tolgahan
Üye
- Ad Soyad
- tolgahan cokyasar
- Meslek
- otomobil sanayi
- İlgi Alanı
- Kuşlar
ben o zaman ben gideyimde kusuma bir podyum yapayim ;-)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tolgahan' Alıntı:GUNUMUZDE COK AZ BULUNAN VE BENIM ILK DEFA SAHIP OLDUGUM .Tolgahan kardeş yanlis olmasin artik oylede az bulunmuyor bende 7 tane bir arkadisimdada 16 ustunde var.
valla koskoca 5 milyonluk izmirde yok denilecek kadar az hatta cogu kisi hatirlamakta zorluk cekiyor seninkinlerde eski kuslar olsa gerekkanazon' Alıntı:tolgahan' Alıntı:GUNUMUZDE COK AZ BULUNAN VE BENIM ILK DEFA SAHIP OLDUGUM .Tolgahan kardeş yanlis olmasin artik oylede az bulunmuyor bende 7 tane bir arkadisimdada 16 ustunde var.
XKUSX' Alıntı:Hatasız bir kara kafa kara kuruk oyum sizin olabilir.Keşke paçasıda siyah olsaydı ama genede güzel kuş.
masallah guzel kus kesmesi olsun kuyrugu olsun tek kusuru var gagasi biraz koyu beyaz olsaymis ya da gaga ucu sade siyah olsaymis 10 uzerinden 9,5 kesinlikle.dizgin' Alıntı:kara kafakuyruk daha 1 yasında bıle deıl sanırım 9 aylık falan ama masallahları var kusların erkek olan yawrurı yapılı oluyo yorumlar ıcın tskler ama sansımızın az oldugunu dusunuyorum katılım cok fazla heralde rekabet gzl olucak ...