muygun
Üye
- Ad Soyad
- Mehmet UYGUN
- Meslek
- Öğretmen
- İlgi Alanı
- Balıklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seninkiler kadar olmasada var bizde de kardeşim işte nede olsa macırız be kızan ama istediğimiz gibi uçuramıyoz bunları malum her taraf apartman.hepimize bol yavrulu sezonlar.memlekete selamOVAKENTLİ' Alıntı:vay hemşerim ne kuşların varmış saklıyosun bizden...ödemiş kuşu oldugu nasılda belli..kırmızı dişiye bayıldım ayrıca..allah nazardan saklasın.bol yavrulu bir sezon dilerim mehmet abim.memleketten saygılar..
dönmeyen dönek görünümlü kuşlara yem vermem ben hepsi dönüyo.2 yaşına gelene kadar hepsi uçuruldular, damarı ve dönüşleri denenerek damızlığa çekildiler artık eskisi kadar sık uçurulmuyolar.nasipse artık yavrularını uçurcaz bu sezontakla17' Alıntı:kuşlar güzel görünüyor döneşleride iyilerse mükemmel olurlar saglıklı kümesler
hiç pembe vermediler 3 ağız yavru aldım onlardan hep kara gelinalı veriyolar.şimdi bakıcılık yapıyolar artıkOVAKENTLİ' Alıntı:mehmet abi bu en son resimde kırmızıyla gelinalı mı eşli?abi bunlar pembe yavru verirler öle degil mi?
eyvallah hepimize iyi sezonlarcaner_22' Alıntı:maşallah kuşlarınız güzel bol yavrulu günler dilerim.kocaelinden selamlar
nasipse uğrarım arkadaşım.hem meslektaşız hem branştaş.hakay' Alıntı:Merhabalar Mehmet öğretmenim.Kuşlarınız gerçekten vasıflı...bende acizane 88 den beri besliyorum,büyük bir keyif ve beraberinde tutku getirdiğini bilirim.Denizli merkezde beslemekteyim,yolunuz düşerse beklerim.(Hocam bende Türkçe öğretmeniyim,saygılar...)
sağol arkadaşım.verimli bir sezon oldu bu yıl epey çoğalmışlar yeni yavruları tüylerini düzünce ekliycem siteyeumut coşkun' Alıntı:selamlar
mehmet hocam döneklerinin maşaallahı var allah sağlıklı beslemek nasip etsin
denizliden saygılarımla