kelebek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaanben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
çakılıyo bu kuş uçmaz şehir içinde

Kaan bey Yaprak gibi maşallah saya kuşlar sizin mi musa çelik paylaşmış videolları.

abi kuşlar sprrr
'çakılıyo bu kuş uçmaz şehir içinde ' muygun abiye katılıyorum bu kuşlar şehirde cakılır yere

bendede öyle güzel bir kelebek var dişi. okadar kapalı dönmesede seri seri dönüyor izliyene keyif veriyor. pazardan almıştım sansa güzel kuş çıktı şimdi yumurtalar ıvar yavrularını almaya çalışıyom bakalım yavruları nasıl gelicek. xD

:( keşke benim olsa. benim evimin çevresi müsait öyle apartman falan değil boş arsa yani. çok kuş yerine az olsun öz olsun böyle kelebek olsun. inşallah güzel bi çift bulurum. çok istiyorum ama bakalım nasip. kuşbaz inşallah güzel yavrular alırsın. bi gün video da eklersin izleriz bizde

bu arada elinde güzel bir çift yavru posta olan varsa alabilirim.

kaanben' Alıntı:
:( keşke benim olsa. benim evimin çevresi müsait öyle apartman falan değil boş arsa yani. çok kuş yerine az olsun öz olsun böyle kelebek olsun. inşallah güzel bi çift bulurum. çok istiyorum ama bakalım nasip. kuşbaz inşallah güzel yavrular alırsın. bi gün video da eklersin izleriz bizde

işallah yavrular güzel gelirde yazın antremanlarım videoya alıp koyarım xD

güncel

havada almak kaydıyla güncel

ıstanbuldayım buyur gel havada seyret kaan kadesım sonuna kadar arkasındayım kusların ...

yuuh o nasıl bi dönüş öyle nice dolapçılara döneklere taş çıkarır böyle bi kuş besleyen varsa ben de alırım cidden

enes 22-23-24 de istanbuldayım zamanım kısıtlı olacak fakat yinede irtibat telefonunu yazarsan ararım seni. zaten en kötü ihtimalle şubat tatilinde istanbuldayım yine. videodaki kuştan biraz daha farklı olarak oyununu dönek tarzı kapanarak yapan ve videodaki gibi uzun dönen kuş benim için 10 numara olur. hastalıksız ve hırsızsız günler dileğiyle..

ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım kardesım nasıp olurda gelırsen hepsını gorursun ....

enes algan 533 613 71 82

Merhaba,

Videodaki gibi sadece matkap gibi uzun dönüşlü saya arıyorum. byenes, sizde bulunur mu? Eğer bulunursa yeriniz nerede, hangi renkler var ve ortalama ücretleri ne kadardır?

Saygılar, sevgiler..

herkese selamlar kumesımdekı dişi beyaz her havaya kalkısında dusuyo kanatları makasta ben şahsım o hayvanı ucurup kaybetmek ıstemem guzel para veren olursa verırım.

ustune basarak soyluyorum eger aramızda kımlerı yok yalandır kanaatını varan muhakkak vardır cıddıye aldıgım kılser ııcn hayvanın kanatı yolup bı 20 gunluk sure ıcınde ucururum ve suda var hayvan kesınlıkle yatak deyıldır ucmayacam demez her ıstedıgınde kolylıkla yukselen hayvan..........

bendede mavi bozalı var izleyerek havada aldım. 15 20 gün sonra uçurdum 20 30 metreden çakıldı. topallayarak geri geldi. 3 gün sonra arkadaşımı kıramadım uçurdum bu sefer 40 50 metreden çakıldı. yarım saat sonra geri geldi. bi dahada uçurmam. ayrıyetten beyaz sayalarım var onlar karşıya dönüp uçmaya devam ediyo tekrar tekrar dönüyo. şehirde beslediğim için beyazlarımı daha seviyorum. bozalı ve palında beyaz sayalarında yavruları satılıktır. izler puanını verirsiniz.

uzun arayıştan sonra bulduğum dişi ilk uçuşta yükselerek kayboldu. üzülmüştüm ama diğer gün geri geldi. 2 hafta sonra bugün 2. uçuşunda dönerek yere çakıldı. durumu kötü ağzından kan geldi sanırım dayanmaz. o kadar hevesle arayıp buldum fakat nasip işte :((((((( ilan güneldir. havada izlemek kaydıyla...

eh güncelleme zamanı gelmiş. havada izlemek kaydıyla güncel

kuş resmen dönüyo ama kitleme yapıyo bunu şehir içinde yaptığını düşünemiyorum gümbürt diye ses gelir :)

kaanben' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=DyY43daaRA0 buda olur
rollerlar bango ırkıan giriyorlar kelebekle alakası yoktur.

videolardaki gibi oynasın da hangi cins olursa olsun fark etmez. yeter ki oynasın.

kuşbaz 123 bu arada senin videoları bekliyorum :) ben kelebek videolarına havada diye bi tane attım ama o video tam istediğim gibi olmadı. kuşlar çok daha iyi oynuyor fakat videoya alamdım.

kaanben' Alıntı:
kuşbaz 123 bu arada senin videoları bekliyorum :) ben kelebek videolarına havada diye bi tane attım ama o video tam istediğim gibi olmadı. kuşlar çok daha iyi oynuyor fakat videoya alamdım.

gecen seneki yavrularımı hastalıkda kaybettim bu sene işallah oyuna sokup videoya alabilirim.

inşallah bol sağlıklı yavrular alırsın bizde izleriz. beklemedeyiz

Geri