KARAÇİL DOLAPÇI GÜZELLİK YARIŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 40K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarışmaya katılan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.........bu ıspartada,denizlide ve burdurda dolapçı besleyen arkadaşlar kayıplara mı karıştılar.........katılım sadece uşaktan bu mutluluk verici,allaha emanet olun arkadaşlar.....

talıp kardesım .aramıza hosgeldın sen gıbı kusunda ıddalı pozlar vermıs .bol sanslar .ıyı olan kasansın.

Katılımda UşAk'taki yogun gerçekten gurur verici.Katılımcı arkadaşlara bol şansss.

..................:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:..................

butun hemşerilerime slm bu yarışma sadece uşak icin yapıldı galıba herkese bol şanslarrr... dıliliyorum.

Bunlarda benden olsun arkadaşlar. Resimlergeçen yıldan kalma ama idare edelim artık. :tamam:

Ekli dosyalar

• dsc00581td9.webp
    dsc00581td9.webp
    159.4 KB · Görüntüleme: 1,368
  • dsc00576nc2.webp
    dsc00576nc2.webp
    193 KB · Görüntüleme: 1,368
  • dsc00573ye3.webp
    dsc00573ye3.webp
    205 KB · Görüntüleme: 1,361
sLm Ali osman kardeşim erkegin maşallahı var.şimdiden bol şans.

...................:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:......................

arslan64' Alıntı:
sLm Ali osman kardeşim erkegin maşallahı var.şimdiden bol şans.

...................:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:......................
sagol kardesim tesekür ederim aceleyle aksam bir kac fotoraf cektim ıspartadan kimse katılmıyor demesinler diye iyi olan kazansın yarısmaya katılan arkadaslara tesekür ederim

osman kardesım karacıl erkegın cok guzel masaalllah

[No message]

Ekli dosyalar

• IMG0019A.webp
    IMG0019A.webp
    17.6 KB · Görüntüleme: 1,534
alıosman kardeşim erkegin gercekten güzel boll şanssss usaktan saygılar (fotekss)

sLmm oylama ne zaman başlıyor acaba.herkese bol şans.

...................:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:.......................

pic1186.jpg

pic1187.jpg

pic1188.jpg

Güzel kuş.şimdiden bol şans.

.................:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:.......................

maşallah hepsı bırbırınden guzeller ya katılan abilere başarılar inş katılım dahada artarr..

katılan bütün yarışmacılara başarılar dilerim maaşallah kuşlar hepsi birbirinden güzeller şimdiden hangisine oy verelim diye kararsız kalmaya başladık :D

tesekurler kardeşim senin kusununda masallahı var sanada bol şans katılan arkadaşlara iyi şanslar diliyorum

Merhabalar bu dolapçi kaplanları çok seviyorum özellikle''beyazlıkları fazla olanları bu rengi çok harika Edirne de bir yetiştiricimizde var zaman buldukça görmeye gidiyorum çok güzel bir ırk çokta ahlaklılar tüm yetiştirenleri tebrik ederim nefis kuşlar gördükçe inanın içim gidiyor harika kuşlar:(

ahmett1988' Alıntı:
bu da üstekının kardeşi

Güzel kostümlü bir kuş.Daha kaliteli resimlerini çekebilirseniz umarım derece alabilir.Başarılar.Saygılar...

MAŞALLAH YARIŞMADAKİ KUŞLARIN HEPSİ BİRİBİRİNDEN GÜZEL BESLEYEN TÜM ARKADAŞLARI KUTLARIM VE YARIŞMADA BAŞARILAR DİLERİM HERZAMAN OLDUĞU GİBİ HAK EDEN KAZANSIN

KARACİL ERKEK

Ekli dosyalar

• 100_1081.webp
    100_1081.webp
    73.3 KB · Görüntüleme: 2,146
Herkeze başarılar kuşların hepsi birbirinden göz kamaştırıçı bütün katılımcılara bol şans

maşallah vedat bey kuşunuz guzel şimdiden başarılar

Oylama Uygulamasına Gecileceginden Konu Kilitlenmiştir. Resim Ekleme Suresi Dolmustur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri