İZMİR'DEN AHMET TAŞTEPE'NİN DÖNEKLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykuuut88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K

aykuuut88

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aykut taştepe
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Köpekler
merhabalar. paylaşım için teşekkürler. ben de İzmir'de -Bornova'da- oturuyorum ve dönek besliyorum. siz neresindensiniz acaba?

BAYRAKLIDA OTURUYORUM TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM

MAŞALLAH ALLAH NAZARDAN SAKLASIN KUŞLARINIZ GÜZELMİŞ ARAMIZADA HOŞ GELDİNİZ

Selamlar.
Maşallah kuşlar kostüm olarak güzeller hele hele kırmızı akbaşlar (çakallar) renk tonu itibariyle çok güzeller. Ama daha önemlisi bana göre oradaki dolapçıydı sanırım. Siyah olan tek kuş. Havadaki performansları hakkında da bilgi verirmisiniz?
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

slm amca nasılsın ben kerim bakıyom da kuşları koymuşun BENİM DÖNEKLER kadar iyi olmas da fenadeyil amca ama allahhayırlı yavrular nasipetsin bigün gel sana benim döneklerden ucurayım da gözlerinin pası silinsin herkeze rest saygıve sevgilrimle

selamlar. siyah olan tek kuş da dönek bence hüseyin. burda arap dönek deriz ona benziyor bende de var bunlardan 1 çift. yine süt beyaz dönek ve kırmızı dönekler de var bunun gibi ama nadir bulunuyor. havadaki performansları bildiğin dönek permormansıdır. tabi daireyi yakalayışı ve mesafesi kuşun kendi kalitesini ortaya çıkarır.
dostlukla...

perspektif' Alıntı:
selamlar. siyah olan tek kuş da dönek bence hüseyin. burda arap dönek deriz ona benziyor bende de var bunlardan 1 çift. yine süt beyaz dönek ve kırmızı dönekler de var bunun gibi ama nadir bulunuyor. havadaki performansları bildiğin dönek permormansıdır. tabi daireyi yakalayışı ve mesafesi kuşun kendi kalitesini ortaya çıkarır.
dostlukla...

İlk defa siyah dönek görüyorum. Peki bu siyah döneklerde normal siyah akbaşlar vey kırmızı akbaşlar kadar dönüyorlar mı?

selam hüseyin. sorunun cevabı "evet". bu düz renk dönek ırkları da bildiğimiz akbaş-galaça kuşlar gibi dönerler. hatta en yakın 1 ay önce İzmir'in Ödemiş ilçesine çağırmışlardı kuş seyretmek için ve seyrettiklerimiz arasında düz siyah dönek de vardı ve muhteşemdi, almak istedik de satmadı arkadaş. yine düz kırmızı da seyrettik o daha kısa dönüyordu ama tam tekerlek kesmeden yapıyordu. benimkiler damızlık ama yavrularını alınca bakıcam artık nasıllar.
dostlukla...

maşallah güzel kuşlar allah bol yavru aldırsın.

güzel kuşlarınız var.öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
MAŞALLAH diyelim de nazar değmesin.

selam yiğenim davetin için teşekkürler ben eminimki ilerde sen baban danda iyi dönekci olcan aileye selam

selam arkadaşlar dilek leriniz için hepinize teşekür ederim saygılarımla

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz Ahmet bey ve aykut bey,dönek ırkından fazla anlamasamda kuşlarınız hoşuma gitti maşallah.Özellikle kırmızı kesmenize bayıldım.Allah bol ve sağlıklı nesiller versin,iyi uçurmalar.

selam yiğenim öncelikle davetin için teşekürler ben inanıyorumki ilerde sen babandan da iyi dönekçi olcan aile ye selam :tamam:

selam yiğenim eniştelerin kuşlarını nezaman yayınlıcan merak ediyorum aileye selam

selam gökan bey dileklerin icin teşekür ederim siz acaba ne cins yetiştiyorsunuz

selam ahmet abi döneklerin güzel maşallah 13 resimdeki siyah dönüşe hazırmı hazırsa siyahlara karşı benim bir ilgim var eger satılıksa haberleşelim cep.05365642675. iyi bayramlar dilerim

tbrkler kuşların güzelmiş kırmızı hastasıyım elinde var güle güle besle tüyü kada hayırını gör... :heyo:

slm dönekleriniz çok güzel satılık varsa 2 çift almak istiyorum kırmızı akbaşla mavi akbaş bende ıspartada dolapcı besliyorum cevap verirseniz sevinirim.0544 969 81 00 buda [email protected]

Merhaba hemşerim kuşların kostüm itibari ile güzel görünüyor.paçalıda besliyorsun herhalde?paçalıların dönüyor mu?1 tane dişi paçalıya ihtiyacım var.elinden çıkaracak olursan paslaşalım.ben çiğlide oturuyorum.hüseyin başoğlanlının söylemiş olduğu gibi siyah dönek olurmu sorusuna bende bir cevap vereyim:
yıllar önce seyretmiş olduğum arap dişinin dönüşü hala gözümün önünde.
Saygılar.
ÖMÜR DENİZ.

bence siyah olan yugoslav kırması yada macır selaniği kırması olabilir böyle kuşlar kırma olsada çok iyi dönüş yaparlar vede değerlidir performans olsun fiyat olsun ama yavrularından aynı kostüm gelceni sanmıyorum çünkü paçalı(macırla) selanik(dönek) biri siyah biri akbaş yavrular nadir tek arap verir ama açık kollu dönek tipli güvercinler çıkar altından yani demem oki arapla arabın altından arap gelmeyebilir

slm lar..öncelikle maaşallah diyoruz kuşların süpper güle güle uçurda..şu paçalıdan 1 tanemi var..izmirin neresinde sin abi..saygılar..

abi döneklerin mükemmel allah nazarlardan saklasın bende izmirde oturuyorum mutlaka tanışmak isterim. ben bir çakal dönek hastasıyım erkek çakal döneğin dönüşteyse seyretmek isterim mutlaka dokuzuncu resimdeki galiba :heyo: ben bayraklıda oturutorum yeni kümes yapıp yeni damarlı kuşlar koyucam kuşlarının damarı güzele benziyor.

kusura bakma ben bayraklıdan olduğunu yeni gördüm bende bayraklıda oturuyorum eski kuşçulardan tanırmısın ben kulalı sayacı mehmet ustanın orda oturuyorum biliyor musun.

selam ahmet ,kuşlarının tüyü kadar bereketi olsun bende izmirden kuşların güzelmiş bir gün inşllah havada seyretmek nasip olr

Geri