KAVALALARIM(dönekler)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muygun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
ALİŞEN' Alıntı:
usta masallah kuslarım mukkemmel duruyolar hele gok akbaslara hasta kaldım hbrın olsun :p bolyavrulu sesonlar tuylerı kadar omurlerı olsun :heyo: (İZMİRLİ ALİÇO) :heyo: GOCMENMISINIZ BIDE????????????*
sağolasın.muhaciriz.malum dönekler muhacir kuşu olarak bilinirler

emintiver' Alıntı:
hocam kuşların mahşallahlığı var tam görülmeğe değer kuşların var denizli tavastan emin

SELAMLAR
sağol emin arkadaş.daha güzelleri senin olsun

HOCAM ÇAKALLARINA HASTA OLDUM. MAAŞALLAH DİYİM. AMAN NAZARIMIZ DEĞMESİN. UZUN ÖMÜRLÜ, BOL YAVRULU OLSUNLAR İNŞALLAH. ALLAH DOYA DOYA UÇURMAYI NASİP ETSİN... SELAMLAR...

MURAT ÇATALTAŞ' Alıntı:
HOCAM ÇAKALLARINA HASTA OLDUM. MAAŞALLAH DİYİM. AMAN NAZARIMIZ DEĞMESİN. UZUN ÖMÜRLÜ, BOL YAVRULU OLSUNLAR İNŞALLAH. ALLAH DOYA DOYA UÇURMAYI NASİP ETSİN... SELAMLAR...
sağol arkadaş daha güzelleri senin olsun.yerde de havada da güzellerdir gerçekten

Kostüm olarak değerlendirirsek 10 üzerinden 10 tabikide :D
Gerçekten kırmızıakbaşlarınızı ve gökakbaşlarınızı çok beğendim

iyi günlerde besleyin İnşallah.

dizlek' Alıntı:
Kostüm olarak değerlendirirsek 10 üzerinden 10 tabikide :D
Gerçekten kırmızıakbaşlarınızı ve gökakbaşlarınızı çok beğendim

iyi günlerde besleyin İnşallah.
sağol genç arkadaşım

abi 2010 modellerin resimleri yok mu?

Hocam kuşlara maaşallah, kuşlarınızın dönüşleri hakkında bilgi verirmisiniz,geldileri nedir, güzel ve bakımlı duruyorlar.

arkadaşım kuşlardan ayrı olduğum için uçuramıyorum.kuşlar ödemişte ben afyondayım yazdan yaza görüyoruz.ama hepsi denenmiş kuş , yusyuvarlak açılır dönerken göbekleri.hiçbiri sivri dönmez.siyahlar tek damar zaten.

Sizde benim gibi aynı dertten muzdaripsiniz, bende meslek icabı Samsundayım,sizin gibi yazdan yaza döneklerimle ilgileniyorum.Buarada komşu sayılırız bende Tireliyim,yazları Tirede geçiyor genelde.Fırsat olursa kuşlarınızı görüp seyretmek isterim.Tireyede beklerim herzaman.

döneklerim ödemişte hemşerim.afyonda da besliyorum.dolapçılarım var burda birde arap döneklerim

Kuşlarınızın maşallahı var gerçekten, benimkilerin bu kadar güzel kostümleri yok malesef. Şimdi kuşlarınıza bakınca içim gitti adeta :) Tekrar maşallah , bol yavrular ..

KUŞLARIN MAAŞALLAHI VAR. ALLAH NAZARDAN, KAZADAN, BELADAN ESİRGESİN. BOL VE SAĞLIKLI YAVRULAR; KAZASIZ BELASIZ UÇURMALAR NASİP ETSİN. ÖZELLİKLE DİŞİ ÇAKALA HASTA OLDUM. BEN ÇAKAL VE PAL HASTASIYIM. BUNLARA ÖZELLİKLE DİKKAT EDERİM. İZMİRDEN MURAT... SELAMLAR, SEVGİLER...

mehmet abi nasılsın.uzun zamandır görüşemedik.kuşlar nasıl yavru alabildin mi bu sene..görüşmek üzere.slm

OVAKENTLİ' Alıntı:
mehmet abi nasılsın.uzun zamandır görüşemedik.kuşlar nasıl yavru alabildin mi bu sene..görüşmek üzere.slm
eyvallah hemşerim.yavru malesef alamadık.aslında aldık fakat genç hastalığında öldü hepsi.üstüne üstlük bide damızlık dişiyi kaçırdık.soğudum artık kavalalardan.4 çift kaldı onlarda bakıcılık yapıyolar

muygun' Alıntı:
OVAKENTLİ' Alıntı:
eyvallah hemşerim.yavru malesef alamadık.aslında aldık fakat genç hastalığında öldü hepsi.üstüne üstlük bide damızlık dişiyi kaçırdık.soğudum artık kavalalardan.4 çift kaldı onlarda bakıcılık yapıyolar
HAYIRLISI OLSUN MEHMET ABİ,DÖNEKTEN VAZGEÇEMEZSİN SEN YİNE.NEDE OLSA KAN ÇEKİYO...

on numara kuşların var maaşallah ! böyle kuşlar pek yok artık , hayrını gör , bizde görelim :))

slm maşallah

denizlitavasalikastallı' Alıntı:
sağol.geçmişte kalan güzellikler bunlar artık dönek beslemiyorum.

Geri