.......

hasan bey bu güzel paylaşımız için teşekkürler maşallah güzel kuş güle güle besleyin satmayı düşünürseniz fiyatı hakkında özel msj atarsanız sevinirim saglıcakla kalın

Hasan bey kuşunuz gerçekten güzel. Bu kuşun devamı varmı (Ana-babakardeşleri gibi) varsa almak isterim. cevabı [email protected] adresine mail atarsanız memnun olurum. Hayırlı akşamlar...

Selamu aleyküm ,

Güzel hayvan abi devam et. maşallah oynayan hayvana ne olursunuz yorum yapmayalım dedin gibide çıkarıyorsa abicim

Ahmetin Memedin lafına bakma sonra, o hayvanlardanda olursun.

İyisi olan varsa koysun izleyelım emegıne saglık abım kolay gelsın

abbi maşşallah çok güzel hayırını gör abi benim bi isteyim olcak ben video ilan fotoraf uygulamalarını yapamıyorum bana bi yardım cı olurmusun nasl gerçekleştircem şimdiden teşkkurler.

SA
MERHABA ARKADAŞLAR

HASAN KARDEŞ BEN SAKARYALI MÜMİN HOCA. VİDEOLARI İNCELERKEN ŞUNU TESBİT ETTİM. KUŞ FİŞEĞE KALKMA ZAMANI 24 SANİYE. BUDA SENİ BİRİNCİLİĞE TAŞIYO. DEMEK EN UZUN GÖREV FİŞEĞİ SENİN KUŞUNDA. HATIRLATAYIM. SEN ANNE BABAYI TEKRAR EŞLE. BENDEN TAVSİYE. SELAMLAR.

guzel kus abı masallah bence gorevını yapıo yeterlı bır kus

Geri