KİRALIK KÜMES YERİ VEYA KÜMESE ORTAK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetjeddi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
MEHMET JEDDİ
Meslek
LOJİSTİK
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar merhaba,
Uzun yıllar ara verdiğim güvercin hobime tekrr başlamak istiyorum. Şu an oturduğum ev kuş beslemeye müsait olmadığı için İstanbul Ataşehir civarında taklacı beslemeye uygun teras veya çevresi açıklık yer arıyorum. Yada Ataşehir civarında kümese ortakta olabilirim.
İlgilenen hobidaşlardan bana ulaşmalarını rica ederim.
Selamlar

kotukull' Alıntı:
izmirde olsaydınız buyrun gelin derdim umarım bulursunuz iyi bir ortak.

Aytaç bey teklifiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah kısa zamanda ya bir yer yada bir ortak bulacağım, artık havadaki kuşları seyretmek kafi gelmiyor.

ümraniye ıhlamurkuyu çatı arası açık teraslı içinde 5 ayrı yuva var kiralayabilirim isterseniz

Kemal bey size özel mesaj attım. Konuşalım.

arkadaşlar bende istanbul bulgurluda oturuyorum yakınlarda kiralık bir yer arıyorum ama çatı olmayacak yerde olması lazım varsa böyle bir yer kiralayabilirim.

catalcada tam kus ucurmalık yer - kumes ayırabılırım ısteyen varsa.

KONU Güncel diyelim.
Belki insanların işince yarar..!

kozyatagı,üsküdar,kadıköy,beşiktaş,kağıthane,şişli veya metrobüs güzargahında bir yr bende arıyorum.

İyi,uygun bir yer bulursak haber verelim arkadaşlar birbirimize..!

valla bizimde kendimize ait 3 katlı binamız vardı üstü kiremit kaplı olduğu için üçünde kiraya verdirttim babama kendimizde kirada otruyoz şimdi .... herşey güvercin beslemek için :heyo:

cenk1905' Alıntı:
valla bizimde kendimize ait 3 katlı binamız vardı üstü kiremit kaplı olduğu için üçünde kiraya verdirttim babama kendimizde kirada otruyoz şimdi .... herşey güvercin beslemek için :heyo:

Çatıyı açtırsaydın hocam daha makul olurdu kendinize ait biyer sonuçta ,kirada ne kadar kalıcagınız belli olmaz.

valla sadece çatıyı açmakla bitmiyo beton atılması felanda söz konusu biraz masrafflı olacağı için böyle yola başvurdum ayrıca o çevrdeki insanlardan açıkçası nefret ettim kardeşim yüzlerinide görmek istemiyom böyle daha iyi senin dedğinide anlıyorum şim başka yerde beslediğin zaman emanet gibi oluyo kalıcı bi düzen değil o yüzden hep bi eksilik hissi oluyo ama napıcan belki ilerde

Merter güngören civarında liralık kümes aranıyor. Varsa bu numaraya mesaj atarlarsa iyi olur sevinirim. 0546.533.42.29

Bahçelievler basın sitesi soğanlı taraflarında Müsayit yeri olup kuş beslemek isteyen arkadaşlar varsa bende tanışıp konuşup görüşmek isterim..Kafalar uyuşursa kurarız bi kümes....0532 492 02 68..

selam hala teklifiniz gecerli ise konuşabiliriz 05320676123

ümraniye ıhlamurkuyu çatı arası açık teraslı içinde 5 ayrı yuva var kiralayabilirim isterseniz
Hala Geçerlimi Teklifiniz

İSTANBUL ÜSKÜDAR ÜNALAN TARAFINDAYIM GÜVERCİN BESLEMEK İÇİN YER ARIYORUM ÇATI TERAS TERCİHİM YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR 0538 068 6412 ARASIN KONUŞALIM

Arkadaslar merhaba uzun yillar kus besledim su anda oturdugum ev musait olmadigi icin besleyemiyorum istanbul gaziosmanpasa civari kumes kurabilecegim musait yer ariyorum yardimci olan cikarsa cok sevinirim.
05057738236

İzmir Buca da güvercin beslemek için yer arıyorum, yer kiralayabilecek olan varsa cevap yazsın görüşelim

Geri