İZMİR ÇAMDİBİNDEN OYNAK SAYALARIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugurrico
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
gececi_35' Alıntı:
[selamlar bılader bendede oynak saya var ama ole 100 metre falan gıtmıto hem 100 metre saya oynamaz he nasıl oynar bı kanat alınca 1o metre gıdıyo zaten 10 kere kanat alsa 100 metre yapar saya dedın mı yarı kapalı gıtcek bole karsıdan gelırken ucgen gorcen kusu varsa ole sayan tuttumu yere kadar goturcek gel yarıstıralım tum oynakcılara saygılarımızla
bahsettiğiniz özelliklere sahiptir güvercinim böyle iddialara gerek olmadığını düşünüyorum güvercin beslemek zevk işidir

bu ne amk bu kuşlar oynuyosa ben kustan anlamaıom kopar kafasını onların ben sana bir çift oynak vereyim...

bize bir cift saya gondersenize ya herkezde oynak saya var bizde yok herkez kelıme yapmayı bılıo gel gonderım gel ucuruyum gönderin abi gönderinde besliyip görelim dünyada ne güzellikler varmış

Maşallah , Güzel Kuşlar.

sayalar güzelmiş maşallah.

saya 100 metre oynaması normal oyun mesafesidir oynadımmı 200 metre olucak selanige taş cıakrtmalı ıspartayı sollamalı dönüşte. yarı kapalı selanıge kafa tutucak saya izledim. çift kanat dönebiliyor her durda 1kere kitlenıyor yanyan uçuyor dönerken sahsen yere vurduruyordum :)

hani noldu kuslar kaçırdınız galiba

s.a. kuşların maşallahı var ama ben dişi tepeli edremite bayıldım. bende 15 yıl aradan sonra yeniden başladım. yakında fotolarını paylaşırım.

Geri