KELEBEK YARIŞMASI ŞAMPİYONU Serkan BONCUK !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
YILIN KELEBEK YARIŞMASI ŞAMPİYONU

Serkan BONCUK , Kırmızı Baska'sı

Kuscular.ORG ailesi Olarak Seni Tebrik Ediyoruz..

:oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley:

Yarışmaya Katılan Diğer Bütün Arkadaşlara, ve oy verme esnasında bizlere yardimci olan diger kullanicilarimiza Kuscular.ORG ailesi olarak sonsuz Tesekkur Ederiz..

Kuscular.ORG yönetimi.

Ekli dosyalar

• Serkan Boncuk Kırmızı Baska 1.webp
    Serkan Boncuk Kırmızı Baska 1.webp
    36.3 KB · Görüntüleme: 3,037
  • Serkan Boncuk Kırmızı Baska 2.webp
    Serkan Boncuk Kırmızı Baska 2.webp
    53.8 KB · Görüntüleme: 2,963
  • Serkan Boncuk Kırmızı Baska 3.webp
    Serkan Boncuk Kırmızı Baska 3.webp
    43.2 KB · Görüntüleme: 2,953
tebrikler SERKAN BONCUK başarılarının devamını dilerim . Kuşcular org'a burdan teşekkürler.

Kuşçular Org Ailesine TEşekkür Etmeden önce ben Ayhan KARATAŞ Abime Teşekkür ediyorum bana Böyle güzel bi kuş Besleme fırsatı verdiği için ve bende onun gibi bursada sayılı kelebekçiler arasına girmeye çalışıyorum buda ayhan abinin desteği ile oluyor bana çok yardımcı oluyor o yüzden kendisine çok teşekkür ediyorum bursanın en iyi baskacısı bence Oy veren Bütün herkese de Çok Teşekkür Ederim ''SrKnbNcK

blueye' Alıntı:
tebrikler SERKAN BONCUK başarılarının devamını dilerim . Kuşcular org'a burdan teşekkürler.

Eyvallah Saolasın senin kuşun da gerçekten çok iyidi

serkancım ikimizde aynı yolda yürüyoruz. SAğolsun ayhan karataş banada çok yardımcı oluyor. Bizler ondan bişeyler öğrenmeye çalışıyoruz.

birinci olan kardeşimizi kutluyor çavbalarının ve başarılarının her daim olmasını diliyorum.tebrikler

ercancan' Alıntı:
birinci olan kardeşimizi kutluyor çavbalarının ve başarılarının her daim olmasını diliyorum.tebrikler

Teşekkürler Ercan Abim "SrKnbNcK

Hayırlı olsun. Hediye olarak VIP üyelik açılmıştır. Yarışmaya katılan herkese teşekkürler.

TEBRİKLER SERKAN KARDEŞİM.UMARIM DAHA NİCE BİRİNCİLİKLER ALIRSIN.ÖNEMLİ OLAN KATILIM VE ARKADAŞLIK.SİTE YÖNETİMİNE DE ÇOK TEŞEKKÜRLER, BÖYLE BİR YARIŞMAYI BİZE DÜZENLEDİKLERİ İÇİN.SAYGILAR...

sezgin 1' Alıntı:
TEBRİKLER SERKAN KARDEŞİM.UMARIM DAHA NİCE BİRİNCİLİKLER ALIRSIN.ÖNEMLİ OLAN KATILIM VE ARKADAŞLIK.SİTE YÖNETİMİNE DE ÇOK TEŞEKKÜRLER, BÖYLE BİR YARIŞMAYI BİZE DÜZENLEDİKLERİ İÇİN.SAYGILAR...
Teşekkürler Sezgin abi saolasın senin kırmızılarda gerçekten mükemmeller hani inşallah bigün gelip görmek nasip olur "SrKnbNcK

Tebrik ederim kardesim,iyi günlerde besle kuslarini insallah.

BOZOGLU

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
Tebrik ederim kardesim,iyi günlerde besle kuslarini insallah.

BOZOGLU

teşekkürler Tahir abi "SrknbNcK

tebrıklerrr serkan kardeşş,inşallah elinden gelenın en iyisini yapmaya devam edersin..

kuscu522' Alıntı:
tebrıklerrr serkan kardeşş,inşallah elinden gelenın en iyisini yapmaya devam edersin..

Teşekkür ederim cihan kardeş sagolasın bişeyler yapmaya çalışıyoz işte "SrKnbNcK

SERKAN kardeşim seni tebrik ederim başarılarının devamını diliyorum N ÇAKIR,

FANTOM' Alıntı:
SERKAN kardeşim seni tebrik ederim başarılarının devamını diliyorum N ÇAKIR,

Teşekkür Ederim Nadir abi "SrKnbNcK

dizgin' Alıntı:
Tebrik ederim arkadasım başarılarının devamını dilerim

Teşekkürler hasan Kardeş "SrKnbNcK

tebrikler kardeşim

polis ali' Alıntı:
Hayırlı olsun Serkan Bey tügü kadar hayrını görün.

Teşekkür ederim M.Ali abi senin kuşda gerçekten mükemmeldi taklacıdan anamam ama senin kuşunu görünce sempatim oldu diyebilirim "srKnbNcK

Kardeşim hayırlı ugurlu olsun allahım daha cok BİRİNCİLİKLER kazanmayı nasip etsın yoLun acık oLsun.. Dogru vede Dursut oLdugun Sürece Herzman Yanında Arkandayım Allah Herkezın GönLüne Göre Versin Kimse Camur at İZİ Kalsın Yapmasın saygıLar :oley: :oley: :oley:

Ayhan KARATAŞ \ BURSA

Geri