izmitten eski oyun kuşları.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşcu_41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
kuşçu_41

Ekli dosyalar

• DSC00854.jpg
    DSC00854.jpg
    2.8 MB · Görüntüleme: 1,298
  • DSC01317.webp
    DSC01317.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,311
  • DSC00834.webp
    DSC00834.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,319
Maşallah Güzel Kuşlar Allah Kaza bela VermesiN. Ala oyunLu mu? Bana bir çift oyunLu ala Lazım yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum. özeL mesaj atın. İçime dert oLdu yaw bi oyunlu ala uçuramadım.

yorumun için tşklr ala dişi kendi yavrum oyunu falan güzel...

SAYGILAR...

UFUK NEŞE....

maş. güsel kuşlar allah uzun ömür wersin
KUBİLAY saygılarımla........

tşklr saol yorum için...

SAYGILARIMLA...

UFUK NEŞE....

Re: izmitten eski oyun kuşları...

kuşcu_41' Alıntı:
seferli bir takım dumanlı erkek ve ballı dişi yumurtaya kovalıyo... :tamam:
bende izmitte oturuyom hemşerim abimi diyeyim yasını belirtmemişsin sanırım her neyse.ama şu anda balıkesirdeyim okuldayım mayısın ilk haftası izmite gelicem yıldırayın mezatına takılıyom ben ballı dişiye ne istersin kuş muayyer mi?ama öncelikle satmayı düşünürmüsün.izmitten dün döndüm sakaryalılardan senin ballının aynısı aldım hafif lekesi vardı dün kacırdım en son mahallede dolanıyordu :(

bende yıldıray abinin mezatına takılıyorum hep hatta dün ayda bir vardı iyi kuş günü ordaydım yaşım 18 ballı dişiye her türlü garanti veririm ama satılık degil zaten yavruları var.msn kullanıyosan [email protected] ekle konusuruz bu arada senın isim ney ve izmitin neresinde oturuyosun ????

SAYGILAR....

UFUK NEŞE...

alaların hastasıyım

sağlıklı günlerde uçurursunuz umarım.Videolarını paylaşma imkanınız varsa daha mutlu oluruz.Gerçi videoya almak denk getirmek de çok sıkıntılı ve zor bir iş.Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.

inş. videolarınıda paylaşıcam hep birlikte izlicez..

saygılar..

UFUK NESE

Geri