İZMİR'DEN AHMET TAŞTEPE'NİN DÖNEKLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykuuut88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K
slm kuslarınız cok guzel saglıcakla besleyin bu kara ve kırmızı doneklerden bulabılırmıyız. bulabılırsek benım msn adresim [email protected] bana ulasabılrsınız ilginiz için sımdıden tesekkurler

ben yahanelerden hasan :heyo: nazardeymesin çokgüzel gerçekten maşallah güzelliklerigibi dönüşleride güzeldir muhakkak öylesanıyorum

merhabalar kuşlarınız gerçekten çok güzel allah bol yavrular vermesi dilegiyle.ben kuşculuga yeni başladım sizden ricam bana bir çift satabilirmisiniz acaba amacım tek damar dönekten gitmek bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılarrr.. bol yavrulu günler dilegiyle

slm abim bende dönekciyim bucadan kuşlarının maşşallahı var çok beyendim havada varsa satarsan ben meraklıyım iyiye ama havada olursa sevinirim ben yerde kuştan anlamam havada anlarız biraz nezaman vede nasıl isterseniz ozaman gelirim ok abim

hep dönek beslemeyi hayal etmişimdir fakat bir çift olsun geçmedi elime kardeş maşallah seninkilerin maşallahı var

kuşların yerde güzel abi tüyü kadar hayırlarını görürsün inşallah

allah nazardan saklasın güzel kuşlar tabi bizimkilerde boş degil aga ok ii günler manisadan

selamlar ben bornovadan irfan maşallah kuşlarınız çok güzel arap döneğin piyasası nedir acaba merak ettim tabi kuşa göre değişir ama ortalama fiyatını merak ettim

merhaba öncelik kuşlarına maşallah diyelim bende düzsiyah hastasıyım seninkilerden alabilirmiyiz dönek olaçak

aykut arkadasım,msllah harikalar,biz izmirliler doek hastasıyız cogunlukla,ben ksk den okan,senile tanısmak bi cayını içmek isterim hemde yakınız,o guzel kuslarının donuslerini seyretmek buyuk zevk verir,allah nazardan saklasın,bol yavrular dilerim,senle irtbata gecmek isterim bi sakıncası yoksa ,msn ads [email protected],eklersen sevinirim kardes,ins guzel ark kurarız (kusla ilgili sohbetler)tşkler,saglıcakla kal

harbiden cok güzel kuslar havadakı performansından hıc süphem yok masallah demeyı unutmadan

abicim maşşallah diyim en basta kus satıyomusun satı yosan mavi dönekler ne kadar olur

kuşlara maşşallah
fizikleri iri havadada umarım
tekerleri de iri dir allah zeval vermesin...

MAŞALLAH KUŞLARINIZIN HERBİRİ BİRİBİRİNDEN GÜZEL HAVADAKİ DURUMUDA EMİNİMKİ AYNIDIR NAZAR DEĞMESİN

maşaallah kuşların güzelmiş... bol yavrulu bir sezon inşaallah...bu fotoları buraya nasıl yüklüyosunuz bilgi verirmisiniz... tşkler

selamlar Ahmet Bey, Kuşlarınızdan paçalı pal galaça dikkatimi çekti ,ovalı diye tabir edilen eski bi damarla alakası varmı? güle güle beslemeniz dileğiyle...

AHMET ABİ ÖNCE İSTEDİĞİN GİBİ MAAAAŞALLLAAAAHHHHH DİYİM... FOTOĞRAFLARDAN BİRİNDE Bİ ÇAKALIN VAR; İŞTE O ÇAKALINA HASTA OLDUM. ONA ÖZELLİKLE MAAŞALLAH. KUŞLARIN GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL. YALNIZ Bİ ŞEY SORCAM: ARAP DÖNEK Mİ DENİR BİLMEM AMA KOMPLE SİYAH DÖNEK DAHA ÖNCE GÖRMEMİŞTİM. O KUŞ ERKEK M DİŞİ Mİ? EŞİ NE ONUN ÇOK MERAK ETTİM ABİ...SELAMLAR, SEVGİLER...

ya izmirden olunca konu sormak istedim,İzmir görece de bir kuşçu vardı dönekçi lakabı Dombaydı kuşları muhteşemdi bu abimiz vefat etti kuşlar dağıldı ,bu abiyi tanıyan varmıdır acaba ben bir bağlantı bulamadımda tanıyan veya hatırlayan varsa birşey konuşacağım

MASALLAH KUSLARINIZ COK TEMIZ DURUYOR SAGLIKLA BESLAMANIZ DILEGIYLE .BOL YAVRULU SORUNSUZ BESLEMEK DİLEGİYLE..

SÖZE MAAŞALLAHLA BAŞLAYALIM O ZAMAN AYKUT KARDEŞİM. KUŞLARIN GÜZEL GERÇEKTEN. BOL YAVRULU OLSUNLAR İNŞALLAH. BEN DE BOSTANLIDA OTURUYORUM. FAZLA UZAK DİİLİZ YANİ SENİNLE. MAALESEF BENİM BESLEME İMKANIM YOK. KARŞIYAKA ÇARŞININ YAN SOKAKLARINDA, NERGİZDE, EVKA 2 DE FALAN UYGUN Bİ EV BAKIYORUM KİRALIK OLARAK AMA ZOR TABİİ. BEN DE UZUN ZAMAN DÖNEK BESLEDİM. O ZAMANLAR HATAYDA OTURUYODUM. ŞİMDİ EŞ DOST DOLAŞIP NEFİS KÖRELTMEYE ÇALIŞLIYORUZ... NAAPALIM, SAĞLIK OLSUN. SELAMLAR KARDEŞİM...

Geri