İZMİR ÇAMDİBİNDEN OYNAK SAYALARIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugurrico
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

ugurrico

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Uğur Merttürk
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Güvercin beslemeye 20 yıl aradan sonra tekrar başladım ve oynak saya ırkını besliyorum.. İşte oynaklarım bunlar..

Ekli dosyalar

• AAA.webp
    AAA.webp
    44.8 KB · Görüntüleme: 3,113
  • CZCXZ.webp
    CZCXZ.webp
    35.9 KB · Görüntüleme: 3,141
  • DEEDDE.webp
    DEEDDE.webp
    31.3 KB · Görüntüleme: 3,110
devamı...

Ekli dosyalar

• EWE.webp
    EWE.webp
    36.7 KB · Görüntüleme: 3,189
  • FD.webp
    FD.webp
    14 KB · Görüntüleme: 3,111
  • FDF.webp
    FDF.webp
    31.8 KB · Görüntüleme: 3,199
..

Ekli dosyalar

• QWQW.webp
    QWQW.webp
    24.9 KB · Görüntüleme: 3,147
  • SASA.webp
    SASA.webp
    40.1 KB · Görüntüleme: 3,099
  • SWWS.webp
    SWWS.webp
    31.7 KB · Görüntüleme: 3,126
...

Ekli dosyalar

• XC.webp
    XC.webp
    44.9 KB · Görüntüleme: 3,091
  • GetAttachment.webp
    GetAttachment.webp
    33.3 KB · Görüntüleme: 3,014
  • GR.webp
    GR.webp
    30.6 KB · Görüntüleme: 3,125
....

Ekli dosyalar

• LR.webp
    LR.webp
    35.2 KB · Görüntüleme: 3,172
  • QWE.webp
    QWE.webp
    27 KB · Görüntüleme: 3,164
  • QWQW.webp
    QWQW.webp
    24.9 KB · Görüntüleme: 3,062
....

Ekli dosyalar

• FR.webp
    FR.webp
    32 KB · Görüntüleme: 3,101
Uğur kardeşim,,
kelebek ilk beslediğim ırktır.Bundan 20 yıl önce bendede çok sakallı vardı.Sağlıklı yavrular alman dileğiyle!

Massallah guzel kuslar oyuncu olduklarını belli ediyolar.

bu 100 metre karsıya oynayan kelebek tek tek mı atıyor yoksa sık mı gıdıyor arkadasım selamlar

Paylasım için teskurler.
Saygılar..

Usta bende saya besliyom bendede oynaklar var ama kuş 100 metre oynamaz pazarda tanıştığım bir arkadaşta bende bir kuş var oynadımı 50 metre karşıya oynuyo dedi bizde arkadaşla olmaz öyle şey dedik çocukta eve gelin seyredin dedi gittik seyrettik kuş bir kol oynuyo zaten 10 metre sürükleniyo eğer öyle oynucaksa hiç oynamasın selamlar

Paylaşım için teşekkürler.Kırmızıları özellikle söylemek istedim çok beğendim.Sağlıklı bol yavrulu bir sezon dileğiyle.

yusuferen' Alıntı:
Usta bende saya besliyom bendede oynaklar var ama kuş 100 metre oynamaz pazarda tanıştığım bir arkadaşta bende bir kuş var oynadımı 50 metre karşıya oynuyo dedi bizde arkadaşla olmaz öyle şey dedik çocukta eve gelin seyredin dedi gittik seyrettik kuş bir kol oynuyo zaten 10 metre sürükleniyo eğer öyle oynucaksa hiç oynamasın selamlar
söylediğimde bir abartı yok aksine söylediğim mesafe az bile,buyrun izlemeniz için bekleriz çift kanat oynadığını görmeniz için.. saygılar

maşallah güzeller özellikle arap çok hoş çıkmış güle güle besle

Maşallah kuşlarınız güzel...Arap manken gibi durmuş

erdekli_krallar' Alıntı:
maşallah güzeller özellikle arap çok hoş çıkmış güle güle besle
teşekkürler arkadaşlar.. Maşallahınızı eksik etmeyin, şahin tehlikesi atlatıyoruz iki gündür Allah'a şükür kaybımız yok..

Çok güzel kuşlarınız var yavruların biri büyük diğeri küçük o neden oluo

merhaba kuşlarınız gerçekten çokı güzel saya kuşunun kapalı döneni makbuldür :evet: açık döneni ise 3 tur sonra iner yani fazla zevk vermez ben çok saya besledim arkadaşım capkın senin soruna gelince kuşlar 2sinede tam iyi bakamıyodur ondfan biri büyük biri küçük olmuştur saygılarımla

vay ramazan abi sende bakıyom başlamışın sitelerde gezmeye

ben çakır hüseyin komşu komşu tanırsın sennn

oo hüseyin abi ben uğur babam yükletti resimleri açıklamalar ve yorumlar onun senin oynakları da görmek isteriz forumda :)

s.a abi ben altındağda oturuyorum.öğrenciyim ve bu işe yeni başlıyorm bana kuş ve fiyatlarda yardımcı olursanız sevinirim olursa saya ve bango iyi olur saygılarla ... boşnakoğlu

bizde satılık kuş yok kardeşim ama koşukavakta kuş mezatlarında ihale ile kuş alabilirsin güzel saya,bango,mısıriler çıkıyor..

kostümüne göre değişir düz sayaların fiyatları 8-10 civarıdır bangolar da kostümüne göre 10 ytl ile 40 ytl arası değişir.. mısıriler de eşli 15 ytl ye bulabilirsin

abi bana 2 tane dişi saya lazım sen ayarlıyabilirmisin koşukavakta göçmenler güvercin evinden kuş aldım onlara 2 dişi lazım olursa biri kafa kuyruk biride süt tabi bulabilirsen

kardeşim kümeste eşi olmayan bir sürü erkek var biz de onlara dişi ayarlamak için uğraşıyoruz sana yardımcı olmam zor bu durumda

s.a usta her keze dedim ben sana da diyorum biraz azat kuşlarını yanii azat dediyim sarı bozalı var beyaz var siyah var 2 renk olsun yani bür sürü kuş olmasın senin icin de kuşların iicnde en iyisi olucaktır

Kumsaz' Alıntı:
s.a usta her keze dedim ben sana da diyorum biraz azat kuşlarını yanii azat dediyim sarı bozalı var beyaz var siyah var 2 renk olsun yani bür sürü kuş olmasın senin icin de kuşların iicnde en iyisi olucaktır
Daha iyilerini ürettikçe damarları sağlamlaştırdıkça kümeste düzenlemeler yapıyoruz fazla kuş beslemenin değil de güzel ve damarlı kuş beslemeninin önemli olduğunun bilincindeyiz öneriniz için teşekkürler

[selamlar bılader bendede oynak saya var ama ole 100 metre falan gıtmıto hem 100 metre saya oynamaz he nasıl oynar bı kanat alınca 1o metre gıdıyo zaten 10 kere kanat alsa 100 metre yapar saya dedın mı yarı kapalı gıtcek bole karsıdan gelırken ucgen gorcen kusu varsa ole sayan tuttumu yere kadar goturcek gel yarıstıralım tum oynakcılara saygılarımızla

Geri