sarıense1
Üye
- Ad Soyad
- levent altay
- Meslek
- kasap
- İlgi Alanı
- Kuşlar
KUŞLARIN GÜZELMİŞ GÜLE GÜLE BESLE TEPELİ KAPLAN ŞEŞLERDE OYUN VARMI VARSA BİR TAKIM ALIRIM EĞER SATARSAN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benden yaşın büyük ama sen kelebek görmemişsin hayatında.senin elindeki kırmızıboyunları ben 10 yaşımdayken bakıyordum sen 5 sene önce gördün bu güvercinleri.saygılar.karanfil' Alıntı:bu kuşlar bursa kuşu kırma sarılar herkes bi yalakalık pesinde bu siteninde cılkı cıkıyor heralde 3 beş kişi hep aynı kuşlara muhteşem şaheser hepaynı yorumlar düzgün biyorum yok bukelebekler edremit dehil nesi muhteşem
arkadaşım bu kuşlarda baskaya benzeyen bir yer varmı?bunların hepsi karşıya dönüyor.altlarından gelenleride gördüm ve uçuruyorumda.tolgahan' Alıntı:sanirim balikesir kelebegiyle baska kelebekleri vurmusunuz cogunluk tepeli vermis eger karsiya karsiya oyunu varsa guzel ama karsiya oyun yoksa yazik olmus kuslara bence alttan gelen kuslardan bir performans cikacaginida hic sanmiyorum
bunların hepsi kelebek.beyaz gözlüleride var.MERTSOMA' Alıntı:bunlar tepeli ve siyah gözlü taklacımı yoksa oynak mı
tolgahan kardeşim sen karşıya oyundan bahsediyorsun nezaman öğrendin veya gördün karşıya oyunu.edremit kelebeği duyulalı en fazla 5sene oldu.ben 6 yaşımdan beri karşıya dönüşü biliyorum.ben doğma büyüme edremitliyim.tolgahan' Alıntı:Karsiya oyun varsa mukemmel ... yoksa 70 degil 700 senelik damar olsa padisahin kusuda olsa tiriska...tebrik ederim birader...birde resimlerin kimisi aciliyor kimisi acilmiyor mesela tepeli arabi yeni gordum cok guzel yakin olsak birsekil yapardik ona
arkadaşım sen beni anlamıyorsun.her bölgenin kuşu oynar.ama edremit gibi karşıya değiltolgahan' Alıntı:sen heralde edremit sayasini birtek edremit besliyor zannediyorsun birader ben kendimi bildim bileli oynak var bizde ederemit sayasi da var her yerede oynar bana anlatma oynuyorsa eyvallah oynamiyorsa fisssss...saygilarimla
erciben' Alıntı:kaplan kuşlarınin tarihçesini EMRULLAH KESKiN isminde ıZMiR buca semtinde ikamet eden yılların kuşçuşu abimizden dinleyebilirsiniz..ve bu kuşlar hakkında merak ettikleriniz soruların cvplarıni bu videoda bulabilirsiniz..ben video eklemesini bilmedigim için..site yöneticilerinden rica edicem bu videoyu eklerlerse sevinirim.. video ismi AYVALIK KAPLANLAR. .you tube destekli bir video..kuşçuluga ve damarli kus üretimi ile ilgili güzel bilgılerede sahip bi kaç farklı videosuda var..arama motoruna EMRULLAH KESKiN yazıldığında ona ait videoların biçoğu çıkıyo..saygilarla..
ÖNEMLİ DEĞİL ABİ BİZDE BİLMEDİĞİMİZ KONULARI ÖĞRENMİŞ OLURUZ.AMA BÜYÜKLERİMDEN ÖĞRENDİĞİM KAPLAN TEPELİLER AKBAŞ TEPELİLERLE KAN BAĞI OLDUĞU.NEKADAR DOĞRU BİLMİYORUM.AMA KAPLAN TEPELİLERDE AKBAŞLARDA KENDİNE HAS KANI BOZULMAMIŞ GÜVERCİNLERDİR.EDREMİTTE TANIDIKLARINIZA SORABİLİRSİNİZ PATRON HALİL ABİMİZİN AKBAŞLARI KADAR DÖNEN VE SAĞLAM KANLI KUŞ YOKTUR.ŞEŞ TEPELİLERİN MUCİDİ İSE PATATESÇİ HAKKI ABİMİZDİR.AHMET TABANLININ BABASI DIR.AYVALIK KAPLANLARINDA POP PAÇA YANİ UZUN PAÇALI SÜS KUŞUNA KAÇAN GÜVERCİNLER VARDIR.BİZİM KAPLANLARLA UZAKTAN YAKINDAN İLGİLERİ YOKTUR.kanazon' Alıntı:Gürcay kusra bakma açtığın konuda gidiyo yazılar ondan başka yere taşıyalım konuşmayı.
sağolasın mehmet abi.en güzelleri herkezin olsun.tekço' Alıntı:Gürcay kuşlarının maşallahı var.Hepsi renk olsun çap olsun maşallah çok güzeller.Hastalıksız çoğaltmak nasip etsin.SAYGILAR
arkadaşım bu gördüğün kuşların hepsi saf kan kuşlardır.sadece birer kanatları açık akbaş erkekler var onların kanı sarıboyunla karışık.edremitleri beyenmiyorsan beslemezsin olur biter.kimseninde havalara girdiğini sanmıyorum.beyaz yavru verince kuş kırılmışmı oluyor?izmirfan83' Alıntı:herkesin fikrine saygımız var ama şu edremit çılgınlığına anlam veremiyorum sanki safkan kuşlarmış gibi daha güzel dönen kuşlar yokmuş gibi havalara girmelere anlam veremiyorum. eyvallah çoğu güzel dönüyo lafımız yok ama diğer sayalarında hakkını yemeyin ayrıca edremitlerin birçok yavrusuda düz beyaz veriyor buda kırılma olduklarının bir kanıtıdır.
bemimde en sevdiğim güvercin o kırmızı akbaş tepeli.serkan kardeşim bu kuşların hepsi birbirinden güzel dönerler.arapların dönüşleride ayrı güzeldir.arapların uçuşları farklı gözükür havada oyüzden dönüşleride ayrı bir zevk verir insana.Serkan BONCUK' Alıntı:Şunudsa söylegeyim hepsi güzel hoşlar dönüşleri de mükemmeldir bi edremit polemiği tutmuş gidiyo onlarda çok iyi kuşlar ama eski kan arap kelebekler dama atılmamalı kelebegin dönüşü yapraktır benim bildiğim odur onu en iyi yapan kuşlar arap kelebeklerdir