mustafa 06
Üye
- Ad Soyad
- Mustafa KARAKAŞ
- Meslek
- Memur
- İlgi Alanı
- Kediler
özlerdenmi birader? Sivastan selamlar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SAİT' Alıntı:sen bunakuşmu diyon
POLİS HASAN' Alıntı:SAİT' Alıntı:sen bunakuşmu diyon
CEHALET ÇİRKEFLEŞTİRİR İNSANLARI
HER LAFA VERECEK BİR CEVABIMIZ VARDIR LAKİN
BİR LAFA BAKARIZ LAF MI DİYE
BİRDE SORANA BAKARIZ ADAMMI DİYE ...?
MEVLANA CELALETTİN RUMİ
POLİS HASAN' Alıntı:SEDAT BEY SENİN KUŞUNU ELİŞTİRDİĞİM İÇİN TEPKİ YAZISI YAZMIŞSIN.. SANA AMATÖÖÖÖÖR KUŞÇU DİYECEM AMA KUŞUN ATMASINI, GELMESİNİ KAÇMASINI, KONMASINIDA BİLİYON.. O KADAR ŞEYİ BİLİYON AMATÖR DEYİLSİNDE SİTEYE O KUŞU NİYE KOYDUN BİZ ELEŞTİRİNCE NİYE KIZIYON GÜZEL KARDEŞİM... DAHA İYİLERİNİ UÇUR (ŞAKA YAPTIM GERÇEKTEN KUŞUN ÇOK İYİ GÜLE GÜLE BESLE) ALLAHA EMANET OL.
hasan bey biz bir eskişehir hobi bahçesi kuşçuları olarak eylenirken kuş sahibi arkadaşımız kuşumu internete verin deyince sırf onun için konulmuş bir telefon çekimidir bir paylaşımdır bazı videolarda kuşun tek sefer gidişini çekip paylaşmışlar seferemi geldi yerdenmi kalkıyo belli degil bazıları odadaiki takla attırıp çekmiş sonuçta paylaşımemek saygı duymak gerekir yada fikrini kırıcı olmadansöylemek gerekir eskşehire yolunuz düşerse bekleriz arkadaşım eminimki uçan kuşları görünce aklın bizde kalacak ve tekrar geleceksiniz saygılarPOLİS HASAN' Alıntı:SEDAT BEY SENİN KUŞUNU ELİŞTİRDİĞİM İÇİN TEPKİ YAZISI YAZMIŞSIN.. SANA AMATÖÖÖÖÖR KUŞÇU DİYECEM AMA KUŞUN ATMASINI, GELMESİNİ KAÇMASINI, KONMASINIDA BİLİYON.. O KADAR ŞEYİ BİLİYON AMATÖR DEYİLSİNDE SİTEYE O KUŞU NİYE KOYDUN BİZ ELEŞTİRİNCE NİYE KIZIYON GÜZEL KARDEŞİM... DAHA İYİLERİNİ UÇUR (ŞAKA YAPTIM GERÇEKTEN KUŞUN ÇOK İYİ GÜLE GÜLE BESLE) ALLAHA EMANET OL.
cenker45' Alıntı:s.a hasan bey kuş biraz eğri mi çıkıyor videodanmı öyle gözüküyor tam anlıyamadım kuş güzel eminim ama bu kuş derin girdiği için yere taklasız indiğini düşünüyorum keşke inişinide videoya koysaydınız veya siz söyleyin ne olursa olsun kuşun inişini videoya koymak gerekli diye düşünüyorum. Tabi böyle kuş çok kimsede yok eğer bu kuş yere taklalı iniyorsa bence 10 üzerinden 8 diyebilirim.kardeşim güle güle besle.