- Konuyu Başlatan
hünkaribaba
Üye
- Ad Soyad
- ömür deniz
- Meslek
- müdür
- İlgi Alanı
- Kemirgenler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mehmet abi merhaba bu kuşlar arkadaşım engin vardarın.20 gün önce kendisini ziyaretim esnasında fotoları çektim.arkadaşım yıllar süren çalışmaları sonunda kırmızıda kayda değer kuşları elde etti.kuşlar salmada besleniyor.yani uçurulmuyor.tamamen kostüm amaçlı.hünkari ,siyah ve mavileri ,kümesin renkli görünmesi amaçlı besliyordu.dünkü görüşmemizde mavilerin tamamını ve hünkarileri,sattığını karalardanda bir takım bıraktığını öğrendim.zaten iddaalı olduğu ve yoğun çaba sarfettiği ırk kırmızılardı.bu kuşlardan şu zamana kadar bursa akhisar ve izmir yarışlarından(festivallerden)dokuz adet derecesi(kupa ve madalyası) var.tekço' Alıntı:Değerli arkadaşım ömür bey kuşlar renk olarak cok güzeller.Bunlarda dönüş varmı,yoksa renk icinmi bakılıyor.Birde hangi yöremizde cok tutuluyor,bilgilendirirsen sevinirim.SAYGILAR
kenan kardeşim sağol.kuşlar sevdiğim değerli kardeşim engin vardara aittir.tengelli' Alıntı:selamlar sivas kangalda altı tırnak :=) resimleri ömer abi 3 erli atsan daha iyi olmazmı teşekür etmekten parmaklarım. yoruldu. :=) kuşlarınız cok güzel. maşallah gözü olanın gözü cıksın.
cüneyt arkın' Alıntı:kenan kardeşim sağol.kuşlar sevdiğim değerli kardeşim engin vardara aittir.tengelli' Alıntı:selamlar sivas kangalda altı tırnak :=) resimleri ömer abi 3 erli atsan daha iyi olmazmı teşekür etmekten parmaklarım. yoruldu. :=) kuşlarınız cok güzel. maşallah gözü olanın gözü cıksın.
o kangal deil 6 tırnaklı olan o malaklıdır kardeşim allah bol yawrulu sezonlar nasip etsintengelli' Alıntı:selamlar sivas kangalda altı tırnak :=) resimleri ömer abi 3 erli atsan daha iyi olmazmı teşekür etmekten parmaklarım. yoruldu. :=) kuşlarınız cok güzel. maşallah gözü olanın gözü cıksın.
izmir olsunda Taner bey hangisi olursa olsun hepsi memleketimizin takımıkanazon' Alıntı:Kendi kuşlarımı yeşile boyar hediye ederim Karşıyaka olsun yeter Mehmet bey :evet: .. ayriyetten kuşların maşallahı var emeğe sağlık.