KARA_AKBAŞ baskacı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan koruma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

koruma

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet
Meslek
güvenlik
İlgi Alanı
Diğer
[No message]

Ekli dosyalar

[No message]

Ekli dosyalar

• Goruntu(1037).webp
    Goruntu(1037).webp
    202.7 KB · Görüntüleme: 1,158
[No message]

Ekli dosyalar

• Goruntu(457).webp
    Goruntu(457).webp
    219.4 KB · Görüntüleme: 1,161
[No message]

Ekli dosyalar

• Goruntu(772).webp
    Goruntu(772).webp
    158.7 KB · Görüntüleme: 1,109
[No message]

Ekli dosyalar

• Goruntu(851).webp
    Goruntu(851).webp
    193.9 KB · Görüntüleme: 1,192
[No message]

Ekli dosyalar

• Foto1252.webp
    Foto1252.webp
    418.9 KB · Görüntüleme: 1,047
Selamlar
Mehmet bey kuşlarınızın maşallahı var allah nazardan saklasın sağlıklı bol yavrulu günler dilerim...

Merhaba Mehmet bey;
Akbaş kara baskalarınız güzel maşallah, paylaşımınızın devamını dilerim.

Selamlar Mehmet Bey,

Dolu kanat baskalarınızın kostümleri ve renkleri çok hoş ve güzel allah nazardan korusun profilinizde nerede ikamet ettiğinizi yazmamışsınız belirtebilirmisiniz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Arkadaşlar kuşların gagaları uzun değilmi. Bu şekildemi olması gerekiyor baskaların yoksa daha kısa gagalımı. Baskalar hakkında ndetaylı bilgi verirseniz sevinirim.

Selamlar Hüseyin Bey,

Resimlerdeki baskaların ağırlıklı on plana çıkanları yavru baskalar onların gagaları erişkin baskalara göre daha büyük görünürler.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

basoglanh' Alıntı:
Arkadaşlar kuşların gagaları uzun değilmi. Bu şekildemi olması gerekiyor baskaların yoksa daha kısa gagalımı. Baskalar hakkında ndetaylı bilgi verirseniz sevinirim.

yooo gagaları normal sadece resımdekı kuşların çogu yavru kızması oyuzden saden baska bango gibi kısa gaga olmas azcık daha uzundur

slm yorum yapan herkese teşekkür ederim ilgilerinizden dolayı kuşların hepsi kendi yavrum ayklarından belli olur çift markalıdır ileriki zaman da kümes teki lerin hepsininin fotosunu koyacam . orda önce yavru halini koydum sonra büyümüş halini damızlık halini daha resmini koymadım hepsi kızma nasıl değişim yaşadığını göresiniz diye teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan dolayı :)))

Ekli dosyalar

ben bayrampaşa yıldırım mahallesinde ikamet etmekteyim

Ekli dosyalar

• Foto1210.webp
    Foto1210.webp
    488.5 KB · Görüntüleme: 482
BAYRAMPAŞA YILDIRIM MAH. İkamet adresim

Ekli dosyalar

• Foto1220.webp
    Foto1220.webp
    519.9 KB · Görüntüleme: 495
satılık varsa baskalarınızdan paslasa biliriz guzel araplarım var ( mardin)

Ekli dosyalar

• 18102008543.webp
    18102008543.webp
    10 KB · Görüntüleme: 409
[No message]

Ekli dosyalar

• Foto1203.webp
    Foto1203.webp
    422.3 KB · Görüntüleme: 443
abi senin kusun daha yavruluktan yenı cıkmıs o yuzden gaga sı o sekıl ilerde annesi babası gibi duzelicek:D

yha bende dün bi tane yakaladım kara baska tek kafa
acaba bunların genel olarak fiyatları nelerdir

slm ben ıstanbulda oturuyorum eger satılık bır cift akbas baskan varsa alamayı dsunuyorum fiyat ne olur?
adım savaş.

S.A mehmet bey kuşlarınız super görünüyor yavrularında aynı model oluşu ırkının saf ve sağlam oluşunun göstergesidir.inşallah bol sağlıklı yavrular alırsın.saygılar .ÖMÜR DENİZ.

gagalar biraz uzun ama cok uzun zamandır BU KADAR GÜZELLERİNİ GÖRMEDİM MAŞALLAH ALLAH KÖTÜGÖZDEN NAZARDAN ESİRGESİN bütün baskacılar bi gün böyle baska beslerde bunlarında ne kıymetli ne güzel oldukları tekrar hatırlanır.

fiyatları nekadar yağlı karabaska olanları çifti

sLm gercekten güzel baskalar.bol yavru almanız dilegiyle.UŞAK'TAN SERDAR ARSLAN...

merhaba mehmet arkadaşım kuşların çok güzelmiş bol sağlıklı yavrular bunlardan elinde fazla varmı satmayı düşünürsen görüşmek isterim saygılar.....

selamlar iste dolu kanat baska bunlar, baskacı volkan baska görsün ?

arkadaş kuşlarının maaşlahı var allah nazardan saklasın nerdensin arkadaş bende baskacı olaraksatılık kuşlarından varsa alırım çünkü bizim buralarda pek fazla yok İZMİR MENEMENDEN kuşçu yasef

Geri