kanadı düşük

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ersinsars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ersinsars

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ersin sarsilmaz
Meslek
otomotiv
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bana arkadasım bır cıft mat sabunı verdı damızlık fakat dışısınde bı rahatsızlık oldugu malum sol kanadı kuyrugunudan asagıda dusuk vazıyette devamlı bana geleli iki hafta oldu hala aynı erkegıne yaklasmıyo bıde tıtrıyo yem yemesı ıyı oyunlu bı kus bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz.

kimikuş kanadını düşürür veya kuşşun halsizdir

Öncelikle Selamlar
Bende ilk başladığımda bilmiyordum benimde kuşumun kanadı düşüktü ve kamburlaşıp şişiyordu ve titriyordu kuşçuluğa yeni başladığım için ne yapmam gerektiğini bilmiyordum kuşu başka bir kuşçu arkadaşıma verdim o besliyordum 2-3 hafta sonra sordum öldü dedi.Fazla uzatmayayım kısacası kümesin temizliği vitamin ve minarel gibi ihtiyaçlarını karşılamalısın kanadı düşük kuşuda yavrularını alırsan iyi olur diye düşünüyorum
SAYGILARIMLA

Ayni sorun benim donush kushumdada var ne yapicami bilmiyorum bilen ustalar ayrintisiyla yazarsa cok makbule gecer :)

bende 1,5 aydır güvercin bakıyorum bu işte yeniyim , banada çift kuş verildi ve kuşlar yaklaşık 1 ay hasta gibi durdu tüyleri kabarık durgun vs kuşlar yer degiştirince bu tür şeyler olabiliyor şuan çok iyiler Allah a şükür bir sorunları kalmadı, sizin kuşta yer degişikliginden olabilir strese baglı falan...

Geri