İzmirden Ercan Abinin Kuşlarının Bazıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasan_22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
bora kardesım tesekkur ederım degerlı yorumun ıcın sevgılerımle

ercan abi kuşlarının hepsi birbirinden güzeller.üretmek emek sabır işidir.sağlıklı bol yavrular alman dileğiyle.

tsk ler gurcay kardesım allahım hepımıze bol yavrulu saglıklı uretım yapmamızı nasıp etsın sevgılerımle

yorum yapan herkese cok tsk ederım

mavilerin çok hoşmuş abi, tebrik ederim çok güzel bakmişsın uçuruyormusun bilmem ama havada tahmin edebiliyorum. maşallah nazar değmesin. sizin gibi güzel kuş basleyen abilerle tanışmak isterim.

mustafa kardesım ılgın ıcın tsk ederım ayrıca kuslarımı begendıgıne sevındım allahım sana daha guzellerını nasıp etsın kardesım....tanısmak ıstemıssın burdanda yazabılırsın ıstersen msn de verebılırım sevgılerımle

tebrik ederim abi saygılar.zevk sahibisin valla allah can pekliği versin bide abi izmirin neresinde oturuosun.bende orda okuyorumda.abi cok güzel maşşallah

Abi kuşlarınızın hepsi çok güzeller özellikle kara ve mavi kapalılar bir şey sormak istiyorum abi kuşlarınızın karşıya oyunlu olduğunu söylüyorsunuz merak ettim abi tek tek mi atıyor yoksa uzatarak taktırarak mı oynuyorlar,bendede karşıya oyunlu kuşlar var merakımdan sordum abi kib.. görüşmek dileğiyle...

Selam ben bi çift sade kara lazım ve bir tane arka tepe telli temin edebilirmiyiz

gönül verip yuvanızda birer fert gibi yetiştirip ilgi göstermiş olduğunuz bu denli vasıflı kuşlar için öncelikle sizi tebrik ederim ercan abicim,kırk1kere maşşallah.ayrıca şunu belirtmek isterimki arapsazlı(karazon) kuşların gözümde o denli birbirlerinden iyi kuşlar mümkün olursa sizlerle görüşmek ve fikir alışverişi yapmak isterim İZMİR-altındağ\çamdibindenim saygılar melih .

Geri