kelebek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaanben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
EKREM; HEM ÜNİVERSİTE, HEM DE İŞ HAYATI NI, BİRLİKTE SÜRDÜRÜRKEN..

KUŞLARINA, YETERLİ VAKTİ AYIRAMADI.20-30 ADET KUŞ DA FAZLAYDI,KANAATİNDEYİM..

FAKAT; İYİ BİR KELEBEK BESLEYİCİSİDİR.EKREM GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM.GÖRÜŞELİM..ÖZLETTİN ... :slm:

[email protected]' Alıntı:
EKREM; HEM ÜNİVERSİTE, HEM DE İŞ HAYATI NI, BİRLİKTE SÜRDÜRÜRKEN..

KUŞLARINA, YETERLİ VAKTİ AYIRAMADI.20-30 ADET KUŞ DA FAZLAYDI,KANAATİNDEYİM..

FAKAT; İYİ BİR KELEBEK BESLEYİCİSİDİR.EKREM GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM.GÖRÜŞELİM..ÖZLETTİN ... :slm:
saol türker abi ben arada geçerken bakıyorum sana ama göremiyorum fabrika önlerinde hayırdır çıktınmı işten ? yada arka taraflardamı yatıyosun pusuya :D

arkadaşa diyecem bakalım telefonla bi mavi çakalım var onu videoya alabilcezmi hafiften kıvırtıyo kuş. ama güzel kıvırıyor net gözükürse eger güzel olucak :D daha yavrular oyuna giremedi ama yaklastılar oyun havalarına 1 kulac atıyorlar artık her aksam 5 tur attırıyorum 1 kusa xD cabuk sökülsün xD

mavi çakalı çektik ama kuş çok yüksekte idi telefonlada tam belli olmuyor dönüşe girdiğinde biraz titreme olmuş telefonda belli olan 2 yeri var keserek döndü kuş ama çıplak gözle bakanı mutlu ediyor videoda tam belli olmayabilir.
pırıltı vermekde sorun yaşıyorum sadice kümesi açınca bütün kuşlar havaya uçuyorlar. elimle ttum başta 2-3 lü saldım tama alamadı bende kümesi aştım artık.

dönüş saniyeleri 0.55 sn ile .1.16 sn lerden sonra başlıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=g5PZ7PkI ... e=youtu.be

bende video yüklerken aynısı olmuştu. videonun çoğu siyah görüntü yok. video izlenmiyor.

videoda sorun yoktu aslındada dün akşam nedense video kararmış gitmiş. bizde şans olsa zaten böyle olmaz.

bende var bi tane beyaz gönen inan en az bunun kadar oyunlu.istanbul gaziosmanpaşadayım isteyene segrettırebilirim

bende şu an için İstanbul'dayım. irtibat numaram yazılı

Arkadaşlarr Bi araştırma yapıyormm istanbul içinde en kaliteli dönüşş kelebegi ,, yani performans kuşu besleyenn kişi sizce kimm ??? varsa ulaşabilecegim bi tlfn

kaanben' Alıntı:
http://www.facebook.com/photo.php?v=267349246726746&set=vb.100003550192466&type=2&theater

üretime devam :))havada olmak kaydıyla ilan güncel
Bu kuş donmuyor bu donuş değil ....

bu kuşun oyun sitili tam bu değil aslında. karşıya oyunlu kuşlar daha bir önceki yavruların videosu da olması lazımdı. kuş daha yavru kızması biraz daha fizik yapması ve tüyden çıkması gerek işte o zaman nasip olursa başka videoları atarım.

kaanben' Alıntı:
bu kuşun oyun sitili tam bu değil aslında. karşıya oyunlu kuşlar daha bir önceki yavruların videosu da olması lazımdı. kuş daha yavru kızması biraz daha fizik yapması ve tüyden çıkması gerek işte o zaman nasip olursa başka videoları atarım.
Peki bu yavruların akraba kanları birbirine yakın mı yoksa araya kan sokarak mı devam ettin üretime?

bende sadece anne babası ve yavruları var. anlayacağınız yavrunun yavrusunu almadım. aynı yavruları veya bir sonraki yumurta yavrusunu eşlemeyeceğim. bende bir taraftan arayış içerisindeyim farklı ama iyi kan bulup çaprazlamayı düşünüyorum. elimde başka saya da var fakat cinsini bozmayı sevmem ve tavsiyede etmem açıkçası, onun için başka kan arıyorum şimdilik.

Doğru düşünüyorsunuz yavruları birbirlerine girmek olmaz araya muhakkak kan sokmak lazım ama anne babanın kan bağının ne kadar yakın olduğunu bilmek lazım soyu devam ettirmek için..çünkü kan yaklaştıkça kuşlar donmekten ucamaz hale geliyor.. saçma sapan hareketler yapmaya başlıyorlar o yüzden soy devam ettirme meselesi kelebek kuşunda özellikle çok meşakkatli hem kostüme hem oyuna hemde akraba ilişkilerine dikkat etmek gerekiyor

Video yu seyretmek mümkün olmadı

kaanben' Alıntı:
yıllar önce böyle oynayan bi beyazım vardı. bu tarz oyunlu kuş arıyorum
yere çakılmasada dönüşüne bakmak istersen. genç eşleşme zamanında yapıyo bunları bu videoda.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri