- Ad Soyad
- metin yıldız
- Meslek
- Polis
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürler daha iyileri sizlere layıkmaviboncuk' Alıntı:Bence de çok hırslı ve iyi çekiyor.İdmansız hali buysa, hazırına bayılırız herhalde.Sağlıklı günlerde görüşmek ümidiyle...
TEŞEKKÜREDERİM EVET UZAKTAN ATLAMALARI FİŞEK UZUNLUKLARI VE SERİLİKLERİ İYİ. İDMAN ALDIKÇA DAHADA HIZLANIP FİŞEĞİ UZATIYOLAR. ZATEN ESKİ Bİ NESİL KOLAY KOLAY HATA YAPMAZLAR İYİBİR YER VE İYİ SEYİSLERİ OLDUKÇA SAHİBİNİ YÜCELTİRLER. SAYGILARerdogancan78' Alıntı:Maşallah güzel kuşunuz var.Gidişide yatan kuşa göre çok iyi paşlaştığınız için Teşekkürler.
TEŞEKKÜRLER EMRE EVET ZATEN BUNLARA BETON DİYORUZ NESİL LAKAPLARI BUemreert' Alıntı:maşallah metin abi BETON gibi kuş
meraba mümin bey evet hacı arabı iyi tanırım aynı ortamları paylaşırdık kendisiyle. oda güzel kuş beslermümin özbudak' Alıntı:SA
MERHABA ARKADAŞIM
METİN BEY KIRIKKALE ADINI DUYUYORUZ HEP. BEN ORADAN BİRİNİ SORACAM BİZAMAN SAKARYAYA GELDİ ORDA TANIDIM. ADINA HACI ARAP DİYORLAR. TANIRMISIN. BEN SERİ VE HIRSLI TABANLI KUŞ SEVDALISIYIM. AMACIM İLERİDE BİR BAHÇE OLUŞTURMAK EYER SOY KUŞ VARSA SATIN ALMAK İSTERİM.05335549623
TEŞEKKÜRLER EMRE. BİZ MALIMIZI BİLİYORUZ BİLENLERDE BİLİYO GEREKYOKBİZİMAMACIMIZ. BURALRDA BİŞEYLER İSPAT ETMEK DEĞİL. BİZİ TANIRLAR HEM KUŞLARIMIZI HEM KAREKTERİMİZİ. BU SİTEYE ÜYEOLDUK KUŞÇIYUZ DEDİK RESİM ATTIKemreert' Alıntı:hayy maşallah metin abi,sölenecek bişey yok...bu kuşlara kısa gidiyor diyenler oluyor sadece gülüyorum ,hesaplıyabilceklermi bakalım kac metre gıdıyor.
teşekkürler doğan bey. ben işyerinde besliyorum video çekmek çok zor benim için rahat çekemiyoruz ayrıca cekim yaptığımız makina camera değil fotoğraf makinası durdur başlatı yoktu. oyüzden video çok uzun oluyo buraya atma imkanımız olmuyo sadec iniş seferlerinden bikaç tanesini atabiliyoruz.dogan18' Alıntı:Güzel hayvan
Bu tür videoları keşke daha uzun çekebilseniz.En azından 8-10 seferini alabilseydiniz,seyrine doyulmaz güzel bir video olurdu.
Güle güle besleyin.
BİLİYORUM METİN ABİYİvelidamar' Alıntı:Kuşunuzun maşallahı var Metin bey,komşuyu rahatsız edecek cinsten,Bizim yakından danıdığımız antalyada ikamet etmekte olan kırıkkaleli metin amca diye bir kişi var bazıları otelci metinde diyor kendiside kırıkkale kuşu beslemekte kuşları ve kendisi çok iddialı ,bizim buralarda meşhur olan amcayı siz tanıyormusunuz ..
sağolasınemreert' Alıntı:maşallah nazar değmesin.
teşekkürederim şerefbey.şeref' Alıntı:Maşllah Metin beyin kuşları çok güzel ; Sitede sınırlı sayıda ki videğo paylaşan arkadaşlarımızdan .. Elineze emeğinize sağlık.. Keyifle uçurmanız dileği ile . selamlarŞEREF