teşekkürler muharem abi, şeref bey
ben olması gerekeni yapıyorum, herşeyden önce bu işi zevk olarak hobi olarak görmek lazım. ve bu hobi eşsiz dostsuz ve arkadaşsız olmuyor olmazda, kuşun ister iyi olsun ister kötü olsun bişekilde bi arkadaşınızla paylaşmanız gerkiyor. bu işin tadı burda bunu herkez biliyor. ayrıca ben kimseye kızmıyorum. sonuçta bi eleştiri, olabilir ama herşeyin bi adabı vardır bu adabız bozmadan çerçevenin dışına çıkmadan her türlü yoruma ve fikire açıgım. paylaşıyosam burda bunlarada katlanmak zorundayım gerktiği kadar sınırları aşmadan. ayrıca ben herzaman söylüyorum benim yaptığım paylaşımlara yapılan yorumlar sadece yorumu yapan kişiyi baglar,beni baglamaz bu kelimemide kimse yanlış algılamasın bi açıklama getireyim;bu işte çekirdekten yetişmeyim, babamla hala bereber yapmaktayız bu işi, ve değerli bikaç büyüklerim var hatrı sayılır kişiler. biz bu hayvanları iyi olrak nitelendiriyoruz.
yani kısacası babamın ve arkadaşalrının ve benim kuşçuluk haytımız boyunca ilgilendiğimiz en kıymetli hayvanlar olarak görüyoruz. bu yüzden yapılan yorumlar kötüde olsa beni baglamaz iyi de olsa beni baglamaz. ben bu siteye üye oldum nedir yapılması gereken onu yapıyorum bakıyorum iştişare bölümüne bi konu var bildiğim kadarıyla bende bikaç kelime safr ediyoprum, bakıyorum resim bölümü var bende bi kaç kare kuşlarımdan paylaşıyorum, bakıyorum video bölümü var bikaç video atıyorum kuşlarım hakkında ufakta olsa bilgi sahibi olun sun diye, yani siteyi ben aktif oalrak kullnıyorum. yarıca site kurucularaına çok teşekkürler. ben begeniyorum şahsıma güzel olmuş. yarıca bir konu daha var, bir burada bişeyler paylaşınca insanlar satıcı gözüyle bakıyor. burda bi parantez açmak isterim. kuş satıcısının toplumda veya camiyada bir eksikliğimi var veya cemiyet kirleten kişilermi bazı arkadaşalrımız öyle görüyor.neden bu tarvır anoda anlamış değilim. benim paylaşımlarım kuş satmak için değil burdan arkadaşlarımız görsdün okusunlar, ha kuş satmıyoruz da demiyoruz. bunu diyen insan yalan söyler şahsıma konuşuyorum herşeyin bir adabı vardır. o işide adabıyla yaparız.
herkeze saygılar KIRIKKALELİ METİN