İzmir'den Engin Vardar'ın Kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hünkaribaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_0192.webp
    IMG_0192.webp
    829.4 KB · Görüntüleme: 1,441
[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_0193.webp
    IMG_0193.webp
    1 MB · Görüntüleme: 1,460
Değerli arkadaşım ömür bey kuşlar renk olarak cok güzeller.Bunlarda dönüş varmı,yoksa renk icinmi bakılıyor.Birde hangi yöremizde cok tutuluyor,bilgilendirirsen sevinirim.SAYGILAR

[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_0194.webp
    IMG_0194.webp
    994.5 KB · Görüntüleme: 1,393
[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_0195.webp
    IMG_0195.webp
    837.8 KB · Görüntüleme: 1,413
[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_0196.webp
    IMG_0196.webp
    965 KB · Görüntüleme: 1,379
[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_0197.webp
    IMG_0197.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,423
[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_0200.webp
    IMG_0200.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,444
selamlar sivas kangalda altı tırnak :=) resimleri ömer abi 3 erli atsan daha iyi olmazmı teşekür etmekten parmaklarım. yoruldu. :=) kuşlarınız cok güzel. maşallah gözü olanın gözü cıksın.

tekço' Alıntı:
Değerli arkadaşım ömür bey kuşlar renk olarak cok güzeller.Bunlarda dönüş varmı,yoksa renk icinmi bakılıyor.Birde hangi yöremizde cok tutuluyor,bilgilendirirsen sevinirim.SAYGILAR
mehmet abi merhaba bu kuşlar arkadaşım engin vardarın.20 gün önce kendisini ziyaretim esnasında fotoları çektim.arkadaşım yıllar süren çalışmaları sonunda kırmızıda kayda değer kuşları elde etti.kuşlar salmada besleniyor.yani uçurulmuyor.tamamen kostüm amaçlı.hünkari ,siyah ve mavileri ,kümesin renkli görünmesi amaçlı besliyordu.dünkü görüşmemizde mavilerin tamamını ve hünkarileri,sattığını karalardanda bir takım bıraktığını öğrendim.zaten iddaalı olduğu ve yoğun çaba sarfettiği ırk kırmızılardı.bu kuşlardan şu zamana kadar bursa akhisar ve izmir yarışlarından(festivallerden)dokuz adet derecesi(kupa ve madalyası) var.

tengelli' Alıntı:
selamlar sivas kangalda altı tırnak :=) resimleri ömer abi 3 erli atsan daha iyi olmazmı teşekür etmekten parmaklarım. yoruldu. :=) kuşlarınız cok güzel. maşallah gözü olanın gözü cıksın.
kenan kardeşim sağol.kuşlar sevdiğim değerli kardeşim engin vardara aittir.

cüneyt arkın' Alıntı:
tengelli' Alıntı:
kenan kardeşim sağol.kuşlar sevdiğim değerli kardeşim engin vardara aittir.

mübarek kırmızılardaki ayaklar coğu mardini ayağanından daha güzel kuşların kendisi gibi her yeri güzel sahibinin adı engin diye hakkını yiyecek halimiz yok kuşlar güzel.

Bu kuşlardan pek anlamam ama yerde duruşları ve renkleri çok güzeller güle güle besleyin

Engin kardeşimiz kırmızılarda son noktayı koymuş. Tebrik edip allah nazarlardan saklasın diyorum emeklerini..

Selam maşallahı var kuşların hepsi 10 numara bol yavru almanız dilegiyle.

...............:uŞaKTaN___SeRDaR___aRSLaN:...............

selam değerli dostum...maşallahları var hepsi birbirinden güzel kuşlar...ömür bey emeğinize sağlık...engin bey sizide tebrik ediyorum maşallah bu değerlere sahip olmuş ve sahip çıkmışsınız...sağlıklı kuşlarınızın ömürleride bol olur inşallah..

Hakikaten kırmızılara verilmiş emeğe helal olsun iyi kuş yakalamışlar çok güzel kostümleri var maşallah ...Araya bir kara koymuşsunuz oda çok güzel maşallah..saygılar..

tengelli' Alıntı:
o kangal deil 6 tırnaklı olan o malaklıdır kardeşim allah bol yawrulu sezonlar nasip etsin
KUBİLAY saygılarımla......

s.a usta kuşların cok güzel hele hünkarilere bayıldım hünkarileri satıyormusun bana özel msj la cvp yazarsan sevinirim saygılarla !!!

kangallar on numara kuşlarda bi ayrı güzel ama KENAN TENGELLİ abimin dediği gibi gözü olanın gözü çıksın

kırmızı karanfillerin fiyatını yazarsan memnun olurum edinmek isterim kısmetse ben karacabey yazıyorum

ALLAH NAZARDAN SAKLASIN BIZDE SALMAYI TOPLASAK FOTOLARI GONDERICEZ AMA :=)

ENGİN Bey merhaba kara bozalılar güzel gözüküyor :heyo: Renkleri kızılamı kaçıyor ışık yansımasımı ??? İzmirde ne taraftasınız ? arada İzmire geliyorum kısmetse tanışırız.. ANTALYA'DAN SELAMLAR ..... :slm:

SELAMLAR ... İlk baktıgımda fazla incelemedim sonraki sayfalarda kırmızıları fark ettim :kitap: İzmirde hangi semttesiniz?? Antalyadan selamlar......... :slm:

slm bnde izmirden siz izmirin neresnden ? warsa satmayı düşündügünüz gelip görmek isteriz.

maşallahı var hakikaten kapalı kırmızı kafaların.karabaş ve gökbaşlarda güzel ama sarı kafa yok galiba?kırmızıların arasına sarı kafada olsa TAM 35 göztepe olacak :-)

Kendi kuşlarımı yeşile boyar hediye ederim Karşıyaka olsun yeter Mehmet bey :evet: .. ayriyetten kuşların maşallahı var emeğe sağlık.

kanazon' Alıntı:
Kendi kuşlarımı yeşile boyar hediye ederim Karşıyaka olsun yeter Mehmet bey :evet: .. ayriyetten kuşların maşallahı var emeğe sağlık.
izmir olsunda Taner bey hangisi olursa olsun hepsi memleketimizin takımı

Geri