selahattin
Üye
- Ad Soyad
- selahattin karadavut
- Meslek
- güvenlik
- İlgi Alanı
- Kediler
tabi neden olmasın saygılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sevgılı alı bunu yapan kuslar olmamıs oldugunu gosterır zaten sımdıye kadar genelde hep olmamıs yenı baslıyan bana denk geldı bakarsan kusa seslı bı kus takla gıtıgı mesafeyı anlayamadım ama az ruzgar dıyorlar ya gelıyo ruzgarda kus salanır bu beklıyo taklayı vurursa usta da altan roketle dıyor ozaman ruzgar etkılemıyor ben ce kus yayıyor kendını neyse sahıbının emegıne saglık zaten kımde 4/4 luk kus var tuyu kadar hayrını gorsunalidemirsmm' Alıntı:kardeş kuşlarınızın maşallahı var, damarı sağlam kuşlar, yanlız bişeye deyinmek istiyorum ; kuşların hemen hemen hepsinde fişeklerde bi hırssızlık mevcut, yani kuş dama sokulunca gitsemmi gitmesemmi diye bikaç saniye düşünüp ağırdan alıyor fişeği, onun haricinde kuşlar çalışılacak beslemeye değer değerli kuşlari, elinize emeğinize sağlık saygılar...
kavakpınarlı coşkun' Alıntı:emegine saglık kardeş güzel kuş kanat seside güzel idman yaptırısan daha güzel olacaktır inşallah devamını bekleriz