KELEBEK YARIŞMASI ŞAMPİYONU Serkan BONCUK !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
1. OLAN ABİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...

............SİNAN ÖZTEKİN.............

selamunaleykum serkan
teprikler ve tesekkurler :oley:
saygilarimla ferhat

mertcanbrs' Alıntı:
Kardeşim hayırlı ugurlu olsun allahım daha cok BİRİNCİLİKLER kazanmayı nasip etsın yoLun acık oLsun.. Dogru vede Dursut oLdugun Sürece Herzman Yanında Arkandayım Allah Herkezın GönLüne Göre Versin Kimse Camur at İZİ Kalsın Yapmasın saygıLar :oley: :oley: :oley:

Eyvallah Ayhan abim senin yardımınla bişeyler yapmaya çalışıyoruz işte millet önemli değil bizim için önemli olan dostluk

polllat' Alıntı:
1. OLAN ABİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...

Eyvallah Sinan kardeşim allah herkezin gönlüne göre versin "SrKnbNcK

Serkan Kardeşim Hak ettin saygıyı görüyorsun sanırım sen daha fazlasın hak ediyorsun ömrün boyunca kuşlarında senin kadar değerli olsun herşey gönlünce olsun bu arada gercekten hak etmişsin kuşlar süper RABBİM izin verise 77 gün sonra görürüm Kal sağLıcakla ...

Samet Ataş' Alıntı:
Serkan Kardeşim Hak ettin saygıyı görüyorsun sanırım sen daha fazlasın hak ediyorsun ömrün boyunca kuşlarında senin kadar değerli olsun herşey gönlünce olsun bu arada gercekten hak etmişsin kuşlar süper RABBİM izin verise 77 gün sonra görürüm Kal sağLıcakla ...

Eyvallah Kardeşim bitirek gelek şu askerlik meselesinide sen macır ben kelebek beslemeye devam yani sen Performance Ben kosTum Hesabı birazcık :)))

Serkan kardeşim birinciliğin hayırlı olsun.Sen her zaman güzellerine layıksın.Tebrik ederim.HAYIRLI TESKERELER:SAYGILAR

tekço' Alıntı:
Serkan kardeşim birinciliğin hayırlı olsun.Sen her zaman güzellerine layıksın.Tebrik ederim.HAYIRLI TESKERELER:SAYGILAR

Teşekkür Ederim Mehmet abi saolasın Şafak 120 Az kaldı bitiyo artık :)

gemlik16avci88' Alıntı:
Tebrik ederim.
İnşallah bizleredde nasip olur.

Saolasın KArdeş Allah herkeze nasip eder inşallah "SrKnbNcK

SERKANCIM ŞAMPİYONLUĞUN HAYIRLI OLSUN TEBRİK EDERİM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...

havacı' Alıntı:
SERKANCIM ŞAMPİYONLUĞUN HAYIRLI OLSUN TEBRİK EDERİM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...

Eyvallah Mahir abi saolasın bende şaşırdım yani sizin kuşların arasında falan bide sevindim yani senin sarılarda birinci olmuş haberini aldım seninde hayırlı olusun birinciliğin :oley:

kuscuozi' Alıntı:
maşallahh... :tamam: :heyo: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley:

Teşekkürler .. ALLAH daha iyisini size de versin inşallahh.. "SrKnbNcK

tb başarılarının devamını dilerim emeği geçen herkeze teşekkürler :oley:

kardeşim biraz geç oldu ama tebrik ederim başarılarının devamın dilerim
Saygılarımla Utkay Akağaç

2013 ; TEL KUYRUKLARINI GÖRDÜM..BİRİNCİSİN.. :evet:
sevgilerimle.

Geri