İzmir'den kral sayalar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kusçu_mustafa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
MuStaFa
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
İzmir'den kral sayalar.

KUSCU-SEZAİ

Ekli dosyalar

• SDC10153.webp
    SDC10153.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,740
YENI BASLAYAN BIRI ICIN FENA DEGIL ORTAMIN... SAGILKLI TEMIZ KUMESLER DILERIM...

TEMIZ TEMIZ GUZEL :tamam:

ewt ewt ölede 7 tane saya bugun geldi birde 1/2 ay sonra görün :p

kuşlar güzelmiş bende izmirden saya ve dönek besliyorum yavru hangilerinin arkada dönek var galiba

evet abicim çok güzel kuşların;yalnız arada kelebeklerlede postayı kır ki daha akıllı olsun lar yavruları bir kere inip kalktımı kimseye inmez ...bence bu site de kral sayalar diye başlık açacağına öncelikle güvercin yetiştiriciliği nedir diye biliçlenmek gerekmezmi?Sen ilerleyen zamanlarda daha iyi kuşlara sahip olduğun zaman sağda solda bu şekilde kırık kuş gördüğünde demezmisin ya nasıl insanlar var kuşları kırıp kırıp büyütüyorlar böyle iş olur mu diye söylenirsin çünkü bilinçlenmiş olucaksın fakat sen sen ol o gelecek seneleri beklemeden biliçli bir yetiştiriciliğin ilk adımlarını öğrenmek için gayret göster sonra senin kuşlarını övmeleri için konu aç..Gücenmek yok sakın ha ...güzel kardeşim

yavruda AZMAN bangoyla postanın yavrusu

söylediklerim kafanı karıştırmış olabilir tekrar etmek yerine bir kaç kere okumanı istiyorum ana fikri ne dersen güzel kardeşim farklı ırktaki kuşlar birbirleriyle eşlendirilmez.....posta ile baska kuşu gibi

ya bnm kuşcu tanıdıgım hiç yok :utangac: bana kuş verende yokk ne yapayım ZAMaNLA olucak kuşlarım çoqalacak ne yapabilirim sizde haklısınız ama ben yavru aldıgım için çoq sevindim izter azman ister hünkari

güle güle besle abicim

sizde orada ne demişşiniz postayla sayayı kırın inmez havadan ii tammam yarın kırıcam

kırıcamı sanırıyorsanız yanılıyorsunuz
KUSCU_MUSTAFA

GİTTİMİ ARAMAM GELDİMİ VERMEM! :tamam: KUSCU_MUSTAFA :tamam: :slm:

SAOLUN SİZİNDE

GİTTİMİ ARAMAM GELDİMİ VERMEM!! KUŞCU_MUSTAFA

sellamlar oncelikle madem kelebek kuşuna merakın var o yonde kuşlar yogunlaştırın yani kümesinize değişik ırklardan sokmayın ki eşleşmesinler ve yavru cıkıtıgında dönmesini beklerken düz ucmasını önleyin,yani şimideden bunlara onlem almanızı soyluyor kemal abim,sizlere sadece öneri sunuyoruz tabi herkesin kuş besleme şekli farklı ama sizin için en iyisinin bu olucagını düşünuyorum,bende ilk başladıgımda böyle hatalara çok düştüm eş olup yumurtlasınlarda nasıl olursa olsun dedim ama anladım ki bu gibi durumlar kuşçulugu öldüren şeyler oldugunu zamanla anladım ve ders aldım ve kendime bir ırk seçtim şuan o ırktan(saya) başka kumesime sokmuyorum umarım dediklerimden biraz pay cıkartmışınızdır..

saygılarımla

evet ama izmirde azmansiz saya kumesi pek olmaz ama ayri olur tabiki... donek kostumlu azman on numara birkere para eden bir kustur hem kardesin bahsettigi posta kusuda muhabere degildir oda bir bangodur yani yoz irkindandir ikiside...

donek kostumlu azman dedim cunku o kumeste o donek azman gibi olur kardesime tavsiyem en yakin zamanda realde kuscu cevresi edinmesidir tutakcilik dusman kazandirir...

maşallah güzel görünüyor kümesin ve kuşların yavrularınıda görürsün inşallah

Maaşallah kuşlarınız sağlıklı görünüyor...

arkadaşım kuşlarının hayrını gör ama az kuşun var ben bornavada besliyorum sen nerde besliyosun

ßen ßu Söylediklerinizden Ders Çıkardım Ama Sizin Dediginiz Gibi Olmuyor.!
ßen Tanıdık Kuscu Öyle Kendime Tanıdık Kuscu Arkadas Arıyorum Demekle Olmuyor Yukarıda Arkadasım POSTA muhabere DEİL DEMİŞ NE DEMEK İSTEMİŞ BEN BİŞİ ANLAMADIM BİRAZ DAHA AÇARAK ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM :buyrun:

KUSCU-MUSTAFA
GİTTİMİ ARAMAM GELDİMİ VERMEM!1

ben de mustafanın arkı biz ikimiz besliyoz kuş [email protected] burdan uluşabilrisiniz

Arkadaşım kemalpaşa ulucakta mustafa diye brini tanıyorum gittik evine kuşlarını seyrettik 2 tane dişi almıştım biri kara gerdanlı biri arap iki kardeş şimdi kara komple besliyor tanışıyor olabilirsiniz

ßende izmir kemalpaşadan mustafa ne yazıkki bugun bu kusları çaldılar :hayir: :hungur:

Kemal beye katılıyorum arkdaşım kuşlarından zevk almak istiyorsan havyanların daha rahat bi ortamda olmalarını sagla bence.tabi kuş senin kümes senin gerisi sana kalmış.bizimki bir dost tavsiyesi.

..................:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:..................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri