kırıkkaleli metin -gök kart dişi-

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kırıkkaleli metin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
arkadaşlar kuşumuz daha yatıktan yeni çıkan yeni yeni idman vardiğimiz bir gök dişidir 9 aydır yatıyodu

ARKADAŞLAR MERHABA DAHA ÖNCEDDE YAZMIŞTIM AMA CEVAP ALAMAMIŞTIM KUŞUM KUYRUĞUNUN ÜZERİNE OTURUYO VE KUŞUN DİLE OLTA KANCASI GİBİ GERİ DÖNMÜŞ SİZCE BU HASTALIK NEDİR ACİL!!!!

Çok güzel gelişi var , seride çıkıyor maşallah ,sağlıkla bakın .. selamlarŞEREF

Bence de çok hırslı ve iyi çekiyor.İdmansız hali buysa, hazırına bayılırız herhalde.Sağlıklı günlerde görüşmek ümidiyle...

maviboncuk' Alıntı:
Bence de çok hırslı ve iyi çekiyor.İdmansız hali buysa, hazırına bayılırız herhalde.Sağlıklı günlerde görüşmek ümidiyle...
teşekkürler daha iyileri sizlere layık

maşallah,keşke bir resminide koysaydınız,kırıkkale kuşlarının bu hızı beni mest ediyor atmaca kovalıyor gibi uçuyorlar ve fışkırıyorlar sağlıcakla besleyin :slm:

maşallahı var..

ARKADAŞLAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BU DİŞİ 4 YAŞINDA İŞİN AÇIGI BAYA YAŞLANDI VE PERFORMANSI DÜŞTÜ. NASİP OLURSA YAVRULARI DAHA UÇURMADIK ZAMANI GELİNCE AYVRULARDAN VİDEO ATACAGIM. SİZLERDE ÇOK BEGENİRSİNİZ. ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR İYİYE HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYORUZ HEPİNİZE SAYGILAR VE SEVGİLER... KIRIKKALELİ METİN

Maşallah güzel kuşunuz var.Gidişide yatan kuşa göre çok iyi paşlaştığınız için Teşekkürler.

erdogancan78' Alıntı:
Maşallah güzel kuşunuz var.Gidişide yatan kuşa göre çok iyi paşlaştığınız için Teşekkürler.
TEŞEKKÜREDERİM EVET UZAKTAN ATLAMALARI FİŞEK UZUNLUKLARI VE SERİLİKLERİ İYİ. İDMAN ALDIKÇA DAHADA HIZLANIP FİŞEĞİ UZATIYOLAR. ZATEN ESKİ Bİ NESİL KOLAY KOLAY HATA YAPMAZLAR İYİBİR YER VE İYİ SEYİSLERİ OLDUKÇA SAHİBİNİ YÜCELTİRLER. SAYGILAR

maşallah metin abi BETON gibi kuş :)

SA
MERHABA ARKADAŞIM

METİN BEY KIRIKKALE ADINI DUYUYORUZ HEP. BEN ORADAN BİRİNİ SORACAM BİZAMAN SAKARYAYA GELDİ ORDA TANIDIM. ADINA HACI ARAP DİYORLAR. TANIRMISIN. BEN SERİ VE HIRSLI TABANLI KUŞ SEVDALISIYIM. AMACIM İLERİDE BİR BAHÇE OLUŞTURMAK EYER SOY KUŞ VARSA SATIN ALMAK İSTERİM.05335549623

mümin özbudak' Alıntı:
SA
MERHABA ARKADAŞIM

METİN BEY KIRIKKALE ADINI DUYUYORUZ HEP. BEN ORADAN BİRİNİ SORACAM BİZAMAN SAKARYAYA GELDİ ORDA TANIDIM. ADINA HACI ARAP DİYORLAR. TANIRMISIN. BEN SERİ VE HIRSLI TABANLI KUŞ SEVDALISIYIM. AMACIM İLERİDE BİR BAHÇE OLUŞTURMAK EYER SOY KUŞ VARSA SATIN ALMAK İSTERİM.05335549623
meraba mümin bey evet hacı arabı iyi tanırım aynı ortamları paylaşırdık kendisiyle. oda güzel kuş besler

hayy maşallah metin abi,sölenecek bişey yok...bu kuşlara kısa gidiyor diyenler oluyor sadece gülüyorum ,hesaplıyabilceklermi bakalım kac metre gıdıyor.

emreert' Alıntı:
hayy maşallah metin abi,sölenecek bişey yok...bu kuşlara kısa gidiyor diyenler oluyor sadece gülüyorum ,hesaplıyabilceklermi bakalım kac metre gıdıyor.
TEŞEKKÜRLER EMRE. BİZ MALIMIZI BİLİYORUZ BİLENLERDE BİLİYO GEREKYOKBİZİMAMACIMIZ. BURALRDA BİŞEYLER İSPAT ETMEK DEĞİL. BİZİ TANIRLAR HEM KUŞLARIMIZI HEM KAREKTERİMİZİ. BU SİTEYE ÜYEOLDUK KUŞÇIYUZ DEDİK RESİM ATTIK
UÇANLARDANDA ARA ARA FIRSAT BULURSAK SEVGİLİ DOSLARIMIZLA PAYLAŞIYORUZ HERKEZE SAYGILAR.

Güzel hayvan
Bu tür videoları keşke daha uzun çekebilseniz.En azından 8-10 seferini alabilseydiniz,seyrine doyulmaz güzel bir video olurdu.
Güle güle besleyin.

dogan18' Alıntı:
Güzel hayvan
Bu tür videoları keşke daha uzun çekebilseniz.En azından 8-10 seferini alabilseydiniz,seyrine doyulmaz güzel bir video olurdu.
Güle güle besleyin.
teşekkürler doğan bey. ben işyerinde besliyorum video çekmek çok zor benim için rahat çekemiyoruz ayrıca cekim yaptığımız makina camera değil fotoğraf makinası durdur başlatı yoktu. oyüzden video çok uzun oluyo buraya atma imkanımız olmuyo sadec iniş seferlerinden bikaç tanesini atabiliyoruz.

Kuşunuzun maşallahı var Metin bey,komşuyu rahatsız edecek cinsten,Bizim yakından danıdığımız antalyada ikamet etmekte olan kırıkkaleli metin amca diye bir kişi var bazıları otelci metinde diyor kendiside kırıkkale kuşu beslemekte kuşları ve kendisi çok iddialı ,bizim buralarda meşhur olan amcayı siz tanıyormusunuz ..

velidamar' Alıntı:
Kuşunuzun maşallahı var Metin bey,komşuyu rahatsız edecek cinsten,Bizim yakından danıdığımız antalyada ikamet etmekte olan kırıkkaleli metin amca diye bir kişi var bazıları otelci metinde diyor kendiside kırıkkale kuşu beslemekte kuşları ve kendisi çok iddialı ,bizim buralarda meşhur olan amcayı siz tanıyormusunuz ..
BİLİYORUM METİN ABİYİ
BİZLERİ TANIYAMAZ YAZ Ş İTİBARİYLE YAŞIM 34 BABAMI FELAN TANIR

Maşllah Metin beyin kuşları çok güzel ; Sitede sınırlı sayıda ki videğo paylaşan arkadaşlarımızdan .. Elineze emeğinize sağlık.. Keyifle uçurmanız dileği ile . selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
Maşllah Metin beyin kuşları çok güzel ; Sitede sınırlı sayıda ki videğo paylaşan arkadaşlarımızdan .. Elineze emeğinize sağlık.. Keyifle uçurmanız dileği ile . selamlarŞEREF
teşekkürederim şerefbey.
aslında çok video atacamda işyerinde kuş besliyorum biraz sıkıntı oluyor video cekmek oüzden arasıra bişeyler paylaşıyoruz. herkeze selamlar

Geri