KIRIKKALE'den ustad71 in kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ustad71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

ustad71

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
oğuz
Meslek
tekniker
İlgi Alanı
Kediler
[attachment=2]arap aynakuyruk perçem.jpg[*]
[attachment=1]gök aynakuyruk perçem.jpg[*]
[attachment=2]arap aynakuyruk perçem.jpg[*]

Ekli dosyalar

• arap aynakuyruk perçem.webp
    arap aynakuyruk perçem.webp
    30.9 KB · Görüntüleme: 4,203
  • gök aynakuyruk perçem.webp
    gök aynakuyruk perçem.webp
    26.8 KB · Görüntüleme: 4,196
  • gök benekli ve beyazlar.webp
    gök benekli ve beyazlar.webp
    22.8 KB · Görüntüleme: 4,208
Maasallah Oguz arkadasim kuslarin gayet güzel ve saglikli,umarim kus konusunda hersey gönlünce olur.Bol bol saglikli yavrular ve atmacasiz günler insaallah.

Emegine saglik....

maşallah güzel kuşlar allah bol ve sağlıklı yavrular aldırsın.

maşallah güzel kuşlar allah bol ve sağlıklı yavrular aldırsın.

Selamlar.
Kuşlar benim hoşuma gitmedi ama bunu yanlış anlamayın ben sadece kendime göre söyledim umarımki oyunları izleyenleri mest ediyordur.Ben taklacı beslemiyorum eğer besleseydim miski veya miski gibi masa kuşlarını beslerdim o yüzden hoşuma gitmemiş olabilir. Dediğim gibi oyun ön planda olmalı.
Paylaştığınız için teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

kardas kusların harbıden cok guzel gule gule besle su gök akkuyrukpercemlı varya onun aynısını kaybettım dısısıde tam yenı yumurtlamıstı ne yapacagım yumurtaları bılmıorm bu arada bende ankaradan

yorumlar için teşekkur ederim.cep telefonu ile cektiğim için resimler fotojenik olmayabilir.daha oncede dediğim gibi bende renk kuşu olmaz.kuşu herzaman yerinde yani havada izlemeyi tercih ederim.sağolun....

güle güle besle oğuz abi güzel kuşlar...iyi uçumlar...

Taklacı kuşlarda renk ikinci planda gelen bir özelliktir. Önemli olan havadaki performansıdır. Ama kuşlar konusunda insan uzmanlaşınca yerdeki kuşunda havada ne yapabileceğini kestirebiliyor.Maşallah görünümleri güzel. Allah hırsızlardan uzak, atmacasız ve hastalıksız günler versin.

Kuşların oyun yaparken fotojenik olsunlar yeter:)makbulüde odur zaten.

malatya' Alıntı:
hüseyin kardeş taklacılardan anlamıyorsan konuşma gayet güzel kuşlar arkadaş resmini koymuş emek harcamış allah emanet olun saygılarımla demir dinç

o nasıl bir yorum öyle hüseyin kardeşim kostüm açısından konuştu.
kötü amaçlı birşey söylemediğini herkes anladı.kuşların oyun yaptığı her halinden belli maşallahları var.
ama ben renk yanında kostümde ararım.nasıl özgürce beğendiğimi söylüyorsam.
kırmadan,uslubüyle elbette beğenmediğimide söyleyebilirim. :sinirli:
anlamıyorsan konuşma diye birşey olamaz.

malatya' Alıntı:
hüseyin kardeş taklacılardan anlamıyorsan konuşma gayet güzel kuşlar arkadaş resmini koymuş emek harcamış allah emanet olun saygılarımla demir dinç

Teşekkür ederim arkadaşım yorumun için ama benim yorumumu bir daha oku istersen ben zaten kostüm olarak söyledim. Ama şöyle birşey var merak ettim sorabilirmiyim sen nasıl resimlere bakarak anladın?

o nasıl bir yorum öyle hüseyin kardeşim kostüm açısından konuştu.
kötü amaçlı birşey söylemediğini herkes anladı.kuşların oyun yaptığı her halinden belli maşallahları var.
ama ben renk yanında kostümde ararım.nasıl özgürce beğendiğimi söylüyorsam.
kırmadan,uslubüyle elbette beğenmediğimide söyleyebilirim. :sinirli:
anlamıyorsan konuşma diye birşey olamaz.

Ömer teşekkür ederim arkadaş daha genç inşallah oda yorum yapmasını öğrenecek.

malatya' Alıntı:
birde sorum olacaktı değerli güvercin sevenler ben çakmaklılarımı eş vurdum yumurta yok sorun nedir acaba saygılarımla demir dinç

Cevabın için teşekkür ederim. Yumurta yoksa dişide sorun olabilir. Veya eşlenme olmamıştır. Bu mesajını burası yerine yeni konu açarak uygun bölümde sorarsan daha iyi olacaktır.

gönül verdiğin taklacılar hakkında daha her şeyi bilmiyorsun malatyalı kardeşim.
o yüzden abilerine laf atmadan önce biraz daha piş olgunlaş.bilsen bile bildiğini her yerde kullanma.
unutma:HER DOĞRUYU HER YERDE SÖYLEMEK DOĞRU DEĞİLDİR.

Maşallah güzel kuşlar bol yavrular alman dileğiyle....

[attachment=1]dumanlı.jpg[*]
[attachment=0]dumanlı.jpg[*]

yorumlarınız ve eleştirileriniz için teşekkürler arkadaşlar.bu resimler aslında hiç birşey,allah kısmet ederse resimdeki dumanlı perçem aynakuyruk ve gördüğünüz gök perçem aynakuyruk video görüntülerinide bir gün siteye yerleştirip izleteceğim.

Ekli dosyalar

• dumanlı.webp
    dumanlı.webp
    24.9 KB · Görüntüleme: 1,289
  • kırçıl perçem.webp
    kırçıl perçem.webp
    29.3 KB · Görüntüleme: 1,290
selamlar yorumların hepsine katılamıyorum çünkü bunlar oyun kuşu yani :balık tavada kuş havada.(hepsinin tüyü kadar ömrü olsun)saygılar

S.A Arkadaşlar malesef bende yorumlarınıza katılmayı çok isterdim ama mantığım katılmıyor işte ne yapayım, resimden oyun kuşunun iyisini anladığını iddia eden arkadaşlar kuşların hangi fiziki özelliklerini beğendiklerini yazarlarsa sevinirim, oyun kuşunun iyisi bence mutlak havada izlenirse anlaşılır ama ben resimdeki kuşlardan ilk resimdeki bir tanesi hariç duruşlarının iyi olmadığını ve kanat teleklerinin oyun kuşuna göre ensiz ,ince uçlarının zayıf olduğunu düşünüyorum.

:ckmk: alp66 arkadaşım kuşlardan baya iyi anlıyorsun galiba seninde guzel kuşların olmalı,yanılmıyorsam ankaralıydın,bize yakınsın buyur şehrimize gel resimde gördüğün kargaları sana uçuralım hem kanat ve tüy yapılarına daha yakından bakarsın.bellimi olur belki baklavasına falan seninle uçururuz ha..! ne dersin.

ustad71' Alıntı:
:ckmk: alp66 arkadaşım kuşlardan baya iyi anlıyorsun galiba seninde guzel kuşların olmalı,yanılmıyorsam ankaralıydın,bize yakınsın buyur şehrimize gel resimde gördüğün kargaları sana uçuralım hem kanat ve tüy yapılarına daha yakından bakarsın.bellimi olur belki baklavasına falan seninle uçururuz ha..! ne dersin.
S.A Arkadaşım teklifin geçerliyse her zaman seninle tanışmak görüşmek isterim, bu arada laf aramızda bayılırım tatlıya helede bedavaysa :ckmk: Kuşum hazırsa karşımda ejderha olsa farketmez, SALARIM
Saygılar

S.A Beyler...

Maasallah mevlam muhabbetinizi arttirsin,ins her ikinizde gönlünüzce yavru alir izlersiniz.Iddiaya gelince tarih belirliyelim eger hazirda kusunuz varsa bizde acizane jüri olarak istirak etmek isteriz sayet uygunsa tabii ve görelim bakalim kimin kargalari bir demlik cay icittirecek ve sonuda baklavalari kim getirecek merakli bir is dogrusu bu !
Iki tecrübeli arkadasimida birbirlerine olan saygi ve ictenliklerinden dolayi kutlar,herseyin hakkinizda hayirlisi olmasi temennilerimi dilerim.

Allaha emanet olun,arkadaslar....

baklavamı bende varım.
Tabi benide davet ederseniz.
Ama lafta kalmasın.

kuşların çok güzel inş.çok yavru alırısn

değerli dostlarım..hepinize saygılar..oyun kuşu havada belli olur yerde mankenlik yapana not verilmez..kuş sahibi arkadaşım tecrübesi olmalı ki ''sana kuşum uçar'' dedi..herkes kendi kuşunu tanır..hüseyin beyin yorumu tamamen görsel mesnetli bir yorum dur..yazdıklarının için de bunlar oyun yapmaz gibi bir çümle yok..ama malatyalı dostum çok fevri girdin olaya..burada hepimiz beraberiz,büyüklerin küçüğünü bildiği kadar küçüklerde büyüğünü bilmeli..kuşçularda büyüğe herzaman saygı vardır..malatyalı arkadaşın özür dilemesi erdemli bir davranıştır..
gelelim kuşlara evet muhabbet sonunu buldu sanırım ne zaman hazır olacak kuşlar ben de merak ediyorum..eğer bilgi verilir yada görün tü yollanabilirse geniş açılı çok sevinirim..kuşlarınız için sağlıklı yorumunu yapmak istiyorum hele havadada görelim bakalım esas yorumlarımızıda ozamana saklıyorum..saygılar

cümleten s.a
arkadaşlar eger seyircilerede baklava varsa gelip izleriz saglıcakla kalın

ustad71' Alıntı:

baklavayı ne zaman yiyoruz?

maşallah güzel kuşlar güle güle besleyin bendede yaklaşık 15 senedir sizin kırıkkale kuşlarından var otelci metin abinin feleksizleriyle ede ismailin beneklilerinden iyi kuşlar çıkmıştır kırıkkaleden erdekten selamlar

S.A oguz bey ne kadar taKlacı beslemiyor olsamda oyunlu olan kusu seklinden tanırım.çünkü fotodaki mavi akkuyruk ve beyazın aynısı benim kümesime girdi.arayan soran olmayınca bende misafir ettim.fakat bir uctumu ne mümkün bugün gelsin konsun,ta ertesi gün akşam geliyordu,terasa düşerek konuyordu.tabi ben meraklısı olmadığım için salmada besleyen bir arkadaşıma hediye ettim.oda bir hayli yavru almış.kuşlarınızı keyifle uçurup,seyredersiniz inşallah.
ÖMÜR DENİZ

abi s.a ben samet istanbuldayım ama ayda bir kırıkkaleye gelirim bazı sebeplerden dolayı kuşların gerçekten güzel bendede harika denecek kuşlar var gerçekten dört dörtlük eger bana brz açık adres veririsen yanına ugramak isterim... a.e.o abi cvp bekliyorum.

Geri