Kirikkale Kuslari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cemil hacıoğlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bİ İNSAN BU KADAR SALLAMAZ Kİ, TAM BİR KOLPA..

Bu üyenin bu sitede hesabı mevcut değil. Kendisine kuscupazari.com sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.
Konu burada olmayan bir şahsın olduğu için tarafımdan kapatılmıştır.

slm ,valla cemil bey sizi tebrik ediyorum.ben kendim yıllardan beri ticaretle uğraşıyorum,sizin kadar parayı sevmeyen insan görmedim,35000 vermişler sen hala 5000 tl daha bulamasalarda kuşu vermesem diyorsun özellikle şu zamanda ve birde çok şaşırıpp çok duygulandığım bir noktada o kuşu arkadaşına vermen .demekki insalık hala ölmemiş ..ayrıca banka soyanara enayi diyesim geldi senin evdeki kuşlar varken

cemil bey bende sizinle görüşmek istiyorum. cevabınızı bekliyorum.

cemil bey in üyeliği silinmiş.. en azından bir süre gelemez sanırım:)

KONU İLE İLGİSİ KALMAMIS KENDİNİ SAVUNACAK ANLATACAK DURUMDA OLMAYAN KİŞİLER HAKKINDA YORUMLARDA BULUNULMAMASINI RİCA EDİYORUM

SAYGILAR

muharrem abi teşk butonu sanırım iptal edilmiş :) sana teşk edecektim nese böyle teşk edim artık.. teşkler.. :)

ya ahmet, arkadaş sen ne şappadanak bi adamsın ya :)) kolpa diyo adama ya Allah ömrünü uzatsın :)))

velidamar' Alıntı:
slm ,valla cemil bey sizi tebrik ediyorum.ben kendim yıllardan beri ticaretle uğraşıyorum,sizin kadar parayı sevmeyen insan görmedim,35000 vermişler sen hala 5000 tl daha bulamasalarda kuşu vermesem diyorsun özellikle şu zamanda ve birde çok şaşırıpp çok duygulandığım bir noktada o kuşu arkadaşına vermen .demekki insalık hala ölmemiş ..ayrıca banka soyanara enayi diyesim geldi senin evdeki kuşlar varken

Hadi kuşçu sallarda bu kadarda olmaz ki:) bu adama başka ne denir:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri