İYİ KUŞ SEYREDİN 1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan POLİS HASAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
özlerdenmi birader? Sivastan selamlar..

slm güzel kus güle güle ucurun.

yanliz bir sorum olacakti sefere kac dakikada bir geldigini söylerseniz memnun olurum tskler

saygilarimla

TÜM ARKADAŞLARA TEMMENNİLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZ SAĞOLUN...

MUSTAFA GÖRÜŞEMİYORUZ CANIM CİGERİM SENİN TELEFON NUMARAN UÇTU Bİ DAHADA YERİNE İNMEDİ. ARARSAN TELEFONLA ÖZ MÜ KIRIK SÖYLERİM.. ALLAHA EMANET OL.

ÇAGLAYAN KARDEŞ SORUNNU CEVABINI BURAN BULURSUN. Yaklaşık 8 ile 12 sefer yapıyordu, ses tonu kırık, 10-15 dakikada sefere geliyordu, arada boş geçme yapıyordu, gezmesi iyi deyil atması yakın mesafeden, kuşun yürümesi seriliği iyi, 90 dakika ile 120 dakika arası uçuyordu inişide taklalı güzeldi

TSK HASAN KARDES HAYRINI GÖR GÜLE GÜLE UCRURURSUN INS.

SAYGILARIMLA

SAİT' Alıntı:
sen bunakuşmu diyon

CEHALET ÇİRKEFLEŞTİRİR İNSANLARI
HER LAFA VERECEK BİR CEVABIMIZ VARDIR LAKİN
BİR LAFA BAKARIZ LAF MI DİYE
BİRDE SORANA BAKARIZ ADAMMI DİYE ...?

MEVLANA CELALETTİN RUMİ

POLİS HASAN' Alıntı:
SAİT' Alıntı:
sen bunakuşmu diyon

CEHALET ÇİRKEFLEŞTİRİR İNSANLARI
HER LAFA VERECEK BİR CEVABIMIZ VARDIR LAKİN
BİR LAFA BAKARIZ LAF MI DİYE
BİRDE SORANA BAKARIZ ADAMMI DİYE ...?

MEVLANA CELALETTİN RUMİ

Agzına sağlık

güzel kuş hasan kardeş bende batmanlıyım elazıg bize yakın gel bizim kuşlarıda görmeni isterim maksat paylaşım ve dostluk yeni bi video yükledim bugün benim soylarım dan dumanlarımın yavrusu 4 aylık mavi dişi yorumunu bakliyorum (:

Maşaallah, güle güle besle.

ARKADAŞLAR HEPİNİZ SAĞOLUN DAHA İYİLERİ UÇURMANIZ DİLEGİYLE..
BATMANLI KARDEŞ SENİN KUŞUNDA İYİ MAŞALLAH ALLAH EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN

sa abi bu kadar uzun giden kuş seferi az yapar dedigin kadar hayvan güzel ben kuşcuyum diyen adamların cogunda yok fevk aledenin fevkinde güle güle besle . bende böylele giden yok maşallah hayvan iyi

helali var tebrikler

Hasan bey kusunuz güzel hosuma giti .Alcak gönüllügünüz ve hos görünüz den dolayi Hasan bey tebrik ederim sizi örnek bir kuscu sunuz .Insallah daha güzel kuskar yetistirmek dilegi ile ALLAHA emanet olun saygilar.

video uzaktan çekilmiş kanat sesi olmadıgı için sanırım kuşta atma yok boşluga girmeden hedeflemiyo hedefin arkasında agaçlar olmasa boş bile geçer çekişinde tam bi sürat yok kuş konmak için geliyo oyun yapmak için degil belli bi süre konmak için çaba gösterip sonrasında yürüyo uçmakla oynamak arasında tereddütte kaldıgı için yatırıyo ekeliginde yapışır kusurabakma arkadaşım fazla eleştimedim sanırım güle güle besle

SEDAT BEY SENİN KUŞUNU ELİŞTİRDİĞİM İÇİN TEPKİ YAZISI YAZMIŞSIN.. SANA AMATÖÖÖÖÖR KUŞÇU DİYECEM AMA KUŞUN ATMASINI, GELMESİNİ KAÇMASINI, KONMASINIDA BİLİYON.. O KADAR ŞEYİ BİLİYON AMATÖR DEYİLSİNDE SİTEYE O KUŞU NİYE KOYDUN BİZ ELEŞTİRİNCE NİYE KIZIYON GÜZEL KARDEŞİM... DAHA İYİLERİNİ UÇUR (ŞAKA YAPTIM GERÇEKTEN KUŞUN ÇOK İYİ GÜLE GÜLE BESLE) ALLAHA EMANET OL.

POLİS HASAN' Alıntı:
SEDAT BEY SENİN KUŞUNU ELİŞTİRDİĞİM İÇİN TEPKİ YAZISI YAZMIŞSIN.. SANA AMATÖÖÖÖÖR KUŞÇU DİYECEM AMA KUŞUN ATMASINI, GELMESİNİ KAÇMASINI, KONMASINIDA BİLİYON.. O KADAR ŞEYİ BİLİYON AMATÖR DEYİLSİNDE SİTEYE O KUŞU NİYE KOYDUN BİZ ELEŞTİRİNCE NİYE KIZIYON GÜZEL KARDEŞİM... DAHA İYİLERİNİ UÇUR (ŞAKA YAPTIM GERÇEKTEN KUŞUN ÇOK İYİ GÜLE GÜLE BESLE) ALLAHA EMANET OL.

:)=

Hasan bey zahmet edipte buraya kus video su koymaya ugrasmayin .Kustan anlayan o kadar az kisi varki emeginize yazik MALESEF

POLİS HASAN' Alıntı:
hasan bey biz bir eskişehir hobi bahçesi kuşçuları olarak eylenirken kuş sahibi arkadaşımız kuşumu internete verin deyince sırf onun için konulmuş bir telefon çekimidir bir paylaşımdır bazı videolarda kuşun tek sefer gidişini çekip paylaşmışlar seferemi geldi yerdenmi kalkıyo belli degil bazıları odadaiki takla attırıp çekmiş sonuçta paylaşımemek saygı duymak gerekir yada fikrini kırıcı olmadansöylemek gerekir eskşehire yolunuz düşerse bekleriz arkadaşım eminimki uçan kuşları görünce aklın bizde kalacak ve tekrar geleceksiniz saygılar

Hasan bey '' İYİ KUŞ SEYREDİN 2'' Dört gözle bekliyoruz.
Bu arada Ankara'dan Hüseyin Maraşlı beyin yiğenimisiniz.Selamlar..

TAMER BEY MERHABA
İNŞAALLAH ALLAH NASİP EDERDE İYİ OYNAYAN KUŞUMUZ ÇIKARSA BURAYA ATAR BERABER İZLERİZ.
(İSMİNİ SÖYLEDİĞİNİZ ŞAHISLA ESKİDEN TANIŞIRDIK ARTIK GÖRÜŞMÜYORUZ... DİKKAT EDİN !!!!)

s.a hasan bey kuş biraz eğri mi çıkıyor videodanmı öyle gözüküyor tam anlıyamadım kuş güzel eminim ama bu kuş derin girdiği için yere taklasız indiğini düşünüyorum keşke inişinide videoya koysaydınız veya siz söyleyin ne olursa olsun kuşun inişini videoya koymak gerekli diye düşünüyorum. Tabi böyle kuş çok kimsede yok eğer bu kuş yere taklalı iniyorsa bence 10 üzerinden 8 diyebilirim.kardeşim güle güle besle.

cenker45' Alıntı:
s.a hasan bey kuş biraz eğri mi çıkıyor videodanmı öyle gözüküyor tam anlıyamadım kuş güzel eminim ama bu kuş derin girdiği için yere taklasız indiğini düşünüyorum keşke inişinide videoya koysaydınız veya siz söyleyin ne olursa olsun kuşun inişini videoya koymak gerekli diye düşünüyorum. Tabi böyle kuş çok kimsede yok eğer bu kuş yere taklalı iniyorsa bence 10 üzerinden 8 diyebilirim.kardeşim güle güle besle.

Kardeş çekimi uzak tuttum altından çeksem kuşun ne kadar gittiği anlaşılmıyor. Bu kuş yavru ekesi idi şu an tüye girdi kestim. Yaklaşık 1 aydan fazla uçtu oynadı, yaklaşık 8 ile 12 sefer yapıyordu, ses tonu kırık, 10-15 dakikada sefere geliyordu, arada boş geçme yapıyordu, gezmesi iyi deyil atması yakın mesafeden, kuşun yürümesi seriliği iyi, 90 dakika ile 120 dakika arası uçuyordu inişide taklalı güzeldi.

Hasan bey sezon açıldı nerede yeni videolar. Selamlar.

TAMER BEY BİZ SEZONU AÇAMADIK..NORMAL OYNAYAN KUŞ VİDEOSU ATMAK İSTEMİYORUM SİTEYE İYİ OYNAYANLARIDA YA ZAPTEDEMİYORUZ YADA BAŞINA BİR İŞ GELİYOR.... ANKARA *AKTEPE KARAKOLU ÖNÜNDE KUŞLARIMDAN UÇUYOR TELEFONUNUZU VERİRSENİZ İLETİŞİM KURARIZ CANLI CANLI SEYREDERSİNİZ...

GÜLE GÜLE BESLEYİN

kuş iyi ama birde sefer gelirken kanatları acık gelmese 10 numara olur iyi ucurmalar

arkdaşım tüyükadar hayrını gör bugünekadar seeyretiğm videolara içinde ençok beğendim kuşlarda biri :heyo:

Geri