KIRIKKALELİ METİN VİDEO SAYFAM [Oyun Kuşları]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kırıkkaleli metin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
isyankarbfc' Alıntı:
kusları zaten bılıyoruz burda benım gıbı herkesın dıkkatını ceken su olmalı okadar verılen emek ve sayıca cok fazla koyulan vıdeo herhalde sıtede en cok kım vıdeo koymus sıralaması yapılsa usta önde gelır :) betonlarla daha cok bırıncılıkler yasanır yasatılır dıye dusunuyorum bu kusları cok sevıyorum benım gıbı seven cok ınsan oldugunu dusunuyorum ustam emegıne saglık.
eyvallah fuatım
benim iddealarla işim yok biliyosun.
ama senin gibi iyiye deger veren ve bu işte iyiye hizmet etmek için mücadelleverip verdiği emeğin karşılığını almak isteyen yetiştiricilerimiz için biçilmez kaftan buhayvanlar.

Hepsine maşallah. Bu güzelim kuşlara hizmet edip emek vererek bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler.

huklas' Alıntı:
Hepsine maşallah. Bu güzelim kuşlara hizmet edip emek vererek bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler.

Rabbim emegini zaayi etmesin,güle güle besle arkadasim...

Güzel Bir Hayvan ilerde daha iyi olacağa benziyor Allah güle uçurmayı nasip eder İnşallah.

son koyduğun linklerde sıkıntı var galiba Metin Abi izleyemedim belki de benim pc den de kaynaklı olabilir

METİN KARDEŞ EMEĞİNE SAĞLIK,MAŞŞALLAH GÜZEL KUŞLAR TÜYÜ KADAR HAYRINI GÖR.

ALLAH KAZADAN BELADAN SAKLASIN.

SELAMLAR.

Re: KIRIKKALELİ METİN VİDEO SAYFAM

RadiKEL' Alıntı:
Maşallah hemşerim fazlaca kuş uçurduğunuzdan bu işin uzmanı olduğunuz belli. Ben özellikle kırıkkale betonu beğendiğim çok uzaklardan atıyor ve tek seferde pas geçmeden oynuyor böyle kuşları izlemeye doyum olmaz, güle güle uçur hemşerim (:

Geri