KARA_AKBAŞ baskacı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan koruma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
maaşallah akbaşlar çok güzel.Allah gönlünüze göre versin...

maşşallah dolukanatlarınız bi harika ne zamandır duruş olarak görünüm olarak böyle güzellirini görmemiştim allah nazarlardan saklasın bol yavru almanız dileğiyle burdur dan selamlar ve saygılar.............

Masallah guzel kuslar..Tuyleri kadar ömürleri olsun.

savasklk26' Alıntı:
slm ben ıstanbulda oturuyorum eger satılık bır cift akbas baskan varsa alamayı dsunuyorum fiyat ne olur?
adım savaş.

savaş arkadaşım satılık tabiki var ama buradan olmaz telefon vereyim ararsan görüşür bakarsın hoşuna giderse alırsın kuşlarımın kan olarak çok sağlamdır ....gsm :0535xxxxxxx

gördüğüm en kaliteli baskalar.

[No message]

Ekli dosyalar

• 27062009200.webp
    27062009200.webp
    22.8 KB · Görüntüleme: 607
MEHMET BEY SELAMLAR İZMİRDEN YAZIYORUM SİZE KUŞLARINIZ HARİKA HARİKA HARİKA MÜKEMMELLER ABİ HELEKİ BİRİNCİ RESİMDEKİ 1 ÇİFT SÜPERLER.BEN SİZDEN BİRİNCİ RESİMDEKİLERİN AYARINDA BİR TAKIM EŞLİ OLARAK TEMİN ETMEK İSTERİM.MSN ADRESİNİZ YADA TELEFONUNUZU VERİRSENİZ.GÖRÜŞMEK İSTERİM.İZMİRDEN SELAM VE SAYGILAR

teşekkürler ilgi ve alakanızdan dolayı [email protected] msn adresim bu ....not site içerisinde benim verdiğim telefon nolarımı xxxxxx leyen gökay adlı arkadaş sen necisin bu sitede bi daha benim yazdıklarıma xxxx lersen sana çok büyük laf yapacam bilgin olsun ..başka sitemiyok

sen kendine gelince fiyat veriyon sanki kuş besleyen birisisin onun bunun kuşunu resim koyarak ollmaz bu işler
gökay bey...

satılık 1 veya iki tane çift satcam herkese duyrulur......

Geri