Kactilar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fenerbahcem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
silik dumanlı' Alıntı:
kuşunu geri aldığına cok sevindim insallah bir daha kaçmaz ali abi

Cok sagol guzel kardesim , aslinda kumese birdaha sokmayacaktim onu ama disisi baya garip kalmisti ve bugun gordugumde dayanamdim gittim sordum kusu.Eger o disiye hemen hemen ayni renkte bir erkegim olsaydi yemin ediyorum gidip istemezdim.Neyse buda bana bir ders olsun , birdaha kolay kolay yeni gelen kuslari ucurmam.
Tesekkurler.

abi tek isteğim geri gelmeleri ama pek te sanmıyom abi sen daha iii bilirsin ama bi işte kural budur kaçtımı söversin yakaladın mı? sewinirsin ama allahtan ümid kesilmez
KUBİLAY saygılarımla.......

abi snn adına sewindim abi sen bunların kanadını kırp istersne :evet:
KUBİLAY saygılarımla.......

Kuşların kaçmasının veya başkası tarafından çekilmesinin en buyuk sebebı kuşların aç uöurulmasıdır.

Bunu nerden bılıyorum?

Bana gelen kuşların hepsi açlıktan kırılacak gibi anında kümese dalıyorlar. Önlerine bıraz yem attıgımda deli gibi yıyorlar. Ee boyle olunca kuşun baska evlere, başka kuşlara gitmesi gayet dogal.

unutmayın açlık her türlü ihtiyactan önde gelen bir durumdur.

Kuşlarınızı aç aç ucurmayın.

aga ilk önce geçmiş olsun bu durum bizim bi arkadaşın başınada geldi.İlk önce biz kuşu saldık çatıdan kuş kaçtı baya uzağa gitti arkadaş dedi bu kuş bidaha geri dönmez sonra kümesi kapadık yarım saat sonra baktın kuş ta nerden gelmiş ama baya uzaklaşmıştı biz görüyoduk çatı da yüksek ti kuş geldi sonrada kümese koyduk ama ogün bi tane mavide kaçtı :hungur:

Geri