İzmir'den kral sayalar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kusçu_mustafa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yastayızz!! :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: çalanın canı çıksın

ewt sansar almış arkada boşluklar varmış biz onları görmedik ondan kuşçu sezai geri dönüyo

isterseniz önce düzgün bi kümes yapın su girmeyen sansar girmeyen soğuk girmeyen ondan sonra kuş beslersiniz veya en iyisi biraz büyüyün ondan sonra beslersiniz kuş beslemek sizin sandığınız kadar kolay bişey değil

biz kuş besleriz ama biz ordaki delikleri görmdik birde yaşım o kadar küçük deil su girmesi bir gün girdi ondan sonra bir daha sur girmedi

arkadaşım benim size anlatmak istediğim ortamınız daha müsait olunca beslemeniz o yaşlarda beslemek zordur bende biliyorum kümes yapımı malzeme bulmak sizin iyiliğini için söyledim boşuna o kadar hayvan öldü dikkatsizlikten :asla: aramızda 2 yaş var demişsin doğrudur ama ben 7 yaşımdan beri kuşlarla iç içeyim ve etrafında çok kuşçu vardı yıllardır kuş besliyorum kendime güvenim tam yani o güvercinlerin sorumluluklarını alabiliyorum sana şöyle bir örnek vereyim özellikle yazın geceleri bizim sokağa çıktığınızda yol kenarlarında sansara gelinciklere rastlaya bilirsiniz buna rağmen benim kümesime daha girememiştir benim size anlatmaya çalıştığım bu önce düzgün kümes sonra kuş beslemek

Dediklerinizde haklı olabilirsiniz,ama kus hevesi bu işte atsan atılmaz satsan satılmaz.İyi kuscu olmak için küçük yaştan beri kuş beslemek gerekmez ama siz sadece burada kendiniz bize örnek olarak göstermeye çalışmıssınız!Bu dediklerinizi sadece bi ata sözüne bırakıyorum sadece 7 yaşından beri kuş bakıyorsun diye söylüyorum diger dediklerinle alâkası yok. ''Akıl yaşta değil baştadır''

kuscu_mustafa' Alıntı:
Dediklerinizde haklı olabilirsiniz,ama kus hevesi bu işte atsan atılmaz satsan satılmaz.İyi kuscu olmak için küçük yaştan beri kuş beslemek gerekmez ama siz sadece burada kendiniz bize örnek olarak göstermeye çalışmıssınız!Bu dediklerinizi sadece bi ata sözüne bırakıyorum sadece 7 yaşından beri kuş bakıyorsun diye söylüyorum diger dediklerinle alâkası yok. ''Akıl yaşta değil baştadır''
ne saçmalıyosun sen ya en hoşlanmadığım şeydir ben sadece size hayvanların ölmemesi için yardımda bulunmaya çalışıyorum sen bana ne diyosun benden önce bu sitede kaç kişi var örnek gösterilicek ben bu durumda niye kendimi örnek göstereyim o hayvanları bi nevi siz öldürdünüz bu lafı söylemeden sizin anlamanız için çalışıyodum ben başka hayvanlarında canını kurtarmaya çalışıyorum sadece sen bana 2 yaş büyüksün diye hava atma gibisinden laf ettin diye bende sana kuşçu abilerimin yanında büyüdüm o yüzden bu konularda deneyimli olduğumu anlatmaya çalıştım sen şimdi neler diyosun tekrar söylüyorum önce düzgün kümes sonra kuş beslemek ayrıca iyi kuşçuyum dediğimi nerden çıkardın sadece güvercinleri beslemenin sorumluluğunu alabiliyorum dedim

Ben burada kötü bir lafmı eettim şimdi bundan sonra sorun olursa buraya yazma lütfen özelden mesaj gönder sonra polemik yaratma ben sana burada karşı çıkmadım.

kuscu_mustafa' Alıntı:

Selamlar.Mustafa kardeş Aziz kardeşim sana yardımcı olmaya çalışıyor.Kuşlarını sansar boğmuş olabilir.Ama bide şöyle düşün.O kuşları sen kafese kapatmasaydın onlar savunmasız kalmazdı.Böylece sansar boğamazdı onları değilmi.Aziz kardeşimin demek istediği istediğin kadar güzel kuşların olsun kümesin sağlam olmadımı hepsi bir gecede gidebilir.Kendini kuşlarının yerine koy.Sen gece yatarken çatıdan kafana su damlasa rahatsız olursun değilmi?Önce rahat edecekleri bir kümes ondan sonra zaten içine muhakkak güvercin olur içinde.Saygılar...

Mesut YURTTAŞ' Alıntı:
kuscu_mustafa' Alıntı:

Selamlar.Mustafa kardeş Aziz kardeşim sana yardımcı olmaya çalışıyor.Kuşlarını sansar boğmuş olabilir.Ama bide şöyle düşün.O kuşları sen kafese kapatmasaydın onlar savunmasız kalmazdı.Böylece sansar boğamazdı onları değilmi.Aziz kardeşimin demek istediği istediğin kadar güzel kuşların olsun kümesin sağlam olmadımı hepsi bir gecede gidebilir.Kendini kuşlarının yerine koy.Sen gece yatarken çatıdan kafana su damlasa rahatsız olursun değilmi?Önce rahat edecekleri bir kümes ondan sonra zaten içine muhakkak güvercin olur içinde.Saygılar...
teşekkürler mesut bey benim anlatmak istediğimde tam buydu ama arkadaşım beni polemik çıkaratığımı söylüyor :haha:

bilader kümeste limon kasası yok son kullanma tarihin geçmiş sen yazmısın kral sayalar diye kafalarını kopar at limon kasalarını parçala sobaya at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri