KAVALALARIM(dönekler)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muygun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

muygun

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet UYGUN
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
Balıklar
ödemiş'te dönüşün yanısıra kostüm de önemlidir.

Ekli dosyalar

• gök dişi.webp
    gök dişi.webp
    29.6 KB · Görüntüleme: 3,828
  • gök erkek.webp
    gök erkek.webp
    18.4 KB · Görüntüleme: 3,881
  • kavala p bonc.webp
    kavala p bonc.webp
    17.1 KB · Görüntüleme: 3,872
kırmızı

Ekli dosyalar

• kırmızı erkek.webp
    kırmızı erkek.webp
    24.2 KB · Görüntüleme: 3,827
  • kırmızı k dişi.webp
    kırmızı k dişi.webp
    25.7 KB · Görüntüleme: 3,851
  • deve kırmızı.webp
    deve kırmızı.webp
    33.7 KB · Görüntüleme: 3,824
siyah

Ekli dosyalar

• koca dişi.webp
    koca dişi.webp
    27.8 KB · Görüntüleme: 3,881
  • p boncuklu.webp
    p boncuklu.webp
    41.2 KB · Görüntüleme: 3,935
  • ufak erkek.webp
    ufak erkek.webp
    34.5 KB · Görüntüleme: 3,892
siyah

Ekli dosyalar

• koca erkek.webp
    koca erkek.webp
    23.7 KB · Görüntüleme: 3,886
Maaşallah Mehmet Hocam kuşlarınızın hepside "ben burdayıp" diyor adeta.. Allah tüyleri kadar ömürler versin.. Hakkınızda hayırlısı olması dilekleriyle..

.........SİNAN ÖZTEKİN.........

siyah

Ekli dosyalar

• ift.webp
    ift.webp
    24.9 KB · Görüntüleme: 3,839
kırmızı siyah

Ekli dosyalar

vay hemşerim ne kuşların varmış saklıyosun bizden...ödemiş kuşu oldugu nasılda belli..kırmızı dişiye bayıldım ayrıca..allah nazardan saklasın.bol yavrulu bir sezon dilerim mehmet abim.memleketten saygılar..

OVAKENTLİ' Alıntı:
vay hemşerim ne kuşların varmış saklıyosun bizden...ödemiş kuşu oldugu nasılda belli..kırmızı dişiye bayıldım ayrıca..allah nazardan saklasın.bol yavrulu bir sezon dilerim mehmet abim.memleketten saygılar..
Seninkiler kadar olmasada var bizde de kardeşim işte nede olsa macırız be kızan :) ama istediğimiz gibi uçuramıyoz bunları malum her taraf apartman.hepimize bol yavrulu sezonlar.memlekete selam

a.s mehmet abim.selamını sölerim memlekete.allaha emanet ol.görüşürüz.

kuşlar güzel görünüyor döneşleride iyilerse mükemmel olurlar saglıklı kümesler

Maşallah kostümleri hoş kuşlar. Allah sağlıkla besleyip uçurmayı nasip etsin.

takla17' Alıntı:
kuşlar güzel görünüyor döneşleride iyilerse mükemmel olurlar saglıklı kümesler
dönmeyen dönek görünümlü kuşlara yem vermem ben hepsi dönüyo.2 yaşına gelene kadar hepsi uçuruldular, damarı ve dönüşleri denenerek damızlığa çekildiler artık eskisi kadar sık uçurulmuyolar.nasipse artık yavrularını uçurcaz bu sezon

güzeller maşallah

mehmet abi bu en son resimde kırmızıyla gelinalı mı eşli?abi bunlar pembe yavru verirler öle degil mi?

maşallah kuşlarınız güzel bol yavrulu günler dilerim.kocaelinden selamlar

OVAKENTLİ' Alıntı:
mehmet abi bu en son resimde kırmızıyla gelinalı mı eşli?abi bunlar pembe yavru verirler öle degil mi?
hiç pembe vermediler 3 ağız yavru aldım onlardan hep kara gelinalı veriyolar.şimdi bakıcılık yapıyolar artık

caner_22' Alıntı:
maşallah kuşlarınız güzel bol yavrulu günler dilerim.kocaelinden selamlar
eyvallah hepimize iyi sezonlar

s.a hocam iyi geceler kuşlarınız maşallah çok saglıklı ve güzeller denizlide görmüştüm enson ordada macırlar besliyor ama denizli genelinde çok yaygın bir ırk ben dolapcıları tercih etsemde bunlarda çok vasıflı ırklar size bol yavrulu saglıklı başarılı bir sezon dilerim balıkesirden saygılar.

evet genelde macırlar besler bende de macırlık olduğu için kan mı çekiyo ne illa kümesimde bikaç çift bulundururum.

bu kuşlar gerçekten çok güzel ender yapıda kuşlar eminimki havadada performansları çok iyidir.hocam bende fetiyede besliyorum.gökler çok güzel bunlardan yavru aldın mı hiç.

kendileri gibi geliyormu?

uzun zamandır güzel bir gök erkek arıyordum fotodakini yavruyken hediye etti bi abimiz yeni eşlendiler 2-3 güne kadar çıkar yavruları.kendileri gibi gelmezse yavru erkeği değiştiririz dişi mayer erkeğin soyuda bildiğimiz kuşlar aynı gelmesi lazım

Merhabalar Mehmet öğretmenim.Kuşlarınız gerçekten vasıflı...bende acizane 88 den beri besliyorum,büyük bir keyif ve beraberinde tutku getirdiğini bilirim.Denizli merkezde beslemekteyim,yolunuz düşerse beklerim.(Hocam bende Türkçe öğretmeniyim,saygılar...)

hakay' Alıntı:
Merhabalar Mehmet öğretmenim.Kuşlarınız gerçekten vasıflı...bende acizane 88 den beri besliyorum,büyük bir keyif ve beraberinde tutku getirdiğini bilirim.Denizli merkezde beslemekteyim,yolunuz düşerse beklerim.(Hocam bende Türkçe öğretmeniyim,saygılar...)
nasipse uğrarım arkadaşım.hem meslektaşız hem branştaş.

selamlar
mehmet hocam döneklerinin maşaallahı var allah sağlıklı beslemek nasip etsin
denizliden saygılarımla

umut coşkun' Alıntı:
selamlar
mehmet hocam döneklerinin maşaallahı var allah sağlıklı beslemek nasip etsin
denizliden saygılarımla
sağol arkadaşım.verimli bir sezon oldu bu yıl epey çoğalmışlar yeni yavruları tüylerini düzünce ekliycem siteye

usta masallah kuslarım mukkemmel duruyolar hele gok akbaslara hasta kaldım hbrın olsun :p bolyavrulu sesonlar tuylerı kadar omurlerı olsun :heyo: (İZMİRLİ ALİÇO) :heyo: GOCMENMISINIZ BIDE????????????*

sağol arkadaşım.verimli bir sezon oldu bu yıl epey çoğalmışlar yeni yavruları tüylerini düzünce ekliycem siteye[/quote]

selamlar

mehmet hocam yavrular tüylerini düzmedimi daha eklede görelim artık

saygılarımla

hocam kuşların mahşallahlığı var tam görülmeğe değer kuşların var denizli tavastan emin

SELAMLAR

Geri