ugurrico
Üye
- Ad Soyad
- Uğur Merttürk
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
söylediğimde bir abartı yok aksine söylediğim mesafe az bile,buyrun izlemeniz için bekleriz çift kanat oynadığını görmeniz için.. saygılaryusuferen' Alıntı:Usta bende saya besliyom bendede oynaklar var ama kuş 100 metre oynamaz pazarda tanıştığım bir arkadaşta bende bir kuş var oynadımı 50 metre karşıya oynuyo dedi bizde arkadaşla olmaz öyle şey dedik çocukta eve gelin seyredin dedi gittik seyrettik kuş bir kol oynuyo zaten 10 metre sürükleniyo eğer öyle oynucaksa hiç oynamasın selamlar
teşekkürler arkadaşlar.. Maşallahınızı eksik etmeyin, şahin tehlikesi atlatıyoruz iki gündür Allah'a şükür kaybımız yok..erdekli_krallar' Alıntı:maşallah güzeller özellikle arap çok hoş çıkmış güle güle besle
Daha iyilerini ürettikçe damarları sağlamlaştırdıkça kümeste düzenlemeler yapıyoruz fazla kuş beslemenin değil de güzel ve damarlı kuş beslemeninin önemli olduğunun bilincindeyiz öneriniz için teşekkürlerKumsaz' Alıntı:s.a usta her keze dedim ben sana da diyorum biraz azat kuşlarını yanii azat dediyim sarı bozalı var beyaz var siyah var 2 renk olsun yani bür sürü kuş olmasın senin icin de kuşların iicnde en iyisi olucaktır