izmir çamdibili mısırici TUNCAY

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tuncay3577
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 84
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
gerçekten kısa yüzlüleriniz cok güzel ve çok canlı görünüyor sağlıcakla besleyin bol yavru almanız dileğiyle paylaşım için teşekkürler

alttaki resimdekiler çok güzelmiş allah saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin

maşşallah çok güzeller tuncay abicim.bol sağlıklı verimler.

maşşallah abicim nazar değmesin...

s.a maşallah kuşların güzelmiş bol yavru yumurta alman dilegiyle

saygılar,

UFUK NEŞE

teşekkürler arkadaşlar biraz yavruları büyütmek zor oluyor ama onlarla uğraşmak bana çok zevk veriyor .herkese bol yarular

sağ ol melih sende oturuyorsun

iyi geceler.koşukavak tan tuncay abicim naci nin oğlu melih.görüşmek üzere.

emeğine sağlık nesli tehlikede olan kuşları çoğaltmak gerekli buda paradan çok dostluklarla oluyor nazar değmesin

slm Tuncay 2-yavruda kirmizi kanat erkek olacak 2-sari kanat disiye benziyor.

abi yeni yavru çıktımı

izmir çamdibili mısırici TUNCAY'ın KÜMESLERİ

tuncay4.jpg

tuncay5.jpg

tuncay7.jpg

tuncay8.jpg

tuncay9.jpg

tuncay10.jpg

tuncay12.jpg

tuncay15.jpg

tuncay18.jpg

tuncay19.jpg

tuncay20.jpg

tuncay27.jpg

tuncay30.jpg

tuncay32.jpg

tuncay36.jpg

tuncay37.jpg

tuncay38.jpg

sağ ol abi teşekkürlerrr kendine iyi bak.. istanbula selamlar....sağlıklı kümesler

teşeekkürler ali abi

selam.kümes çok güzel .bangodan anlamam fakat onlarda güzel görünüyorlar. :slm:

modern kumes boyle olur keske herkezin olanagi olsada boyle ortamlarda kus yetistirsek.... cok guzel olmus bilader tebrik ederim

teşekkürler arkadaşlar aslında kümesimin resilerimin tamamını çekip paylaşcaktım ama fırsatım olmadı herkese tavsiye ederim çok güzel oldu......kuşarın hepsi çok rahat ve kolay yavru büyüyor hiç bir kuş diğerinin yuvalığına geçmiyor her birinin tek yuvalığı var yavru yeme düşmeden dişi yumurrtlamıyor yumurtlasada hem dişide yavruya bakıyor o zaman yavru sağlıklı büyüyorrrrr sağlıklı yavrularrrrr almanız dileğiyleee

kuşlarınız çok güzel fakat kuşlarınızı galiba mezattan aldınız Çünkü makaslı kuşların çoğu mezatlardan yatık kuşlarda oluyor damızlık olanlar ın kanatları makaslı oluyor ama kuşlarınız gerçekten güzel renkleri ve duruşları bol yavrulu sezonlar dilerim...

taner bey onlar çok eski resimler kuşların hepsi kanatlı salmadalar.....ilginiz için çok sağ olunnnnnn bol sağliklı yavrularrrrrrr

saygılar ve gerçekten kümesinin düzeni ve sistemi çok güzel sarı kanatların için ise tam bi orjinallik güzelliği diyebilirim bende bu ırkların meraklısıyım ama bulamıyorum nerden temin edebilirim.?

Geri